ОГЛЯД Get Packed Couch Chaos

Гра, яка у нас є сьогодні, і ми хочемо про неї поговорити, це не що інше, як меблі, які, коли ви хочете переїхати з одного будинку в інший або інше місце, як зробити цю колекцію обладнання І наскільки це буде весело для вас, але гра, яку ми дивимося сьогодні, щоб підготувати для вас огляд, насправді хоче зробити її максимально дратливою для вас, тому що ми повинні мати можливість зібрати ваше обладнання в певному будинку за обмежений час і передати його на вантажівку, яка чекає біля вашого будинку, щоб забрати ваше спорядження, і незалежно від того, як пізно ви це зробите, ви програєте гру, а тим часом це означає забрати предмети в будинку, які можуть пошкодити будинок, але варто зауважити, що у Get Packed Couch Chaos у вас є кілька чудових моментів, але це може бути, коли ви берете пристрій. Пошкодження різних частин будинку, тому вам слід бути дуже обережними, тому що У грі є дуже мультяшний і нестабільний режим, коли ви піднімаєте пристрій, ви не можете мати на ньому спеціальні маневри або мати спеціальні елементи керування для цього пристрою, щоб він не вийшов з-під вашого контролю, але ці пристрої є навколо нього буде кинуто і може пошкодити стіни будинку, двері чи інші частини, що призведе до того, що ви не зможете завершити гру належним чином.
Якщо ми хочемо згадати в сюжетній частині гри, ми повинні сказати, що ви один з чотирьох персонажів, які працюють у меблевій компанії, які хочуть збирати припаси та меблі людей, які хочуть переїхати з одного місця в інше в найкращий можливий час. Принесіть його та перемістіть в інше місце, що є основною темою гри, а в грі у нас є різні персонажі, на початку гри ми можемо побачити багато мультфільмів та фантастичних ефектів, які є неанімованими та у вигляді фотографії навпіл для Ми показуємо, що ми можемо коротко поглянути на загальну історію гри та побачити, про що історія і як це вплине на ігровий процес.
У грі також є різні режими, які можуть надати грі велику різноманітність, наприклад, в одній з частин гри ви можете знищити лише предмети навколо карти, а також ви повинні зробити це вчасно. Зробіть щось особливий. У цьому розділі вантажівка поруч з вами, замість того, щоб допомогти вам перемістити меблі певного будинку, дає вам інструменти та обладнання, за допомогою яких ви можете використовувати предмети та речі в розділі. Знищуйте різні середовища та карти , що, звісно, ​​може сподобатися не всім у цьому розділі, тому що тут не так багато і складної роботи, а гравець через деякий час може повторюватися в Get Packed Couch Chaos.
Варто також зазначити, що під час гри ви можете грати в гру за допомогою своїх друзів і, нарешті, у чотирьох осіб на карті, що можна сказати, що це питання може бути основним моментом гри та метою творців у Це те, що у вас є година веселощів та розваг із друзями, тому що в її картах і дизайні ми бачимо багато подібності між цією грою та Gang Beasts, ніби ви знаєте чи знайомі з гра. Ви можете здогадатися, про що ця гра. Єдине, що відрізняється в цій частині, і ми стикаємося в цій грі, це те, що ми повинні збирати різні предмети в різних частинах і різних ролях. Будьте і вмійте робити це в саме час

Ще одне питання, яке нас дуже турбувало, це питання керування персонажами в різних частинах. У цій частині у нас багато технічних проблем, тому що неможливо вибрати, який саме предмет ваш персонаж може підняти з землі. І в цьому У нас є певні заперечення, наприклад, коли вони піднімають щось із землі, і, як згадувалося на початку цього дослідження, ви не можете мати певний і постійний контроль над ними та передавати їх прямо у вантажівку, тому що вони постійно обертаються навколо вашого персонажа і ви не можете міцно тримати предмет в руках, що може мати місце в частинах, які відіграють роль Хома у вузьких ділянках. У нас є і ми не можемо передавати предмети в дуже прямому і легкому режимі, це дуже проблематично і дратує
У цій грі також є завдання, які не є логічними, і ви не можете їх виконати в потрібний момент. Наприклад, одна з проблем у грі полягає в тому, що ви переходите вулицю і коли ви проходите кілька етапів гри Going вперед , у цій грі для вас є більше завдань, наприклад, одна з них – це вулиця, по якій кожні кілька секунд проїжджає автомобіль на дуже великій швидкості, і якщо він вас вдарить, ви втратите своє життя. Ви програєте, а воно ні Витратьте час у свій час, щоб ми могли виконати кроки вчасно. Практично неможливо пропустити деякі предмети цими людними вулицями, з яких дуже швидко заїжджають автомобілі, і ви не можете зробити це в потрібний час Забирайте речі з вулиці Предмети, які важать більше і вимагають більше часу, щоб перетинати їх вулицею, але автомобілі, що проїжджають повз на великій швидкості, не дозволяють цього. Майже поставте цей виклик розробникам у грі, щоб ми могли перетнути камінь людей з вулиці, використовуючи вміння робити
У Get Packed Couch Chaos є й інші міні-ігри, у які ви можете грати з друзями. Наприклад, одна з ігор у грі — це гра в маленький футбол, у яку ви можете грати з друзями. це самі, але ця гра не відрізняється великою різноманітністю і може набриднути багатьом гравцям, які відчули цю гру. Візьміть спеціальні та збережіть їх, і кожен, хто зможе зібрати більше душ у машині, виграє в цій частині.

Крім того, ця гра в розділі історії не потребує багато часу, щоб ви могли її завершити. Загалом, якщо ми хочемо завершити гру, вам може знадобитися дві години повного робочого часу, що не може бути занадто багато Ви можете зробити це в будь-який час. Крім того, різні частини, які розміщені в різних частинах цієї гри, від міні-ігор до загальної частини історії, яка ставить перед вами різні проблеми, вимагають більше роботи та Я думаю, що вони могли б бути більш креативними. Витратьте на них. Це правда, що гра ставить перед вами багато завдань, і іноді це неможливо зробити, і, як ми говорили, це один з недоліків гра, яка не входить в ігрову логіку.
І ще одне питання полягає в тому, що всі 3D-моделі, в яких розміщена гра, набагато більше, ніж розмір вантажівки, а також персонажів, що є ще однією проблемою, в якій гра не має сенсу, і її можна сказати, якщо всі моделі та Речі, які були трохи меншими в різних частинах, можна було б набагато легше контролювати
Графіка та візуальні режими гри, які дуже схожі на Gang Beasts, є прийнятними і можуть створювати щасливі години для вас. Крім того, барвисті візуальні режими, які існують у різних частинах, можуть бути однією з тем, які підсилюють І грають атмосферу та роблять її набагато більш захоплюючим і привабливим, ніж раніше
Крім того, гра дуже красива з точки зору музики та звуку, і це єдиний предмет, який мені дуже сподобався. Далі можна сказати, що ця частина гри є однією з частин облікового запису та ігрового середовища та встановлює з ним хороші стосунки. І можна сказати, що це одна з частин, що якби цього не було в Get Packed Couch Chaos і якби його було трохи перебільшено чи недооцінено, це могло б бути не тим, що зараз у грі.

+ Барвиста і приємна графіка

+ Надихайтеся красивими іграми в цьому жанрі

+ Складний ігровий процес

+ Звук і музика дуже допомогли Джону Базі

– Керувати героями важко

– Внутрігрові міні-ігри не діють

– Сюжетна частина гри дуже коротка

7.1

Загалом, ця гра може принести вам і вашим друзям дуже особливі та веселі години, а оскільки ви можете випробувати цю гру за допомогою п’яти людей, це може бути набагато приємнішим і красивішим для вас і для створення друзів, а також різноманітні етапи та чудові завдання, які існують у грі, можуть бути ще однією річчю, яка змусить вас випробувати цю гру.

ОГЛЯД Cathedral

ОГЛЯД Raven’s hike