ОГЛЯД KRAINO ORIGINS

У двовимірних платформних ігор завжди були свої шанувальники з давніх часів у світі відеоігор, який, можна сказати, є початком ери відеоігор.Дуже велика індустрія зіграла певну роль у внутрішньому співвідношенні тих, хто вас дуже зацікавила ця структура, ви можете насолоджуватися цією назвою разом із графікою, яка забезпечує ці старі, ностальгічні та двовимірні піксельні пісні, гра, яка перед нами. Це гра, яка звертає увагу на деталі, за винятком важливих нутрощів . Причина в тому, що творець гри, який, можна сказати, витратив багато часу на кожну частину гри, ми бачимо, що в грі є старі режими. Але з більшою кількістю деталей і набагато красивішим, два Багатовимірна гра-платформер дарує нам незабутні пригоди.
Історія гри починається з того, що Країно живе в далекій країні, як це згадується в грі, і негативний персонаж гри хоче знищити його злими силами, через що туди потрапляє головний герой гри. Пригоди Бешода, а також ці пригоди несуть для нього й інші деталі, які формують загальну основу сюжету нашої гри.
Геймплей у цій грі — це те, чого очікують усі гравці KRAINO ORIGINS, які відвідують гру. Цей геймплей — це саме те, заради чого я її відкрив, не більше і не менше. Ви граєте за скелета, який зізнається, Ідіть, бийте свого ворога та знищуйте їх і, нарешті, боротися з босами.

Ну, загалом, гра поділена на вісім етапів і різних рівнів.Якщо ми поглянемо на власного міністра Зарбіна на перший погляд, то зрозуміємо, що гра недовга і перед нами кілька етапів.Етапів небагато перед нами та грою. У нас є корисне резюме, але я повинен сказати вам, що ви помиляєтеся, етапів гри небагато, але ви можете чітко побачити деталі, використані на дев’яти етапах, деталі, які показують себе добре в кожній частині гри, і так далі. Це робиться в графічному розділі, а також у візуальному ігровому режимі гри
Єдина відмінність, яка відрізняє цю гру від подібних ігор, це надмірна увага, яку творець гри приділяємо игрушка для нижних деталей, деталі, які ми можемо бачити в кожній частині гри, навіть якщо вони прості. Це може істотно змінити привабливість гри
Геймплей гри іноді може бути настільки складним, що деякі гравці можуть не мати сили волі продовжувати, але для тих гравців, яким подобаються виклики відеоігор, це може бути чудовим способом зацікавити себе.
Ця гра не хоче поставити вас перед дуже серйозними труднощами або поставити вас у частини гри, де ви зіткнетеся з дуже виснажливими викликами, але вона хоче познайомити вас із звичайними викликами, які є в різних частинах медицини. та привабливістю різних частин битв у грі, хоча ці звичайні випробування іноді виходять за межі свого звичайного стану та змушують нас стикатися зі складними випробуваннями, і оскільки ви можете втратити життя, втратити в цій грі набагато більше, ніж зазвичай, я повинен сказати, що це абсолютно нормально і не хвилюйся про це.
Але я маю сказати тобі ось що, коли ти помреш у грі, це не те, що ти почав гру з того місця, де почав, або щось, що називається заставкою гри в цій грі. Будь присутнім, і коли ти втратиш життя, це єдині гроші, які у тебе є менше, ніж вам потрібні гроші, щоб купувати різні предмети, коли їх немає в грі, гра може створити дуже нормальний процес для гравців, і зазвичай це не надто важко, але після того, як ви втратите свої гроші, віддавши занадто багато життів, це може бути дуже важко.
Дизайн етапів кожної її частини та місць, де ходить головний герой, і ви можете тримати його в руках за допомогою простої механіки керування грою, має дуже хороші деталі. Деталі етапів настільки високі іноді так важко повірити, що KRAINO ORIGINS була створена однією людиною і за цим не стояла жодна команда чи група, і ми повинні цінувати зусилля та важливість виробника гри для різних частин гри, її етапів, особливо їх дизайну і графіка.
Зрештою, якщо я хочу сказати кілька слів про цю гру, я повинен розуміти, що якщо ви шукаєте виснажливу гру та шукаєте труднощіВи не дуже мобільні, ця гра може підійти вам, хоча це залежить від того, як ви граєте та скільки разів хочете померти, ця гра може бути дуже нормальним досвідом для вас і в той же час для інших досвід буде дуже важко і виснажливо. Кожна деталь гри повністю видно в різних частинах, а дизайн етапів і графіки можна побачити повністю, що викликає захоплення. Нарешті, якщо ви фанат ігор із цією собакою і Ми також вітаємо складність і складність гри. Я однозначно рекомендую вам цю назву, оскільки вона може принести вам години задоволення.

Загалом, ця гра є обов’язковою для кожного, хто любить хороші виклики та цінує дрібні деталі ігрового дизайну. Завдяки захоплюючому геймплею, приголомшливій графіці та уважності до деталей, він гарантовано забезпечить години розваг.

Хоча цей процес зазвичай простий і не надто складний, втрата всіх ваших коштів після того, як ви пожертвували численними життями, може зробити його досить складним.
Дизайн рівнів і середовище в KRAINO ORIGINS справді вражають, із складними деталями, у які часто важко повірити, що створені однією людиною без допомоги команди. Механіка керування грою також проста та інтуїтивно зрозуміла, що дозволяє гравцям повністю зануритися в досвід.
Важливо визнавати та цінувати наполегливу працю та відданість творця гри, особливо щодо етапів гри та графіки.
Загалом, KRAINO ORIGINS — це складна та захоплююча гра, яка обов’язково забезпечить години розваг для тих, хто шукає складного ігрового досвіду.

+ Графіка дуже хороша, а деталізація дуже висока

+ Сюжетний каркас підходить для гри

+ Вороги різноманітні

+ Гра для виклику

– Відносно проста і повторювана музика

– Персонажі нескладні і немає конфлікту між гравцями та глядачами

7.3

Розвага є основною особливістю цієї гри, яка дає всім гравцям шанс відчути гру. Складний характер усього ігрового процесу в грі може бути виправданням для всіх тих, хто зацікавлений у цій грі, тому, якщо якщо вам цікавий цей стиль гри, ви повинні спробувати його

ОГЛЯД Pupperazzi

ОГЛЯД THE 7TH GUEST