ОГЛЯД Radioactive Dwarfs: Evil From the Sewers

Іноді всім нам потрібно трохи ностальгії, щоб повернутися до старих добрих часів і згадати старі часи, коли ми прийшли в підвал і пережили старі ігри для старих консолей. Тепер ми хочемо вивчити гру сьогодні. Скажімо, це одна з ігри, які можуть мати не дуже високу графіку і подібні до сучасних ігор, не можуть задовольнити багатьох гравців з точки зору графіки, але ми можемо сказати, що, зосередившись на цій грі на інших частинах, які може мати хороша гра, ми можемо сказати, що ми стикаємося з відносно хороший ефект. Приєднайтеся до нас у продовженні церемонії, щоб повністю помістити цю гру під наше збільшувальне скло, щоб побачити, чи була вона успішною?
Як ми вже згадували на початку цього огляду, наразі ми зрозуміли, що гра має хорошу графіку з самого початку історії, переглянувши графіку Radioactive Dwarfs: Evil From the Sewer на згадку про ігрову графіку 90-ті. Рік, коли ігри тестувалися для старих консолей Nintendo і Atari, тепер можна сказати, що цих ігор більше немає на ринку, але я думаю, що це абсолютно неправильно, тому що ці ігри, крім того, що вони можуть відчувати себе добре nostalgic Крім того, він може показати зосередженість ігор на інших предметах, які можна розглянути в грі, і може сказати, що все ще з розвитком такої технології, що сьогодні ми можемо грати в ігри з графікою. Давайте подивимося, що це дуже схоже на реальність, але все ще є ігри, які можуть бути успішними зі старою графікою та мати право голосу у світі відеоігор.
Історія гри полягає в тому, що люди зникають всередині міста і президент не знає, що робити, але через деякий час стає зрозуміло, що гноми вийшли з каналізації, а також виловили та вбили всіх людей. персонаж, чий брат загубився в історії, береться увійти в цю каналізацію і знищити всіх гномів, щоб врятувати свого брата та інших людей, що потрапили в пастку, тож тут і там. Як випливає з назви, ми стикаємося з певними монстрами, які чекають на нас всередині каналізації, і ми повинні увійти в каналізацію і знищити їх своєю зброєю, яка пускає стріли в певних напрямках. Ви заходите в каналізацію.

Ми бачимо багато подібності між цією грою та Старими іграми, які рухаються прямими шляхами в напрямку головного героя.Випускаючи стріли у ворогів і влучаючи їх цими стрілами, вони будуть знищені, хоча варто зазначити, що через деякий час вороги будуть знищені, ваше оточення стає більш відокремленим, ніж раніше. Вороги з’являються з усіх кінців роль і підійти до вас, ви зобов’язані стріляти в них і знищувати їх знову, і якщо вони вдарять вас, вони з часом заберуть ваше життя. Усе обличчя втратило своє життя, і йому довелося повторити гру
У грі також є перешкоди, між якими пересувається головний герой. Звичайно, можна сказати, що ці місяці можна знищити, але коли ви стріляєте в них зі своєї зброї, через деякий час вони зникають і пробираються до вас . Вони відкривають, що це питання дуже корисно в тих частинах, які вас спіймають ці трюки в кутку карти, тому що ми можемо відкрити себе, знищивши ці камені, які є серед перешкод, включаючи способи його зменшити, і перемістити вперед і знищуйте свого ворога з більшою свободою дій
Також на наших етапах ми зіткнемося з Францією, яка вимагає більше випробувань у цій грі, тому що вам знадобиться більше випробувань і часу, щоб знищити сильніших ворогів.
Варто зазначити, що в деяких частинах гри вороги збільшуються настільки, що контролювати та вбивати їх усіх є справді важким і складним завданням, яке мене так засмутило, що когось у частинах карти дійсно занадто багато. Ємність стандартної карти, на якій вони існували, але можна сказати, що в грі є гарна ідея, що якщо ви не можете і у вас не вистачить терпіння всіх старих і класичних ворогів, ви можете ввести код Godmode в грі Gods mode Візьми їх і знищить їх усіх без шкоди, звичайно, яка цінність, тому що нам не кидають виклик і ігри прийшли, щоб кинути нам виклик і розважити нас.
Музика та саундтрек у грі також повертають вас до старих і перших десятиліть відеоігор. Вся музика та саундтрек настільки прості, що ви точно не зможете. Evil From the Sewer був випущений щонайменше двадцять чи тридцять років тому. Створіть новий відчуття старого
У грі та навколо неї також є розділи, які можна знайти для входу на іншу карту, подібну до тієї, де є секрет, де зазвичай можна побачити ключ у середині карти, за допомогою якого ви повинні бачити, як монстри пас, щоб дістатися до нього, щоб ми могли отримати спеціальні бали на цьому етапі, але ці таємні кроки нав’язуються їм добровільно. До речі, якщо ви знайдете, то можете знайти спеціальні призи, особливо на Xbox One.

Нарешті, якщо ми збираємося купити цю гру і прийдемо сьогодні, щоб переглянути цю гру, щоб побачити, чи підходить ця гра вам чи ні, я повинен сказати, що якщо ви один із тих гравців, яким потрібен старий і ностальгічний досвід, і ви б хоче знову випробувати ігри, як старі добрі часи, які були надані в підвалі будинку, і він хоче знову випробувати ці почуття, обов’язково спробуйте цю гру, ця гра може мати дуже хороший ігровий процес, крім гарної графіки. представити вам і дуже просту історію, яка ідеально вписується в режим і середовище гри і створює ті самі вирівнювання та музику, які існують у грі, і ми згадували про це раніше, але який вік підходить для гри, можна сказати Хто добре попрацював з розробниками, і, нарешті, я повинен сказати особливу подяку компанії chilidog interactive, яка надала нам цифрові коди цих ігор, щоб ми могли отримати цей огляд для вас сьогодні

+ Відповідна історія з ігровим простором

+ Ностальгічний і старий геймплей

+ Відповідний дизайн персонажа

– Дизайн середовища повторюється

– Вороги не відрізняються великою різноманітністю і повторюються лише через деякий час

– Механізм бою в грі набагато простіше, ніж очікувалося

5.8

Якщо ми хочемо зробити загальний висновок, ми бачимо, що ця гра може повністю відродити у вас ностальгію та старі почуття, тому що ви можете зіткнутися з графікою старого покоління з ігровим процесом та звуком, але це точно не для тих гравців, які геймери нового покоління повинні бути задоволені. Ми маємо справу з такою особливою графікою, і не історія та ігровий процес можуть бути такими задоволеними для всіх гравців, як сьогоднішні ігри.

ОГЛЯД Anno: Mutationem

ОГЛЯД From Heaven To Earth