ОГЛЯД Warshmallows

Сьогодні ми хочемо перейти до огляду гри Warshmallows, тому що вона представлена ​​в стилі, в якому ви повинні усунути всіх тих, хто в ньому перебуває, щоб ви могли залишитися на останньому місці першим, хто виграє гру. Приєднуйтесь до нас як ми досліджуємо його більше під нашим власним збільшувальним склом
За його словами, ця гра така, що ви повинні перемогти всіх інших гравців, які переживають цю гру разом з вами, щоб ми могли бути першою людиною, яка виграє цю гру, як ця гра, насправді це досвід одного Там до чотирьох осіб, у яких ви боретеся один з одним, і, як випливає з назви гри, Warshmallows, ви зефір, з яким ми боремося один з одним, і це привабливо та смішно, тому що це поряд із дуже художнім та смішним середовищем Те, що творці поставили поруч із цими забавними персонажами, ми взагалі можемо розраховувати на веселу і красиву гру і насолоджуватися нею.

Як ми вже згадували, загалом ігровий процес такий, що ви перебуваєте в ролі Франції, ви берете зброю в руки і ходите вгору-вниз по навколишньому середовищу. Ви можете робити різні речі в листі. Наприклад, ви можете стрибати, або, вдаривши лікаря, ви можете стрибнути двічі, двічі стрибати до гнізд і мати більше стрибків, ви можете стрибати до ворогів або ви можете використовувати фігури, які існують у 9 іграх. Ви можете літати
Враховуючи, що на наших картах не так багато місця, як треба, що, звичайно, є негативним недоліком, а ці ігри, які пропонуються в такому жанрі, як Worms і Super Smash Bros., ми насправді на дуже красивій карті з точки зору Ми припускаємо, що місця не вистачає, але ця гра дає майстрові предмети, які він зміг створити свого роду карти, в яких потрібна креативність, і ви повинні використовувати гру, щоб продовжити гру, щоб мати можливість з Використовуйте його, щоб знищити своїх ворогів
Тепер, ці вороги можуть бути вашими друзями, які переживають гру у формі привітання, але можна сказати, що в цій грі також є онлайн-режим, у якому ви можете випробувати цю гру з іншими гравцями, як ми сказали, ця гра є четвіркою – режим гравця. Онлайн це знання про те, що ви можете змагатися з іншими гравцями онлайн, хоча є й інші режими в півзахисті, серед яких ви також можете змагатися парами, і гра така, що кожен може, якщо ви виграєте гру 5 до 0, ви зазвичай його втратите
Тепер ця перемога, у вигляді, як ми сказали, ми переміщаємося в різні місця на даний момент, і ця перемога вимагає, щоб ви могли використовувати свою зброю, щоб вразити ворогів, і це потрібно робити кулями. Що робити в руки Коли їх перша куля потрапляє у ворогів, вони перетворюються на бульбашки, які більше не можуть рухатися, а якщо ви граєте дуетом, то це перетворюється на кулю і вороги з першим зіткненням, і ця рука закінчується, і якщо вони можете робити це кілька разів поспіль, ви можете взяти його і виграти гру.

Загалом у сучасній грі ми маємо 6 карт, кожна з яких створила для нас різні режими середовища, що дозволяє переміщати персонажів матерів. У грі є екологічні дизайни, а також барвиста графіка, а також Фон і позаду персонажів дошки насправді пропонують дуже чудове та відповідне середовище для гри та такий стиль для гравців, і ми можемо насолоджуватися цим.
Її графіка, окрім того, що вона красива та чудова, також має режим настрою.М’який і розумовий режим завжди проглядається в текстурі та графіці гри, яка може насолоджуватися більше, і гра привертає увагу.
Музика та звук гри добре поміщені в молитву, і ми завжди граємо в битву один з одним Нам потрібна музика з високими нотами, які змушують битися наші серця і можна сказати, що ця гра з музикою Велич гри створив гарний настрій та хорошу атмосферу для боротьби в грі, щоб ми могли з великим азартом битися з нашими ворогами, які такі ж, як і наші друзі в hello.
У грі не так багато варіацій, але у нас є різноманітні ефекти. Зі снайперських гвинтівок кожна з них стріляє по ворогу по-різному. Інша зброя встановлюється на голову і стріляє з однієї речі прямо у ворога
Існують портали обробки, які ми можемо використовувати для переміщення посередині карти та до іншого порталу, де є сцена на карті, і переміщення та наведення ворога з людиною, яка використовує ці портали, і, звичайно, лише специфічні та спеціальні. персонажі – це біль у грі, за допомогою якої ви можете використовувати кулі, які ви кидаєте в них, і з цього документа, щоб дістати портали до ворога, або інші речі, які є в цій грі і потрапляють в цей портал Наслідки іншого порталу перейти на ту сторону сцени
Планування чогось, що загрожує вашому життю з вашими ворогами, має завжди тримати свій розум bНайгірше, що може статися, це те, що іноді я б’ю предмети з неба на землю, що ви втрачаєте своє життя. Загалом, ухилення в цій грі – золоте правило. Ви повинні мати можливість використовувати все, від куль, випущених у вас, до речей Ви зобов’язані ухилятися і не мати справу з цим, що робить цю гру захоплюючою.
Але якщо ви любите випробувати цю гру разом з ними, не хвилюйтеся, тому що ми створили протилежну гру для вас, щоб ви могли випробувати цю гру за допомогою роботів, але негативний момент полягає в тому, що ви повинні випробувати гру роботом онлайн-частиною гри, ми повинні зробити пристрій Photona онлайн, щоб гра дозволяла вам включити роботів у цю гру і випробувати гру багато разів, і неможливо випробувати гру офлайн за допомогою роботів.

Хамід, ви повинні перейти в розділ онлайн, щоб відкрити нову зброю, а також підвищити свій рівень, щоб зменшити кількість різних персонажів і режимів, які мають різних персонажів у грі, а також з досвідом роботи в розділі інтернет-магазину, ви можете збільшити свій забити на карту Отримайте нову зброю та зброю
Що ж, давайте поговоримо про останні кілька речень і підведемо загальний підсумок. Можна сказати, що ця гра з її дуже смішною графікою та чудовим дизайном може бути однією з назв, яка підкорює серця своїх гравців, а також дуже захоплюючою Геймплей Це може бути дуже весело в контексті карт і етапів у грі, хоча ці етапи не дуже різноманітні.
Звуки в грі добре виконані таким чином, що змінює ваш настрій, щоб значно збільшити ваше хвилювання та серцебиття після гри, такі, що вам завжди подобається битися, а також ухилятися від кулі Речі та речі, які падають з неба на них і на засоби порталів та інші можливості, які існують у цьому ігровому процесі, є одним із пунктів, які роблять цю гру веселою.

+ захоплюючий геймплей

+ Візуальне зображення та графіка дивовижні

+ налаштування персонажа