ОГЛЯ Strategic Mind Spectre of Communism

Сьогодні ми готові поглянути на іншу стратегію, щоб вивчити її повністю спеціалізовано та побачити, як проявляють себе різні її аспекти, які проблеми та переваги вона створює для нас, а також у продовженні цього огляду та огляду. щоб ми повністю проаналізували це та те та прочитали разом
Як ми згадували в огляді, Strategic Mind Spectre of Communism є повністю стратегічною назвою, у якій вам потрібно контролювати різні підрозділи та битися з іншими своїми силами. Ви можете випробувати це майже на всіх домашніх форматах. Це це назва, яка може привернути увагу багатьох гравців і аудиторії на початку роботи.
Історія цієї гри розповідається про Другу світову війну, коли вам потрібно зробити російську армію сильнішою та могутнішою для боротьби з ворожими силами, і чим більше ця сила зростає, тим легше ви можете досягти земель. Ви можете знайти компаньйони та друзі в грі, з якими ви можете об’єднатися та збільшити свою силу.
Інші аспекти, які можна побачити в сюжеті гри, є проблемою, яку ви також можете поставити в історичні знаки, оскільки у Другій світовій війні Росія мала багато союзників і з їхньою допомогою у Другій світовій війні вона змогла воювати в певних У Strategic Mind Spectre of Communism також намагається нагадати вам, хто був на боці Російської імперії в той час, розміщуючи історичних персонажів і особливих союзників, які воювали разом з Росією, на той самий фронт. І ви повинні робити ці речі з їх у грі, і тому ви можете бачити різні предмети та частини, які також можна побачити в реальному світі.

У грі є багато речей, які ви можете робити. Як ми вже згадували, у грі є дуже серйозні історичні режими. Ви можете побачити їх у цій грі, згадавши їхні назви
Крім того, у цій грі є багато історичних моментів, коли вам потрібно очолити свою спеціальну армію та розмістити їх у різних областях, щоб вони могли досягти певних перемог у різних медіа-сферах.
Ви можете наказати всім підрозділам вашої армії, в якому секторі кожен з них повинен бути розміщений. У вас є різні сили в різних секторах, кожен з них може рухатися по суші або по морю і залишити свою територію. І прямувати до зони противника, це повністю залежить від вас, як ви ведете їх і направляєте до ворогів
Ви можете побачити мультфільми, в яких розповідається про плани командира підрозділу боротися з ворожими силами, видно, що персонажі не дуже природні, а 3D-моделі, які використовуються в цих мультфільмах, мають дуже очевидні недоліки, які потрібно виправити. Інша проблема гри полягає в тому, що голоси персонажів і час їхньої розмови не збігаються з їхніми губами, через що гра може звучати штучно, а не природно.Звичайно, я не можу зробити це сам, це має залежати від загальної історії гри, основного ядра гри та важливої ​​частини. Основний геймплей включає стратегічні частини та групи, які він включає. Його огляд зазначив зрозуміло, що значення, в тому числі історичні, можуть чітко й добре показати історичних персонажів.
Тут є стільки ігор, у яких ви можете взяти під контроль свої війська, побудувати свою велику армію, зміцнити свою імперію та, нарешті, атакувати сили ворога. Є також старовинні ігри, у яких ви керуєте своєю власною армією, яка використовує меч і потім бореться з ворогами, але в Strategic Mind Spectre of Communism історія Каріма інша, і ваші війська та армія тренуються інакше.Вони живуть в епоху Другої світової війни, і нам доводиться боротися з ворогами за допомогою гармат і танків та інші сили, які вам призначені.
Частини існування розуміння відокремлені одна від одної лінією, ви можете бачити їх повністю, частини, які роблять ігрове поле схожим на шахове поле, в якому можуть рухатися ваші сили, що може бути трохи нудним завантажте гру. Це уявні лінії, які відображаються на землі. У стратегічних іграх, які я пережив у молодості, жодна з них не малює для вас уявні лінії на землі, і у вас є абсолютно вільні поля та гра, яку ви можете вільно пересувайтесь у кожній частині, звичайно, немає перешкод для переміщення ваших сил у частинах землі навколо карти, але, можливо, рухайтеся лише в межах цих будинків, виберіть їх і вкажіть свої сили та їх до цих частин.

рухатися конкретно та мати можливість представити свій шлях разом, але загалом проблема, яка може зробити режими бою більш штучними та рух їхніх сил, полягає в тому, що особа, яка відображається на землі, робить землю схожою на шахові будиночки.

У графіці гри є недоліки та технічні проблеми, які не можна ігнорувати, але загалом у вас дуже хороша графіка, яка може проявлятися в різних частинах, включаючи різні сили, які ви можете використовувати кожну з них. Розмістіть її в частині поля, визначеного для вас, і велика різноманітність цих сил і множників, а також 3D-моделі, які ви можете використовувати в цій грі, знаходяться в хорошому та прийнятному стані.

+ Існування історичних персонажів

+ Висока різноманітність чисельності сил

+ Красива та приваблива графіка

– Технічні проблеми та кілька банків

– Катсцени, наявність яких у грі не обов’язкова

– Є проблеми зі звуком гри

7.3

Незважаючи на проблеми, ця гра не завжди може сприйматися як погана у свідомості аудиторії. У цій грі є щось, що може покрити недоліки гри в цілому та змусити вас грати в дуже хорошу стратегічну гру. Однозначно варто спробувати

ОГЛЯ BACKGAMMON PRO

ОГЛЯ Zoeti