ОГЛЯД Oakenfold

Коли ми поєднуємо пригодницькі назви з часом, ми завжди можемо створити дуже цікаві історії, які ми бачимо в різних частинах, іншу я збираюся пережити сьогодні, щоб поділитися з вами, щоб ви могли вирішити. Дізнайтеся, якщо вас цікавить продовжувати чи ні. Стежте за оновленнями до кінця цього огляду, поки ми повністю розглянемо гру та побачимо, що вона для нас приготувала.
Ця гра є стратегією, в якій ви, нарешті, опинилися в ролі дівчини на ім’я Аша, вам потрібно пересуватися різними частинами цієї карти, а іноді вам доводиться повертати час назад і рухатися в протилежному напрямку.На початку гри гра, вона привертає вашу увагу до різних психічних станів, які ви можете використовувати для свого головного героя, так що під час гри, використовуючи ці психічні стани, ви можете просувати гру з різницею, і це повністю залежить від вас. ти хочеш це зробити? Як ти хочеш використовувати ці здібності та бачиш їх на початку гри? Кожна з них може відрізнятися одна від одної та змінювати загальний хід гри на іншу. Це вирішувати вам і ваш смак. Це залежить від вас. Есе може бути повним шляхом головного героя, яким він йде під час ігор, щоб мати можливість битися з різними істотами, і в бойовій частині гри, про яку ми поговоримо про детальніше, і залишайтеся з нами Крім того, є різні бої з босами, в які можна грати Нед принесе нам набагато більш красивий і привабливий геймплей до різноманіття гри.

Але коли ми говоримо про бойову частину гри, це основна частина, яку можна дослідити в цій грі. Весь фокус цієї гри зосереджений на цих боях, які ви повинні проводити дуже обережно. Ми згадали, що ядро гра полягає в тому, що вона ставить вас у роль, дуже схожу на шахи, і ви повинні рухатися в певних квадратах. Ці квадрати мають перешкоди, з якими вам допоможе ця стаття. Щоб уберегтися від удару ворогів і істоти, які перед вами завдадуть вам, ви можете побачити життя головного героя, яке розміщене на його голові, і коли йому буде завдано багато шкоди, це життя закінчиться.
Нам доведеться пережити цю частину знову, звичайно, коли ви втрачаєте своє життя, час повертається назад, але те, що не повертається назад і робить цю гру цікавішою, гравці більше зосереджуються на своєму житті. не втрачайте це легко , це полягає в тому, що ці перешкоди, а також предмети, які присутні в різних частинах і квадратах на землі в різних частинах, після того, як вона буде повністю знищена та інопланетними істотами, які знаходяться перед вами, вони отримують пошкодження та пошкодження, це не буде повернутися до початкового стану після смерті. Наприклад, ви можете грати на карті, де всі предмети знищуються після вашої смерті. Якщо це станеться, перед вами будуть перешкоди, щоб захистити себе від ворогів, і вам потрібно просуватися гру з іншими стратегіями, які можуть зробити гру дуже складною та важкою на багатьох етапах, а також у деяких частинах ви більше не можете зробити це повністю, тому що більше немає Перед вашим ворогом не було поставлено жодних перешкод, щоб захистити вас. Ця гра може витримати велику складність і труднощі для моїх гравців, і ця проблема може змусити вас насолоджуватися годинами задоволення в цій складності та труднощах.
Поліпшення навичок – це ще одна тема, в якій ігри, які пропонуються в цьому стилі, завжди були дуже важливі, але піднімається питання про те, як покращити свої навички в цій грі.Пройшовши кожен з етапів і знищивши всіх ворогів, які повністю перед вами , ви отримаєте навички та предмети, за допомогою яких ви зможете покращити свої навички, комбінуючи їх.Наступні битви, з якими ви зіткнетеся на наступних етапах, і більше ворогів будуть розміщені в Rocha, ви можете використовувати ці предмети, які ви отримали на попередніх етапах, і вдосконалюйте їх, щоб гравець, який отримав цей титул, міг мати більше навичок і протистояти їм на наступних етапах. Знищуйте свого ворога набагато простіше, ніж Хайд
Інша проблема, яка є досить інноваційною у бойовій частині цієї гри, і її можна вважати одним із творінь творців цієї гри, полягає в тому, що під час бою всі рухи ваших ворогів можна розміщувати в різних квадратах частини на карті. і коли ви це зробите, ваш головний герой не повернеться назад, час не вплине, і лише вороги, які присутні в цій грі та повернуться назад, ви можете передбачити та побачити їх і в яких частинах якщо вони розташовані та перебувають у правильній частині та завдають їм шкоди в потрібний час, коли вони рухаються вперед, діти стикаються з найрізноманітнішими ворогами, які мають вищі рівні.Вони можуть збільшити складність і складність гриВарто зазначити, що на початку гри, коли ви хочете почати гру з самого початку, перед вами є три різних рівня складності та складності гри.Якщо ви виберете найскладніший рівень, ви у цій грі можна зіткнутися з дуже серйозними труднощами, тому що ця гра містить своєрідну головоломку в розділі бойових дій про те, як протистояти цим істотам і знищувати їх.

Якщо я нарешті маю остаточний підсумок цієї гри, як і інших оглядів, які я читав, я повинен сказати, що ця гра має багато чудових нововведень, які ви можете побачити в інших іграх цього розділу.Поєднуючи режим головоломки з бойовим рівнем і ігровий процес, ми бачимо новий ігровий процес у цьому стилі, а також багато складності та викликів, а також різноманітні предмети, які ви отримуєте від них на етапах проти ворогів. Ви використовуєте це, щоб знищити їх, і це ще одна тема, яка мене хвилює, і бойова частина цієї гри повністю перехоплює дихання від інших предметів, а також розділу панелі дизайну предметів і Джона Картерса, які розміщені у вказаних частинах. Усі ці предмети можуть перетворити цю гру на особлива і красива гра, якою ви можете насолоджуватися годинами.

+ Дуже гарний дизайн етапів разом з дуже красивими головоломками і загадками

+ Веселий геймплей

+ Гарна передісторія з правдоподібним головним героєм

– Відсутність і різноманітність у бойовому секторі

– Наявність подібних рухів у ворогів

7.6

Незважаючи на дуже гарний дизайн, який було зроблено на етапах, і дуже гарні головоломки, які ми маємо в розділі боротьби для кожного з елементів, ми можемо сказати, що перед нами цілком розважальна назва.Є також один із головних ключових очок у грі. Якщо вам подобається цей стиль, ця гра може бути для вас дуже веселою.

ОГЛЯД Crazy Zen Codeword

ОГЛЯД Kraken Academy