ОГЛЯД Battle Cry of Freedom

Як випливає з назви, Battle Cry of Freedom, ми перебуваємо в американській громадянській війні в середині 1800-х років, під час якої відбувалися громадянські війни, і ви повинні очолювати групи, щоб воювати один з одним, і в потрібний час ми можемо дати їм особливі можливості щоб ви могли виграти ці битви
Загальна система гри полягає в тому, що ви направляєте солдатів у різних напрямках, і насправді ви можете зробити це, даючи їм спеціальні вказівки про те, що і коли робити.
Звичайно, в цій грі не так багато команд, і тільки ви можете розмістити цю групу солдатів у різні позиції в потрібний момент і наказати їм змінити позиції, щоб вони не потрапили під ворожі кулі в потрібний момент. Не втратите своїх солдатів, і також природно, що чим далі ви йдете і чим більше солдатів втрачаєте, тим менше сили ви матимете проти своїх ворогів, і ви не зможете перемогти їх у потрібний момент. Незабаром ви можете втратити всіх своїх солдатів і гра для вас закінчена.
Існує так багато інших ігор у цьому стилі з доданою вартістю, які нагадують нам про громадянські війни, що відбулися в США в першій половині року. Ми розповідаємо про ігри, в яких були камери від першої особи, що, можна сказати, показати війни в найбільш реалістичному вигляді на той час, як і інші ігри, але гра, до якої ми пішли сьогодні, і ми хочемо пообіцяти, що її вивчити самі. Скажімо, це гра від третьої особи, яка відбувається повністю онлайн, тому що у гравців, як правило, є групи солдатів, яким доручено керувати ними. У вас є штучний інтелект, який ходить і стріляє в іншу сторону, але ви повинні віддати наказ стріляти і сказати їм, що зараз не час стріляти, і вони повинні тримати зброю на місці, поки не настане відповідний час. Дайте їм правильну команду стріляти та ворогів, які перед вами Позбавтеся від них
Всередині Battle Cry of Freedom у нас є дуже велика карта, яка дуже сильно розроблена для полів битв, які ми могли бачити в той час. Правильно рухайтеся батальйонами солдатів, щоб знайти правильне положення для ваших ворогів. Ви також можете переглядати Ситуації за допомогою камери, щоб побачити, як ваш ворог перебуває перед вами і яка у нього роль у всьому, щоб він міг здивувати вас у потрібний момент і перемогти своїх солдатів.
У грі також є інші варіанти, і це повністю залежить від гравців, щоб просувати гру. Або розстріляти групу солдатів перед ними за вашою командою
Звісно, ​​мушу вам сказати, що на моєму особистому досвіді, коли я грав у цю гру, це дуже дратувало.В іншому випадку в Battle Cry of Freedom, який я вважаю все більш перебільшеним, стріляти у ворожих солдатів стоячи обличчям один до одного, кожен з яких вирішує розстріляти ворога перед собою, я можу сказати, що один крок попереду інший, тому що, коли його стріляють таким чином, багато солдатів гине, і ми нічого не можемо зробити, щоб зупинити це, окрім як побачити їх з камерою, перш ніж вони вистрілять з гармати і вчасно. Нам потрібно дати нашим солдатам правильне положення, щоб вони були в правильному положенні, щоб з ними щось трапилося. Дайте.

Ігровий процес значною мірою зміг задовольнити потреби та очікування гравців, які відчувають цю гру, але можна сказати, що через деякий час гра стає особливо заплутаною і дозволяє аудиторії спілкуватися з грою так, як слід. персона, яку я грала, мені було дуже весело на початку, і перебування на полях битв протягом тих років і громадянських воєн було дуже приємним досвідом, але через деякий час через відсутність різноманітності та команди солдатам, а також обмеженість завдань у грі.Можна сказати, що гра стає нудною для гравців, хоча це дуже хороший досвід з історичного періоду Громадянської війни в США.
Якщо ви перебуваєте в процесі випуску цієї гри, ви повинні знати, що ця гра була представлена ​​в 2012 році і нещодавно була випущена на ринок минулого місяця, і знадобилося 10 років, щоб ця гра досягла стадії виробництва та випуску. Незважаючи на цей тривалий час і час, який розробники гри витратили на усунення всіх проблем і випуск хорошої гри, ми можемо отримати від них прийнятну гру.

Ми знайшли, але в грі все ще є технічні недоліки та проблеми, які потрібно виправити, а в деяких частинах це може сильно заплутати гравців.
Наприклад, коли батальйон солдатів наближається один до одного і хоче фізично зіткнутися один з одним, ми можемо побачити пізнішу фізику персонажів, які б’ються один в одного і штучно рухають зброю один до одного, що є станом душі. ставить під сумнів реальність гри і не може дати вам відчуття війни, і ви, здається, бачите кілька лялькових солдатів, які грають один з одним перед вами.
Інша проблема з Battle Cry of Freedom полягає в тому, що, коли ви вперше входите в гру, ви не отримуєте спеціальної підготовки, і гра навіть не ставить гравців на певний шлях, який дозволить їм побачити, про що йде мова. Коли вам розповідають про те, що потрібно, щоб рухатися вперед, ви повинні продовжити гру зі своїм особистим досвідом під час гри, і гра вам зовсім допоможе, і не чекайте цього. У якій грі вас навчать
Але в цій грі були й інші проблеми, які зацікавили мене ще більше, на самому початку гри ми повинні були створити персонажа, якого ми хотіли, і гра дає гравцям цю здатність з самого початку, а потім вона йде. ви в меню, що у вас немає, що відбувається і в яку битву ви хочете вступити, і в ігрових меню немає додаткових пояснень про битви, тому що це можуть бути перші люди, які хочуть випробувати цю гру вперше від Вони не мають цього, і гра не дає їм і цих ідей. Як я вже сказав, ви повинні увійти в гру безпосередньо і випробувати це через кілька годин, дізнатися чи задати питання іншим. Задайте свої власні запитання, і ви зможете побачити що багато інших гравців у тому самому розділі мають такі самі запитання. Вашої поради щодо цих років нікому не було дано, і ви можете отримати цю підготовку, поспілкуючись з іншими. Спробуйте самі, що, звичайно, займає трохи часу Буде вологим
Звуки в грі, такі як звук пострілу під час пострілу або звук ворогів, що закривають гармати, працюють природно для вашого батальйону, і можна сказати, що ви можете видавати ці звуки на полях. Слухайте справжні Музика, яка грає в цій грі, окрім музики, полягала в тому, що я хотів, щоб у цій унікальній грі музика була більш епічною, ніж очікувалося, і ми та музика в тих частинах, яких не було в боях з Ми чув менше режимів, щоб адаптуватися до атмосфери гри, але музика в грі не виправдала цих очікувань.

Якщо ми хочемо розповісти про цю гру кількома реченнями, як і інші огляди на цьому веб-сайті, ми повинні сказати, що ця гра не є грою, в яку ви йдете через її графіку, але це гра, яка може бути гарним часом для Ви. Внесіть розвагу в історичну громадянську війну, яка відбулася в Сполучених Штатах, а також змусьте вас відчути, що ми воюємо на полі бою і разом стріляємо по ворога, а ви в ролі командира. дуже гарно і приємно, що цей батальйон онлайн, і є багато взаємодії між гравцями в програмі, це ще один момент, який змушує вас захотіти випробувати цю гру, і я однозначно рекомендую вам цю гру. Хоча можуть бути технічні та банківські недоліки в ньому, ці недоліки можна виправити в оновленнях до Battle Cry of Freedom, а також є багато людей, які, як ми згадували, спеціальне навчання про них d Це не працює, і ви повинні зробити це самостійно

+ Красиві битви та американські громадянські війни

+ Можливість керувати батальйоном солдатів

+ Взаємодія між гравцями та онлайн-гра

– Графіка могла бути кращою

– Обмежений ігровий злив предметів

– Смішна фізика гравців при фізичному ударі один одного

– Поганий звук у цій грі

6.4

Гра може стати історичним уроком Громадянської війни в США і дати вам відчуття, що ви боретеся з ворогами на цих полях битв, і це ставить вас у роль командира батальйону. І ви можете розважитися з мамою в цій грі, а також коли все відбувається на онлайн-платформі у взаємодії з іншими реальними гравцями, це робить гру цікавішою та красивішою.

ОГЛЯД Breakneck City

ОГЛЯД Buccaneers!