ОГЛЯД Deadness

Якщо ви прихильник стилів жахів, приєднуйтесь до продовження цього огляду, адже в цьому огляді ми хочемо поділитися з вами однією з найстрашніших ігор, які ми зараз, а також у кіберпросторі, тобто VR Поділіться, тож приєднуйтесь до нас
У Deadness ви всюди помічали, що ця гра дуже схожа на гру Outlast, і ваше завдання – втекти взагалі і зіткнутися з страшними істотами. Ви, мабуть, весь час втекли, і ще один момент, який спричиняє зростаючу атмосферу та режими цієї гри привабливий. Існування полягає в тому, що ви потрапили в інвалідний візок, і ви повинні весь час рухатися з різною швидкістю в різних частинах карти. Знищити вас.

З самого початку гри Чемпіонат світу слухайте страшний звук, який ви можете почути в різних частинах гри. Що робить його ще дивнішим і дивовижнішим, так це те, що ви переглядаєте всі ці простори на платформі VR.
Загалом гра схожа на те, що ви перебуваєте в інвалідному візку, і єдине, що ви можете зробити, це рухати його вперед-назад, і цей рух робиться дуже повільно, нічого іншого. Немає нічого, що ви можете зробити, щоб врятуватися, крім переміщення рейок навколо інвалідний візок
Стає страшно, коли страшні та дивні істоти перебувають у цьому середовищі, і вони також блукають різними частинами міста, наближаючись до вас, і ви не можете бути дуже серйозними, і в цій грі немає нічого в цій грі. Наші інші ігри жахів стикаються з цим, і ми можемо рухатися головні герої дуже швидко до невідомих цілей. Категорія негативних персонажів в іграх жахів кіно. Їх можна побачити на початку гри, ви застрягли і нічого не можете зробити, у вас зв’язані руки і ноги , і це робить гру ще раніше, тому що ви можете надавати та керувати своїм персонажем лише за допомогою Do this на повільному обмеженні швидкості
Управління на початку гри без будь-якої підготовки може бути складним і важким для ремонту, оскільки ви перебуваєте в інвалідному візку і повинні робити це для пацієнта за допомогою свого апарату. Переходьте це самостійно, поки не рухаєтеся вперед і не зіткнетеся з іншими проблемами .
Коли ви зіткнетеся з першим у грі і пройдете його, зрозумійте, що ви перебуваєте в ролі божевільного, де нікого немає, і час від часу ви можете чути крики, що за допомогою тростини виграють космічні режими. Можна сказати, що можна Можна сказати, що це дуже дивно для гри жахів, яка спрямована на таку атмосферу.
Прогрес цієї гри жодним чином. Ця гра з життям чудових хлопчиків у різних частинах може вас здивувати. У тих частинах, які ви не очікуєте, ви можете зіткнутися з дивними істотами, з якими стикаються. місце або, можливо, навіть крикнути, і це може зробити гру більш захоплюючою і викликати у вас бажання пережити це з більшою кількістю змін і бажання. Відчуйте гру на полі
В епізодах Deadness вас прибивають на місце, ви не знаєте, що робити, і ви просто хочете рухатися вперед, закрийте очі. Я був прибитий на місце і не знав, що робити під страшним рівнем гри, а також страх, який вона викликає у своїй аудиторії, іноді не можна відчути більше, ніж зазвичай, для платформи VR.

Інші теми, які роблять гру жахів красивішою за звичайну, – це існуючі головоломки, і як тільки ми зможемо знайти багато головоломок, це перший раз, коли мамі серіалу потрібно було видалити різні предмети в кутах ролі. Щоб зібрати їх разом, щоб ми могли пройти через одну частину.Звісно, ​​ця гра не на вашу користь, і в кожній частині гри дивні істоти чекають, щоб ви принесли її на свій акаунт.
Ви всі зрозуміли, що звук і музика в іграх жахів є основним елементом гри, що робить цю гру хорор-грою, і можна сказати, що голоси в Deadness є справжнім змістом шедевра. двері, що відкриваються під звуки криків і криків, які час від часу можна почути, усі речі та музика, які грають у критичні моменти, можуть краще передати почуття страху до своєї аудиторії.
Він відкривається, і ви крутите горіх у цій грі, ви можете відчути себе в стані страху і побачити, як гра прибила вас на місце.
Сама конституційна п’єса – це велика тиша, яка в деяких місцях у ролі Х.Ми ходимо в інвалідному візку, ми це бачимо, ви відчуєте повну тишу, а якщо ви зможете відчути цю гру за допомогою навушників, ви можете залишити собі кращі та приємніші враження від цієї гри.
Елементи керування в цій грі чудово підходять для платформної гри, тому ви можете підбирати все в різних частинах гри, переміщувати їх і займати власні позиції, щоб ми могли допомогти їм сісти в інвалідний візок. І вони також є тими, які Творці гри одержимо зібрали разом і дали вам можливість використовувати їх за допомогою великої кількості елементів керування, які ви маєте під час гри, і переміщати їх, щоб прокласти свій шлях вперед.
Усуньте навколишній звук.

Музика, яка чудово поєднується з ігровим процесом та зізнанням, змогла створити дуже красиву атмосферу та гармонію з поєднанням музики та ігрового процесу, щоб ви могли повністю зрозуміти цей зв’язок між музикою та ігровим процесом, а коли страшно істота Двері відкриті для вас. Музика жахів також звучить в Ірані та на тлі гри. Ви можете цього не помітити, але в деяких місцях вона дуже очевидна, і вона грається у повній відповідності з процесом і прогресом гри.
Речі, які ви повинні робити в цій грі, дуже різноманітні і не обмежуються дублікатами і не роблять ігровий процес нудним, від увімкнення генератора до приготування бензину для пошуку карти до відкриття. оскільки ми всі в цій грі можемо значно урізноманітнити процес гри, а той факт, що він змушує вас досліджувати навколишнє середовище, відкривати нові частини середовища та досліджувати, є ще однією темою, яку я привернув до себе

+ Музика і музика

+ Членистоногі

+ Атмосферне та хімічне очищення

+ Чудово передає глядачам відчуття страху

+ хороша робота

+ Відмінна парковка в Дрон

+ я тебе дуже люблю

– Деякі незначні та технічні збої в елементах керування в грі

9.5

Ця гра може повністю перенести стрес на вас, і я можу з упевненістю сказати, що це була найстрашніша гра, яку я коли-небудь відчував на платформі VR, від чудового дизайну середовища до унікальної музики та звуку всього в цій грі. Ця гра фантастична

ОГЛЯД Buccaneers!

ОГЛЯД Cat Café Manager