ОГЛЯД Shadow Man: Remastered

Shadow Man: Remastered, одна з тих ігор, у які ви грали довгий час і дуже довго їли бруд на полиці шафи. Ігрова компанія вирішила зробити цю гру через два десятиліття. Щоб повернути нас до світ відеоігор, щоб ми могли знову пережити свої спогади з ним і згадати минуле. Залишайтеся з нами, щоб побачити, як працює ця оновлена ​​версія

Якщо ви знайомі з цією серією, ви повинні знати, що ця гра наробила багато шуму в 90-х і мала багато шанувальників у той час, тому кожен хотів випробувати її. Насправді ця гра є екшеном від третьої особи і пригода, в якій ви граєте роль людини, яка втратила сім’ю і прагне повернути сімейні дні і відправитися в місце під назвою DarkSide.
На початку гри ви починаєте гру з каналізації, де головний герой втрачає свою сім’ю і хоче піти в DarkSide, але він не може і не має цієї здібності, і щоб бути в змозі зробити це і піти до церкви І зробити мати справу з кимось, хто виглядає як чарівник, який може перенести його в DarkSide, щоб він міг зв’язатися з днями та умовами.

Дійшовши до церкви, побоївшись і залишивши кілька собак, які вас шукають, ви досягнете церкви і побачите недоліки, де зможете перейти на Темну сторону, а потім вам доведеться зіткнутися з демонами, які будуть будьте на вашому шляху одна за одною, і вам доведеться боротися з силами, які виходять з головного героя і стріляють в них, а іноді вам доведеться повторити це до 5 разів, щоб вигнати їх з дороги. Ліквідуйте їх , знищити їх і продовжувати свій шлях
Якщо ви були шанувальником цієї серії і 20 років тому стикалися з цією грою в 90-х, я повинен сказати, що досвід гри зараз буде дуже радий для вас, тому що це точно такі ж відчуття і настрої гри дев’яностих з ті ж режими і надає вам механіку і може бути дуже приємним для старих гравців і нагадати їм спогади минулого.
Іран Я також можу сказати вам, що якщо ви раніше не стикалися з цією грою, обов’язково спробуйте її, тому що це може бути хорошим досвідом з точки зору дуже темної та поетичної історії, і варто згадати, що історія гри в 90-ті. Він розроблений і написаний на основі коміксів з цією назвою, і тому в цій серії перед нами дуже складна історія, яка іноді бентежить персонажів і всіх гравців, які переживають гру.
Сама історія має бути в хорошому контексті, але іноді вона виходить з рамки та кадрів, через що ми бачимо багато частин у кутках історії, які нам не потрібно бачити, хоча це одна з найбільш важливі функції. Є в цій колекції і це не можна заперечувати, і перші версії до оновленої версії ми стикаємося з цими функціями.

Але найосновніше, з чим ви зіткнетеся в цій оновленій версії, – це візуальний і графічний режими гри. Загалом, ви можете відразу побачити, що гра покращилася з точки зору візуальних і графічних режимів, а також матері та І у нас були дуже гарні кольори волосся, але знову ж таки, ці покращення не змушують нас зіткнутися з новою грою. Коли ви відчуєте цю гру, ви завжди будете пам’ятати ігри 90-х, тому що механіка цієї гри, а також м’якість і фізика персонажів Все та ж, і якщо ми всі знайомі з поняттям remaster, то знаємо, що це те саме, що і деспоживання, і в моделі не вносяться зміни. Це завжди приваблює і нове покоління графіки завжди стати однією з найочікуваніших ігор року.

Екологічні конструкції однакові, всі вони нагадують минулі десятиліття, але ми не бачимо багато конкретних деталей в навколишньому середовищі, і можна сказати, що в цьому випадку творці вклали недоліки в гру, тому що ми могли б зайти в деталі в навколишньому середовищі. Давайте подивимося правді в очі – Текстури фізики вогню виглядають дуже природно, але все як і раніше, і ми бачимо лише незначні графічні та візуальні покращення, які я не думаю, що можуть бути великими за таке звання Задовільно за останні десятиліття.
Ми переглянули гру для консолі PlayStation і маємо подякувати видавцям ігор за те, що вони надали нам цифрові товари гри, щоб ми могли переглянути її. Можна також сказати, що ця гра також доступна для Nintendo і в консолях, які ми переглянули, Технічно, не можна вважати сучасною грою, але її текстури, а також візуальна графіка не можуть врятувати цю гру, і, на мій погляд, ця гра заслуговує на переробку повністю.
Мученик, що перед вами, всі режими мають однакову форму і через деякий час можуть стати нудними -1 гра, а також режим захисту і атаки головного героя повністю однакової форми і покращують дизайн обличчя персонажів Ми не бачимо в грі і особливо в балах, і всі ми звертаємося до однієї компанії до деталей графічного буклета, про який ми згадували раніше в цьому огляді.

Ми повинні сказати останнє слово про груЄм, що ця гра нагадує минулі ігри, особливо ігри 90-х, і в цілому розповідає механіку та фізику ігор того часу добре для гравців, якщо ви літній гравець і особливо любителів цієї гри близько 20 минулого року, Ід, обов’язково спробуйте цю гру, тому що вона може нагадати про багато спогадів минулого, які були розміщені на багатьох грунтах, а тепер ця гра може видалити ці ґрунти та принести вам щасливі спогади.
Якщо ми взагалі прихильник ігор з таким стилем, графіка для вас не дуже важлива і вас цікавлять складні та особливі історії, обов’язково спробуйте цю гру, я рекомендую цю гру ще раз, тому що з точки зору історії ця Гра була дуже гарною, і мені сподобався стиль і смак, хоча для багатьох гравців і глядачів, які відчувають цю гру, історія може мати певну складність і заплутати їх.
Але якщо ви один з тих гравців у комікси, і вам важлива історія, і вам неважливо, що ми маємо справу з грою попередніх поколінь, у вас немає особливої ​​графіки, спробуйте цю гру і не вагайтеся відчуйте це, тому що це може бути приємним для всіх вас.

+ Згадайте спогади минулого

+ Покращена візуальна графіка

– Іноді історія стає занадто заплутаною

– Механіка гри не покращилася

– Конструкції та деталі середовища не значно покращилися

5.8

Ця гра може нагадати багато ваших спогадів, якщо ви були шанувальником цієї серії, але з точки зору того, що може перетворити гру на гру нового покоління, вона не була успішною і все ще відома як стара гра.

ОГЛЯД Hidden Paws

ОГЛЯД Warshmallows