ОГЛЯД Space Roguelike Adventure

Назва Space Roguelike Adventure — це гра, опублікована в стилі Roguelike, опублікована студією Chilidog Interactive, і її цифрові коди були передані нам. Щоб функціонувати більше як незалежна гра, вона приносить нам більше розваг і розваг, ніж не має багато викликів і розважає вас за допомогою стилю Hack and slash для боротьби з ворогом і за допомогою меча, який у ваших руках, щоб бити ним
Гра виконана в стилі піксельної графіки, тому всі ігри в цьому стилі пропонують певну красу. Ця гра не є винятком, і ви, як персонаж, який грає в цю назву, можете побачити красу піксельної графіки в розділі Дивитися всі частини З самого початку гри представлена ​​історія гри, яка дуже проста.Людей викрадають інопланетяни і вони відправляються на різні планети, щоб врятуватися.

Історія гри просто переносить вас у пригоду, яка є приводом знищити всіх інопланетян, які трапляються на вашому шляху, за допомогою вашого лазерного меча та відправитися в наступні століття та, нарешті, з босом, який гра Це дозволить Ви виконали ці кроки
Все, що вам потрібно зробити, це те саме, нічого нового до нього не додається, хоча бойова система гри не дуже складна, але в той же час дуже весела.Вороги, які існують у грі, розділені на кілька обмежених категорії, категорії, до яких зазвичай потрібно підійти настільки близько, щоб ваш меч знищив їх, а також у грі є вороги, яких можна знищити, кидаючи предмети, які інші хочуть вашого життя, ви повинні бути дуже обережними з ними, тому що зазвичай цих ворогів у грі набагато більше, ніж звичайних ворогів, і коли ви наближаєтеся до ворогів свободи, вони кидають у вас ці предмети, в результаті чого ви втрачаєте цю частину гри і повинні повторювати мережу цієї частини з самого початку.

Геймплей гри працює таким чином, що ви повинні зібрати певну кількість дискет у кожному наборі гри, і коли ця кількість досягне числа, прийнятного для гри, ви можете переходити до наступного етапу. Певною мірою ця проблема змушує гравців проходити етапи та розробки гри та робити власні спеціальні відкриття, щоб зібрати всі дискети, хоча під час цих відкриттів і невеликих випробувань ви також зіткнетеся та захочете битися. настільна гра більш приваблива
Під час ігрового процесу голос за кадром дуже простий, а фонова музика, яка відтворюється, дуже повторюється, оскільки вона повторюється кілька разів поспіль на етапах, що робить ігрову коробку нудною, як і всі інші частини, які ми можна побачити ігри в ньому
Хороша музика може створити дуже гарну атмосферу в Space Roguelike Adventure. Музика, яку ви граєте в грі, не така вже й погана на початку, але далі ця музика повторюється. Хоча в грі є інша музика, вона Також повторюється та сама схема, і іноді це стає настільки нудним, що змушує гравців припиняти гру
Але окрім музики та звуків у грі, у грі є складні битви з босами, які, можна сказати, надають грі нового відтінку. Коли ви зустрічаєте ці хіти, ви можете зрозуміти, що вони дещо складні. Є набагато більше, ніж ворогів, які існують у грі, хоча кількість рухів, які ці битви з босами роблять, щоб знищити вас, також обмежена, і ви робите кілька стрибків угору та вниз, переміщення та різноманітні бар’єри. У битвах з босами ви можете помітити їх рух і, нарешті, знищити їх, наблизившись до них і вдаривши по цих відкритих частинах.
Він і всі частини гри об’єдналися, щоб створити дуже приємний досвід для гравців, які завжди намагаються відчути цю гру.

У них є свої власні, але не настільки, щоб це залучало вас до них. Цей тип гри може бути трохи нудним, оскільки в цій грі не так багато головоломок, а лише битви, які становлять ядро ​​ігрового процесу, але на додаток до цих битв ми згадали бої з босами, які можуть надати грі нову атмосферу, але вони також не вдасться цього зробити, хоча світ, який гра створює для вас, дуже гарний і має можливість розширюватися набагато більше, але ми можемо Давайте побачимо, що це розширення не зроблено, і ми бачимо багато обмежень у багатьох частинах гри.

+ піксельний дизайн і графіка

+ проста і смішна історія

+ хак і слеш бої

– фонова музика, що повторюється

– боси мають обмежені рухи

– відсутність бойового предмета

– вороги, які роблять однакові речі на різних рівнях

музыка - 4

4.9

Space Roguelike Adventure є фантастичним доповненням до жанру roguelike, пропонуючи гравцям унікальний досвід у відкритому космосі. Цю гру обов’язково повинен зіграти будь-який фанат жанру, пропонуючи незабутню подорож неосяжним простором космосу.

ОГЛЯД Richy’s Nightmares

ОГЛЯД Cursed Island