ОГЛЯД The Longest Road on Earth

Якщо ви шукаєте годину, щоб відпочити своєму мозку, ви хочете відлучитися від реального світу на кілька хвилин, закрийте очі та натисніть на цю гру, щоб випробувати її, і я кажу вам, що не випробувати цю гру рівноцінно Хоча ви можете втратити багато речей, і як тільки ви відчуєте цю гру у своєму житті, це обов’язково матиме хороший ефект. Якщо ви хочете дізнатися більше про цю гру, залишайтеся з нами в цьому огляді, щоб отримати повний огляд. Давайте звернемо увагу на деталі цієї гри
Як я вже згадував, The Longest Road on Earth не схожа на жодну іншу гру, і, принаймні, для мене, з моменту її початку до майже завершення гри, я насолоджувався кожним моментом з самого початку гри, коли ви входили в гру . Ви можете почути прекрасну музику та звуки, які завжди лунають під час гри, і одна річ, яка відрізняє цю музику від звичайних звуків та музики інших ігор, полягає в тому, що ця музика насправді безпосередньо пов’язана з історією та ігровим процесом
Це означає, що під час відтворення музики ви можете виявити зв’язок між музикою та текстами, які декламуються, і подіями, які відбуваються безпосередньо в грі, і саме про це гра. Це робить її дуже різною та унікальною, і насправді це змушує нас думати про вас як про близнюка і мати великий зв’язок з персонажами гри.
Ще одна проблема, яка виявилася дуже безпосереднім чином у Найдовшій дорозі на Землі, — це зв’язок між аудиторією та персонажами. Зверніться, щоб усі глядачі могли поставити себе на місце кожного з персонажів, яких ви можете відчути в цій грі. і грають замість них і дивляться на світ їхніми очима.
Так, ви правильно прочитали, ви можете бачити світ очима різних персонажів, і те, що робить гру абсолютно бездоганною, — це те, що бачити світ очима різних персонажів — це не просто намір чогось особливого, але й можливо тільки створіть свою гру. Залиште її в тихому місці, щоб ви могли дивитися на сцену і на кілька секунд побути зі своїми власними думками і планами, слухати музику, яка грає, і миттєво відчувати різні емоції, кожна з яких Він особливий і може суперечити іншому, але важливий успіх гри в передачі цих суперечливих почуттів до аудиторії.
Під час гри ви можете відчувати себе дивним, тому що вся гра, від чорно-білої до піксельної та дрібних деталей, які можуть впливати на хід кроків, але все це створює дивний стан у людей, що я відчуваю, що всі ці настрої та емоції були в образі Енді та творців гри, і вони хотіли по-іншому встановити особливий зв’язок зі своєю аудиторією.
У «Найдовшій дорозі на Землі» ви можете опинитися в різних ролях у суспільстві: від простого працівника, який може сидіти в метро протягом дня, щоб дістатися на роботу, дивлячись на незнайомих людей, або людини, яка може працювати на заводі і дивитися на його роботу в деталях і з його точки зору
На початку ігрового досвіду ви можете сказати собі, що переслідує гра і яка мета. Треба сказати, що мета цієї гри – це щось за межами розваг, і вона хоче бачити, як її аудиторія рухається до чогось нового і не тільки.

Від переміщення камер до перегляду від першої особи та дрібних предметів, які є в грі, як-от їжа головного героя під час обіду або упаковка предметів, які є на цій фабриці, все це може бути дуже простим і смішним. І гра змушує вас робити ці прості і на перший погляд смішні речі з душею і може залишити вас трохи подумати про себе цими вчинками та позицією, де кожен із цих персонажів можливий. Мати в спільноті
У різних частинах руху камери вона повністю показує різні предмети від рухів камери з ваннами творців і розповідає певні теми, і можна сказати, що завдяки існуванню цих самих творчих рухів ця гра дуже схожа на фільми. . І тому я кажу, що ця гра має набагато більшу мету, ніж просто розважити свою аудиторію та намагається навчити її про це, і іноді ми бачимо життя з різних точок зору та з людьми та людьми. Думайте про них як про належність до різних дисциплін і не розглядати їх як неживий і нікчемний об’єкт.
Геймплей у найпростішому випадку може бути найпростішим предметом, який ви можете собі уявити в ігровому процесі, заведеному всередині цього гравця, звичайно, не можна сказати, що це питання є зовсім наступним питанням, хоча ми могли б зробити більше в Negin і Our goal в грі взагалі щось інше
Ви можете мати справу з різними предметами, і ви можете фактично використовувати їх у грі. Звичайно, варто зазначити, що незважаючи на деякі предмети в грі та їх використання, необхідно рухатися далі, і якщо ви зіткнетеся з ними. Не залишити кроки незавершеними та незавершеними
Зустріч героїв з А. дуже різноманітна.Сироти, які знаходяться в оточенні, роблять гру детальною грою, і, як ми вже згадували, наявність камери в різних режимах і рух камери від першої особи має бути загальним уявленням про карате. робить The Longest Road on Earth гру, повну деталей, у певні моменти, а в інший момент вона може просто залишити вас у середовищі, яке не має певної мети та унікальної музики, яка звучить.

Музика і звук в грі одним словом унікальний і шедевральний, що приносить прибуток – це неабиякий шедевр з тим, що відбувається безпосередньо в грі, і творці зуміли добре виконати.

Існує велика різноманітність персонажів у роботі з предметами в навколишньому середовищі, що робить гру детальною грою, і, як ми вже згадували, наявність камери в різних режимах і переміщення камери як перегляду від першої особи має бути оглядовим. Карате Наявність камери, яка показує дебати всіх і кожного, робить «Найдовшу дорогу на Землі» в певні моменти грою, повною деталей, а в інший момент ви можете просто опинитися в оточенні, яке не має певної мети та унікальної музики, яка є Це здатися
Музика і звук в грі одним словом унікальний і шедевральний, що приносить прибуток – це неабиякий шедевр з тим, що відбувається безпосередньо в грі, і творці зуміли добре виконати свою роботу в цій частині.
Щоб сказати останні кілька слів про Найдовшу дорогу на Землі, ми повинні сказати, що ця гра постаралася якнайкраще розглянути різні аспекти життя з точки зору різних персонажів, а також унікальну музику та інопланетні звуки, які є в цій грі We are свідчать про те, що вони можуть створити дуже красиве та привабливе середовище для всієї аудиторії, що також робить це середовище привабливим, і між аудиторією та ігровим середовищем та персонажами гри завжди відбувається більше спілкування. З точки зору першої особи , є незначні загрози побачити їжу та марні та смішні речі, які робляться в грі, які є найбільш цілеспрямованими та завдяки яким ця гра може сильно відрізнятися від інших ігор і може представляти себе як унікальну гру. Можна сказати що, якщо ви не відчуєте цю гру, ви можете упустити чудову можливість пожити в очах різних персонажів і навіть спробувати цю гру хоча б на очах. Закрийте і насолоджуйтесь унікальною музикою цієї гри Візьми це.

+ музичні тексти пов’язані з ігровим процесом
+ Гра змушує задуматися про життя
+ Геймплей унікальний і відмінний