ОГЛЯД Breakneck City

Ми всі захоплюємося іграми, які ми пам’ятаємо в 90-х роках зі стилем бою, в якому ми можемо зустрічатися з різними персонажами в різних середовищах і з різними людьми, які з ними стикаються. Вони повинні були битися, і вони роблять це вуличним способом, тобто він вбиває їх, лише б’ючи і ногою. Зазвичай ми запам’ятовуємо ці ігри з певною швидкістю, яка асоціюється з нами, і предмети, які ці ігри є, і вони дозволяють нам брати різні речі з землі і кидати їх у наших ворогів. Вони ще одна тема, яка завжди нагадує нам про наші старі добрі часи. І під збільшувальним склом веб-сайту UA Gamers. Гра називається Breakneck City, в якій ми знову зустрічаємо персонажів, які хочуть знищити злочинність і роблять це на вулицях, і вона нагадує нам про старе минуле, щоб ми могли мати щасливі моменти в «Згадаймо минуле», але я повинен сказати що гра, яка стоїть перед нами сьогодні в багатьох частинах, не змогла повністю створити те, що вона хоче. Щоб продовжити цей огляд, приєднайтеся до нас, щоб ми могли повноцінно грати в цю гру. Давайте перевіримо себе.
Як ми вже згадували, ця гра точно такого ж старого стилю, як і найстаріші файтингові ігри на ринку відеоігор, в яких ми стикаємося з двома жіночими персонажами, які перебувають у світі злочинів і вирішують увійти в цей світ наодинці та знищити всіх негативні персонажі в грі, це дуже поверхова історія, і ми не повинні очікувати нічого більшого від цієї гри. Насправді, ігрова історія – це привід почати гру і битися з різними людьми. Які на вас ставлять
Тепер вам може бути цікаво, чи маємо ми справу з тими старими рухами кулаків і ніг, з якими ми стикалися в старих іграх у, чи ні, але я маю повідомити вам погані новини, тому що в цій грі різноманітні бойові рухи, які є у персонажів, є І вони обмежені, і перемогти персонажів можна лише подвійним натисканням та ударом ногою негативних персонажів, і робити це потрібно до тих пір, поки гра повністю не закінчиться.
Програма гри має загалом 6 загальних етапів, на яких ви можете насолоджуватися, на яких ви боретеся з ворогами на різних дамбах, але ви можете перебувати в різних середовищах у цій грі та мати бойовий досвід, що Можна сказати, що це позитивний момент у цю гру, тому що всі середовища, які існують у цій грі, якось створили хороші візуальні та графічні режими в цій грі, і фактично викликали у цій грі дуже серйозні кольори. Одним із позитивних і серйозних моментів у грі є те, що гравці можна насолоджуватися графікою гри. Ми є позитивним моментом у цій грі

Я сподіваюся, що ми зустрічаємося з різними середовищами, але я повинен сказати, що ігри, в яких вони перебувають, якось створюють особливу і повторювану атмосферу, хоча гравці в різних середовищах також б’ються за більярдними столами та на вулицях, і всі вони повторюються. Слід зазначити, що ці повторювані режими можуть бути пов’язані з більшою кількістю повторюваних режимів, які існують у ігровому процесі. Нижче в ігровому процесі ми не маємо руху, хоча наші вороги мають різноманітні форми, але вони також повинні атакувати вас. Звичайно , я повинен сказати, що на вищих рівнях з’являються різні вороги, деякі з яких можуть стріляти у вас, і ви можете уникати їхніх стріл, поки ховаєтесь за іншим ворогом.
Є також інші вороги, які можуть захищати ваші кулачні режими.

Крім того, під час проходження етапів ви зустрінете сильніших ворогів, і так званий буфер повинен буде битися і знищувати їх, щоб перейти до наступного етапу. У нього більше життів, але для того, щоб позбутися від них, потрібно більше часу. Бачити в менших місцях, які іноді перевищували нормальні стандарти, на мою думку, і ми могли бачити багато людей у ​​дуже маленькому середовищі, яке більше не показує нам стандартні режими бою, і ми просто махаємо рукою та брикаємось. Ми посилаємо деяких до ворогів, щоб перемогти їх швидше, а у головного героя взагалі немає конкретної мети, і ми просто хочемо перемогти їх усіх своїми повторюваними рухами.
Але ще одна проблема в Breakneck City, яка робить ігровий процес більш дратівливим, ніж він є, – це звуки та музика з рота, тому що загалом у цій грі ми маємо загальну музику, і ми можемо загалом на різних етапах або мити інші два музика кЦя музика повторюється знову і знову. Ви постійно її слухаєте. Звук бойових ударів у цій грі однаковий, і ви можете почути повторювані звуки, коли персонажі повторюються Різні сітки цих звуків, що робить ці повторювані рухи стають більш повторюваними, ніж зазвичай, із цими повторюваними звуками, і гра застрягла всередині цього повторюваного циклу, а також інші кроки, щоб запропонувати вам щось нове через деякий час. І ви бачите все це через деякий час, і ви знаєте, як вони атакувати вас, і ви можете загалом передбачити персонажів, їх режими та рухи.

Якщо я хочу поговорити про тему в останніх кількох реченнях, я повинен сказати, що вона нагадує мені Breakneck City, старі ігри, які були розміщені на цьому сайті, але я повинен сказати, що ця гра має загальні недоліки, які можуть призвести до до проблем у ігровому процесі та Варто зазначити, що це повторюється, а звук і музика гри дуже повторювані, а фізика та обличчя персонажів настільки дивні, що через деякий час вони не зможуть належним чином спілкуватися зі своїми персонажами та аудиторією , і якщо ви хочете на короткий час відчути стару ностальгію. Я можу сказати, що ця гра може передати вам це відчуття на деякий час, але загалом у неї є технічні недоліки, а також недоліки ігрового процесу, які потрібно усунути і взагалі це не можна розглядати як гру в небуття

+ Барвисті графічні та візуальні режими

+ Різноманітне середовище

+ Є два персонажі для боротьби

– Фізика ходьби в грі

– Дубльований звук і музика

– Доступні низькі бойові ходи в ігровому процесі

– Наявність технічних дефектів і технічних помилок

– Історія занадто проста і шаблонна

музыка - 4
геймплэй - 4.5
графічны - 5

4.4

Нарешті, я повинен сказати, що ця гра, можливо, не зможе привернути увагу глядачів своїми графічними режимами, а також своїм ігровим процесом, але вона, безумовно, може викликати у аудиторії ностальгію, яка нагадує нам про старі ігри цього жанру. опубліковано

ОГЛЯД Paradise Killer

ОГЛЯД Battle Cry of Freedom