ОГЛЯ Zoeti

Назва Zoeti, яку нещодавно опублікувала компанія Akupara Games Company, сьогодні ми повністю поділимося з вами нашим досвідом, і якщо у вас виникнуть сумніви щодо придбання цієї гри, ми повністю вирішимо цю проблему. І дозвольте нам дати вам можливість, що якщо ви хочете відчути це, діліться цього й не бійтеся. Залишайтеся з нами в продовженні огляду, щоб ми могли повністю обговорити теми різних частин цього огляду та побачити, що це Як сама гра шоу?
Ця гра була випущена для різних платформ, які ви можете випробувати, а також ви можете випробувати цю гру для платформ Nintendo Switch, а також на вашому ПК та персональних комп’ютерах і поділитися з нами своїм досвідом.
Історія гри – це історія про різних богів, а також про землю зі спецназом у різних її частинах.Загалом, поруч з вами є номер персонажа, який називається смішний гід, і він має завдання нагадати вам про всі потрібні вам теми в різних частинах, щоб ви могли повністю зрозуміти, що відбувається в цій грі. Що ви робите?
Але якщо ми хочемо поговорити про ігровий процес, ми маємо сказати, що перед нами інша гра Deck builder, у якій ви маєте завдання вибирати різні карти з нижньої частини екрана разом зі своїм ворогом, який стоїть перед вами в цьому пригода. Боріться, але ще одна річ, у яку ми можемо грати інакше, ніж у всі інші карткові ігри, це те, що ви використовуєте соду в багатьох завданнях, кожне з цих завдань може бути різноманітним і займати багато часу, але знайте їх усі. Гра використовує покерні карти, щоб помістити вас у ці битви, і ви використовуєте їх, що може бути однією з переваг zadabazi на додаток до того, що гравці стають новим творінням у цьому стилі ігор. Ми спостерігаємо
Наразі мені дуже сподобалася гра, тому я хотів би подякувати видавцю гри за те, що він подарував мені копію гри, щоб я міг поділитися з вами цим оглядом. Ви також можете скористайтеся моїм досвідом і висловіть свою думку, прочитавши цей огляд.

У грі є багато персонажів, багато з них входять у гру, щоб направляти вас. Розширення цих персонажів від початку гри до завершення гри постійно зростає, і ви можете робити багато інших речей під час гри. Подивіться, щоб вони могли дати вам підказки та поради, якими ви можете скористатися. Крім того, персонажі мають дуже гарний настрій і розміщені в сюжеті гри, і жоден із них не був примушений до цієї історії. Усі персонажі, які вони також мають дуже хороший діапазон, вони добре показують себе в цій грі, і є багато діалогів, якими обмінюються персонажі, і якщо ви один із тих гравців, яких цікавить кожен рядок Indiana Dogs, прочитайте, а потім перейдіть до ігровий процес, тоді ця гра може бути дуже корисною для вас, тому що в грі є багато діалогів, і вам потрібно прочитати всі ці діалоги, щоб продовжувати грати в різні її частини. Насолоджуйтесь.
Але проблема, яка могла б зробити ці частини приємнішими та красивішими в грі, полягала в наявності та розташуванні голосових режимів для персонажів, які принаймні мали голос, щоб ви могли з ними більше спілкуватися, але цю проблему не можна любити у будь-який спосіб зменшити присутність гри та перетворити її на аутсайдера, але, навпаки, у вас є багато персонажів із набагато більшою кількістю діалогів, які можна об’єднати, щоб стати вам подобаючись, лише той факт, що якщо голос у ці символи Це могло б зробити об’єкт трохи красивішим.
Історія гри Om Om має свої складності та розширення, загалом, історія про богів, які ворогують один з одним, і після того, як їхні війни закінчилися, добра сила під назвою Зоеті перемагає демонічну силу. і це спричиняє демонічна сила поширює свою владу між різними частинами, що призводить до створення більшої кількості богів.
Ваше завдання полягає в тому, щоб зібрати ці різні частини демонічних сил, які пішли в різні частини, а також увійти з різними частинами, які можуть бути перед вами, і битися з ними, щоб ви могли повністю знищити сили, які зараз знаходяться в середині дороги, з вами станеться ще багато речей, і вони чекають на вас.
Геймплей дає вам змогу випробувати цю назву з трьома різними персонажами, кожен із цих персонажів вступає в гру зі своїми власними характеристиками та б’ється, і ви вирішуєте, якого з них вибрати. Ви бачите, що кожен із них має різний вигляд і можна вибрати відповідно до смаку гравців, щоб ми могли використовувати їхні сили в грі.
Наприклад, у нас є персонажі Валентини, яка є воїномВи також можете використовувати наш власний геймплей як боєць. Крім того, з іншого боку, у нас є персонаж Алвес, він також боєць, і ви можете битися зі своїм ворогом, а також є ще один персонаж на ім’я Нікора. Це майже маг, який можна використовувати, щоб застосовувати магію та вражати ворогів.
Але проблема з тим, що для цієї назви є багато ігрових персонажів, не обмежується лише ігровим процесом та їхніми функціями, але й для кожного із завдань, які ми обираємо, різні сюжетні шляхи будуть звільнені для вас і розмістять вас на різних можливих шляхах Ви зустрінетеся з різними персонажами, і кожен із цих персонажів, як правило, має зовсім інший шлях, як з точки зору історії, так і з точки зору ігрового процесу, що свідчить про велику різноманітність різних шляхів у грі, що може бути однією з багатьох переваг.

Особливо те, що це зовсім не нудно, а різні персонажі абсолютно різноманітні та несхожі один на одного.
У міру того, як персонажі прогресують і сюжетна лінія розкриває більше таємниць сюжету гри, ви можете побачити більше навичок, які розблоковуються по дорозі для кожного персонажа, який ви можете використовувати. У бойовій частині гри використовуйте її, щоб атакувати ворогів і бити їх або , навпаки, щоб захищатися. Коли ти просуваєшся все вище й далі, Муслім, на твоєму шляху буде ще більше випробувань, які тобі потрібні. Нам потрібні ці навички, щоб ти міг добре впоратися з цими випробуваннями, інакше гра може бути дуже складно для вас, і також варто зазначити, що кожна з цих навичок для кожного з ігрових персонажів, які раніше були в Той, про якого ми згадали в їхньому огляді, є абсолютно іншим.

+ Існування дуже красивих сюжетних ускладнень

+ Різноманітні та правдоподібні персонажі

+ Дуже красиві та різноманітні діалоги

+ Приваблива графіка та дизайн

+ Різні ігрові персонажі

+ Різні навички для кожного персонажа

– Відсутність озвучення персонажів

– Гра іноді може бути повільною

гісторыя - 9.5

9.1

Назва Zoeti — це саме одна з тих ігор, яка вам потрібна, щоб повністю занурити вас у свій власний світ, незважаючи на прекрасних персонажів і складність історії, я однозначно рекомендую цю назву вам після того, як ви її відчуєте. Я роблю і не пропускаю її в будь-якому випадку.

ОГЛЯ Strategic Mind Spectre of Communism

ОГЛЯ Duru – A Game about Mole Rats and Depression