ОГЛЯД Kraken Academy

Усі пригодницькі ігри займали особливе місце серед відеоігор для певної кількості гравців, які завжди цікавилися ними та хотіли досліджувати світ цих відеоігор, щоб робити більше відкриттів і пригод у грі. Сьогодні Karaken Academy перед нами, і всі гравці потрапляють у ті самі пригоди, про які ми говоримо, пригоди, які можуть бути дуже новими та дивними історіями разом із дуже цікавою історією та створювати захоплення для всіх гравців, і це саме те, чого ми хочемо говорити про сьогоднішній день
Ви граєте за хлопчика, який вступає до цієї академії та робить це разом зі своєю сестрою, але незабаром усе стає ще дивнішим, доки ви не розумієте, що через чотири дні настане кінець світу. Він ось-ось закінчиться, і цей рух переривається дуже гігантським восьминогом, який знаходиться в річці, і вам потрібно об’єднати 4 духів, які існують у різних частинах, щоб зупинити це, і насправді все, що ця гра створила для вас у формі цієї дуже простої історії, це те, що ви повинні стати про пригоду, в якій ви можете мати різні сили в чотирьох різних частинах і об’єднатися одна з одною, щоб не допустити кінця світу. Звичайно, історія. Це не нова гра, і у нас завжди є інший персонаж, який повинен врятувати світ, і це дуже кліше. На мій погляд, ігри, які зосереджуються на цьому, не повністю використовують свою творчість, якщо це може бути найкрасивіша історія. створити для нас і врятувати світ у цьому поколінні відеоігор Це може зробити дуже корисну роботу, але ця гра в іншій частині графічного методу створила дуже красиві піксельні режими, вона змогла значною мірою компенсувати свою історію своїм простим світом, а також дрібними деталями, які існують у цьому світі. Це також може бути одним із факторів, який руйнує всі частини, які можна вважати проблемами в грі, і змушує вас потонути в цьому світі та завжди продовжувати бачити світ таким, який він є. про що ми згадували, щоб зберегти.
Але коли ви входите в гру, ми хочемо відчути гру, і ви зіткнетеся з ігровим процесом. Ця простота в цьому розділі може створити та пошкодити тіло гри, оскільки геймплей надто простий і, як ми вже згадували, графіка Гра та її дизайн , включно з піксельним дизайном, про який ми згадували в огляді в розділі вище, дуже простий і красивий, але ця проблема, яка не є ігровим процесом, має певний цикл, і вам потрібно зробити купу речей, щоб розблокувати нові місії для вас, щоб завершити може бути трохи дратує.

Але, можливо, спочатку вам буде добре робити те, що ви повинні робити, тому що на початку гри тема може бути дуже новою та здаватися вам чимось інноваційним, але, просуваючись вперед, ви побачите, як ці повторювані завдання, які ви робити один за одним і безглузді та марнувати час діалоги з іншими персонажами в грі, які в деяких частинах дійсно відходять на узбіччя, і в них не було потреби, все це може бути кольором креативності та простоти. Це зруйнує краса, яку ви бачите на початку гри, стає дуже одноманітною і нудною
Наприклад, на початку вашої гри ми повинні поговорити з учнями цієї академії та школи, що дуже схоже на елементи, тон і атмосферу, які ми бачимо в підліткових епізодах, і коли ми це робимо, дозвольте вам зробити інші головоломки та загадки, які також не дуже складні та не дуже складні та складні, так що перед вами нові місії, і ви повинні виконати всі речі, про які ми знову згадали в дев’ятому. Виконайте цю місію для вас і дайте їх найкраща нова робота
Крім того, весь час, поки ви переживаєте цю гру, ви застрягли в клубі часу, а це саме ті три дні, про які ми згадували, коли той великий Тапос попередив нас на початку гри в рівері, що світ перебуває в стані Тепер усе закінчилося . Ви можете скинути час знову протягом часу, який у вас є. Якщо ви зробите це, усі персонажі в різних частинах гри втратять пам’ять.
Звичайно, вам доведеться витратити деякий час, щоб скинути гру та кожен хід, тому що коли ви робите це, всі предмети, якими ви грали, втрачаються, і вам доведеться рухатися в порядку та діях. Наприклад, у майбутньому, ми можемо повернутися в минуле та поєднати їх, щоб отримати нові речі, які можуть розгадувати головоломки, які існують у різних провінціях. У цих частинах і головоломках, у яких ви можете рухатися в часі. У цій частині головоломки є інновації та креативність , що виділяє світ головоломок і загадок у цій грі та надає йому гарного простору.
На ігровому майданчику є багато підетапів, де ви можете поспілкуватися з іншими вчителями та учнями, які знаходяться на вашому шляху.Вони не були включені і ви можете зробити це абсолютно зі смаком.Піксельний світ цієї гри разом з діалогами країни особливо не впливають на основний процес гри.Давайте насолоджуватися цією роботою.Вони хвалять творці гри, тому що це дозволяє вам ходити без будь-яких очікувань у світі, який вони створили для вас, робити те, що ви могли б робити зазвичай у цьому світі відеоігор, і повністю насолоджуватися ним, а не графікою та дизайном, які Серед інших переваг цієї гри є те, що, окрім простоти, вони мають дуже гарні деталі, і якщо ви уважно подивитесь на це, ви зрозумієте, як ці деталі допомагають нам оживити піксельне середовище Давайте встановимо кращий і більший зв’язок між грою та її середовищем
Але неповне використання цих дизайнів і цих частин, які ви нарешті бачите, може трохи дратувати, наприклад, коли ви переглядаєте оточення, ми можемо знищити різні частини та оточення, яке руйнує ці частини. Ви отримаєте пляшки, які практично не мають вплив на ігровий процес і лише ви можете отримати монети за допомогою цих монет, ви не можете нічого купити за новий предмет Ірану в цій грі, що є великою проблемою.

І в цій грі є порожня частина, яка не була продумана Звичайно, ці монети можуть допомогти вам обставити власну кімнату, у цьому випадку ви не йдете в особливе місце, а з вами відбувається щось особливе.
Але врешті-решт, якщо я хочу говорити про гру в цілому, я повинен сказати, що ми бачимо перед собою дуже красиву та піксельну гру з дуже хорошими деталями, що обертання у своєму світі та виконання етапів запуску можуть бути дуже приємно, але з іншого боку, у цій грі є багато дефектів і порожніх частин, які потрібно заповнити, наприклад, предмети, які знаходяться в середовищі, і предмети, які ви отримуєте, не повністю використовуються в цій грі, і головоломки та головоломки гри досить повторювані в багатьох частинах, і завдання, які вам потрібно виконати, щоб отримати нові місії перед вами, є іншими рішеннями, які можуть дуже дратувати, поки ми можемо бачити гру та всі Звук гри дуже простий, що може бути дуже додатковим фактором разом із дизайном, а також дизайн персонажів, які з’являються як картини для екрана, є ще однією темою, яку ми розглядали. і мають дуже хороші деталі, можуть зробити з грою Будь-хто, хто випробував гру, стане набагато більше зв’язаним

+ Діалог дуже красивий і привабливий

+ Різні персонажі з різними характерами

+ Дуже красива пригода

+ Графіка та піксельний дизайн чудові

– Покупки в грі не мають особливого значення і можуть розглядатися тільки з точки зору краси

– Історія гри іноді відходить на другий план

– Відсутність різноманітності в різних частинах гри, щоб розважити гравців

гісторыя - 8.5

8.1

Світ, який створює ця гра, разом із багатьма різноманітними персонажами, кожен із яких може стати для вас розвагою, незважаючи на багато довгих діалогів, хоча деякі сюжети гри можуть бути маргіналізованими. Є гра, яка може вас добре розважити, хоча в цій грі є певні недоліки, які потрібно виправити, але, на мій погляд, ця гра весела і може принести задоволення.

ОГЛЯД Oakenfold

ОГЛЯД Genesis Noir