Огляд Grand Theft Auto V

Хоч раз подивимося на багато демонстрацій, які завжди існували в серіях GTA, цього разу в GTA V до кінця, тому що тоді ви реалізуєте захоплюючу історію. Довга історія з підйомами і падіннями, яка супроводжує вас захоплюючими персонажами та діалогами, а також діалоги, якими обмінюються герої, настільки приготовані і, звичайно, опрацьовані з пряним гумором, що чим глибше три Ваші грайливі індивідуальності та легкість спілкування з ними ще більше зросло.
З тих подій минуло дев’ять років, і кожен персонаж пішов своїм шляхом. Майкл перебуває під захистом свідків і жив зі своєю родиною в Лос -Сантосі, принаймні для нього самого. Його дружина відчуває сильну ненависть до нього, і серед дітей родини його дочка Трейсі мріє піти на телевізор, а його син Джиммі – ледачий у всіх сенсах цього слова. Щоб більше спілкуватися зі своїм діти, він в основному погіршує ситуацію, адже в цій родині кожен грає на своєму власному інструменті! Франклін також є вправним водієм і амбітною людиною, яка, звичайно, ніколи не мала можливості проявити свої здібності в повній мірі. Поки з Майклом у його житті щось не трапиться (не кажучи вже про відсутність спойлера), нарешті Майкл, якому легше спілкуватися з Франкліном, ніж із його сином, негайно віддає його під своє крило. Незабаром після того, як Майкл дізнається про зраду своєї дружини, Франклін переслідує особу, яка спровокувала справу, і зрівняв його будинок з землею. На жаль, особняк насправді належав мексиканському контрабандисту на ім’я Мартін Мадразо, який вимагає компенсації від двох чоловіків. Майкл, якому не залишається нічого іншого, як погасити борги перед цією людиною, змушений повернутися на колишню роботу крадіжки, цього разу з Франкліном.

А потім – вбивство Майкла, колишнього колеги і друга, який зараз живе на північ від Лос -Сантоса. Вбивство має чудову і, звичайно, жахливу характеристику, екстрасенсу в усіх сенсах цього слова, що є результатом поєднання високого інтелекту та божевілля. Груба і безжальна – одна з його характеристик, і його божевілля так, що робить двох інших персонажів добре виглядатими в порівнянні з убивцями людей! Винятковий звук разом зі своєю цікавою анімацією зробив Assassination одним з найбільш незабутніх персонажів відеоігор в історії. Терор, який чув про пограбування в ювелірному магазині, без жодних вагань усвідомлює, що ніхто, крім Майкла, не може виконати цю чисту роботу, тому він їде в Лос -Сантос і знаходить Майкла. Тепер знову ці двоє колишніх друзів, відносини яких ускладнилися, ніж раніше, зібралися разом з Франкліном, щоб розповісти одну з найцікавіших історій у серіалі, яка також містить цікаві жарти.
Однак у історії є недоліки, які можна критикувати, наприклад, Франклін, який претендує на моральну орієнтацію, в одній зі своїх місій повинен отримати приватні фотографії актора, що якраз протилежне тому, що має сама рок -зірка описав персонажа, або коли Терор зустрічається з Майклом через дев’ять років, незважаючи на терор, який Терор відчуває для Майкла, вони несподівано негайно знову працюють разом, що здається дещо великим. Над цими розділами працювали поспіхом.
Різноманітність пішоходів та переповнених вулиць у GTA V набагато більше, ніж у попередніх розділах, а великі та маленькі будівлі з красивими тротуарами та вулицями, що сяють інтенсивністю чистоти, – все це чітко імітує місто Лос -Анджелес. Будьте. Вранці, виходячи на вулицю, ми бачимо людей, які чекають прибуття автобуса, щоб розпочати черговий робочий день. Але більш цікаво те, що скрізь у провулках гри кожен простір зайнятий магазинами, людьми та транспортними засобами, а шум, який постійно лунає, робить місто дуже живим.Гра Gta V має в цілому 69 основних етапів та 60 підстадій і має трьох головних героїв, кожен з яких має різні особливості та здібності, і для кожного з них вважаються різні та привабливі етапи, які можна під час перемикання цих трьох персонажів і, звичайно, багато загальних етапів розраховані на цих трьох персонажів, які всі три персонажі займаються крадіжкою, крадіжкою та війною.
Ігрові пляжі є одним з найкрасивіших районів Лос -Сантоса. Заплутаний пісок, спокійна морська вода з сонячним світлом, що світить на воді, створили дуже гарні моменти. Слід також згадати фізику ігрових хвиль, яка дійсно найкраща серед інших ігор і взагалі серед цього покоління. У цих водах також часто бувають невеликі прогулянкові човни, які досліджують. Навіть з такою кількістю відкриттів важко судити про підводну зону, але підводні подорожі – це одна з тих областей, які ні в якому разі не можна забувати. Під морями є риба і багато акул, які хочуть скуштувати людського м’яса! Ви повинні пам’ятати, що море – це не спокійне середовище, і часто виникають такі небезпеки, як зустріч з акулами, і вам також потрібно мати відповідне обладнання для занурення під воду, наприклад, достатню кількість кисню.
У бурхливому морі також можна побачити старі вантажні кораблі, оточені коралами. При наближенні до цих кораблів можуть бути інші водолазиПобачте Y заздалегідь, тому що ви не єдиний, хто шукає скарби на цих гігантських кораблях. Однак співвідношення ціни та якості дуже високе навіть для звичайної людини в грі. Цікаво, що особливої ​​допомоги в цій області гри (під водою) немає. У GTA V і під водою вам доведеться обходити кожен кут, щоб знайти ігрові скарби, які включають гроші, золото та все цінне, а також потрібно бути швидким, оскільки у вас може закінчитися кисень.
Перехід між ігровими персонажами дуже плавний. Натиснувши спеціальну кнопку, відобразиться вид зверху на карті, а місто-іграшка відобразиться вам, як у стилі Google Планета Земля. Після показу карти гри з виду зверху, ви можете знайти своїх трьох персонажів з кожного кута. Звичайно, якщо три персонажі в грі знаходяться близько один до одного, ця передача між персонажами буде формуватися швидше. Також у деяких випадках передача між персонажами здійснюється автоматично, наприклад, коли всі три персонажа виконують місію, ця зміна символів буде автоматичною. Що ще цікавіше, це те, що якщо персонажі гри знаходяться на відстані миль один від одного, і якщо ви хочете вибрати будь -яку з них, ця передача займе деякий час, тому це розумний спосіб приховати навантаження гри.
Кожен персонаж також має особливі навички, які роблять кожного з них різними один від одного. Спочатку їдемо до Франкліна. Він зможе ненадовго уповільнити рух за кермом. Вам може бути цікаво, для чого ця функція, але якщо за вами переслідує кілька поліцейських машин, і вам потрібна швидка втеча, це покаже вам її цінність, уповільнивши час Франкліна. Треба також назвати Тревора божевільним! Він має стан, який називається божевіллям, що дає йому можливість подвоїти вразливість ударів по ворогах, а також вбивство з унікальними ударами та дуже жорстокою обробкою. Нарешті до останнього члена цієї зруйнованої групи! Ми підійшли до імені Михайло. Він, мабуть, наймудріший з двох інших персонажів, а також професійний злочинець, і, як і Макс Пейн, Майкл може використовувати функцію часу кулі. Слід також зазначити, що використання цих унікальних функцій цих трьох символів також має обмеження, і через деякий час панель цих функцій буде порожньою, але не хвилюйтеся, тому що через деякий час знову повільно заряджається.
Але, напевно, кожен світ, настільки великий, наскільки він хоче, був би марним, не маючи певних справ. Тут GTA V демонструє свої цінності, і, навчаючись на помилках GTA IV, у Лос -Сантосі є незліченна кількість справ, які потрібно зробити або просто побачити, що змушує навіть зайняти деякий час. Протягом тривалого часу пропускайте основні та другорядні місії та просто досліджуйте місто. Вони можуть варіюватись від занять міні-іграми, такими як теніс та йога, триатлоном та перегонами на грунтових дорогах округу Блейн, або навіть стрибками з парашутом та полюванням на тварин за гроші, і трохи веселим дизайном. Вам може бути цікаво, як проходить година вашого часу швидко витратив на теніс.

Тоді вам будуть показані тисячі предметів колекціонування у кутках карти та побічні місії, такі як Red Dead Redemption або випадкові події, деякі з яких короткі та відносно прості, і, звичайно, ці побічні місії мають багато різноманітності. завжди прагне виконати побічні місії гри. У грі є деякі додаткові місії, такі як Red Dead Redemption у вигляді знаків питання на вулицях гри. У таких місіях люди чекають, що ви зробите для них щось особливе. Вони включають пошук зниклої людини, вислуховування кількох людей, знаходження конкретних предметів тощо. Цікаво, що буває, що виконання деяких підмісій займає кілька днів (з точки зору ігрових днів). Наприклад, щоб знайти зниклу людину, ви повинні шукати підказки, які займуть у вас кілька днів. Крім того, випадкові події можуть з’явитися поруч з вами відразу. Наприклад, в одну мить ти розумієш, що когось побивають інші, а тим часом ми можемо вирішити, допомагати йому чи ні. Або в інший момент, викравши чийсь гаманець, і ви можете отримати хороший кредит, забравши гаманець і повернувши його первісному власнику. Звичайно, це лише крапля нескінченних випадкових та побічних місій гри. Звичайно, виконуючи такі місії, ви також отримуватимете гроші, які будуть змінюватися залежно від складності та легкості виконання місії, суми грошей, яку вам дадуть.
Але не впадайте у відчай, адже після кількох годин гри GTA V запропонує свою основну цінність у захоплюючих та видовищних місіях, і вона не тільки стане більш гнучкою, ніж GTA 4, але й Rockstar отримає ваші руки. повністю відкриті кроки щодо того, як діяти далі. Наприклад, ви можете використовувати бомби c4, щоб захопити ворогів, а потім піти в безпечну зону і стріляти з бомб снайперською гвинтівкою.І встановити феєрверк. Або якщо вам не подобаються такі галасливі методи, такий метод, як привид, є найкращим варіантом, і для гравців, яким не подобається мати багато впертих поліцейських та ворогів під час виконання місії, це буде дуже захоплююче. Але, безумовно, радість від виконання місій від трьох осіб є кульмінацією розробки етапів гри у вільному світі. Наприклад, в одній з місій Майклу доводиться проникати у будівлю, Франклін – снайпер, а вбивство гелікоптером Майкла втікає, роль співпраці в таких місіях зробила вашу свободу дій у цій грі дуже високою. Тим часом дуже хороші контрольно -пропускні пункти включені в потрібні місця, щоб ви не розпочали місію з самого початку з таким же розчаруванням, як у попередніх епізодах.
Безумовно, основна вітрина ігрових місій пов’язана з крадіжками, які надзвичайно приємні. У вас буде багато злочинів, великих і маленьких. Зміна персонажів гри в крадіжках GTA V покаже вам головне значення. Ви можете керувати кожним із символів вручну або залишити завдання ШІ. Однак іноді саме гра в себе вирішує, над яким персонажем взяти контроль. Під час міні-крадіжок гри ви можете наносити на обличчя різні маски, такі як мавпи, черепи тощо, щоб уникнути виявлення. Інші варіанти включені в гру, наприклад, ви можете вибрати, якими мають бути транспортні засоби, з якими вам доведеться тікати з місця злочину. Звичайно, дрібні крадіжки призначені лише для навчання, а помилки не настільки важливі.
Але у випадку великих крадіжок ситуація зовсім інша. Помилка, навіть невелика, у таких крадіжках не принесе нічого, крім поразки. Перед будь -якою серйозною крадіжкою ви повинні спочатку знати свої плани або, як то кажуть, визначити своє завдання з собою. Вам потрібно знати, яка зброя вам потрібна, і вибрати правильний метод, щоб досягти успіху у цих великих крадіжках. Наприклад, вам потрібно знати, чи це пограбування вимагає насильства, чи потребує таємниці, чи правильна тактика відіграє важливу роль у цьому пограбуванні? Це лише деякі з умовно -безкоштовних програм для встановлення цілей, якими ви можете користуватися. Звичайно, це не єдиний, і у великих крадіжках ці три персонажі гри, а саме Майкл, Франклін та Терор, точно не зможуть досягти особливих успіхів. Але не переживайте, адже у великих крадіжках ви можете найняти інших людей, звичайно, потрібного типу. Якщо ви витрачаєте менше грошей на найм людей, цілком природно, що вас не приймуть на роботу не такі професійні люди. Натомість, якщо ви будете щедрішими та платите більше, ви змусите найняти таких професіоналів, як водії, збройовики та техніки. Ці професіонали також допоможуть вам знайти найкращий спосіб крадіжки.

Конфлікти зі зброєю також сухі з попереднього епізоду і мають багато спільного з Максом Пейном 3. Цього разу перехід між ігровими обкладинками відбувається набагато швидше, і завдяки стилю гри Gears of War ви тепер матимете кращий огляд навколишнього середовища на полі бою. Звичайно, на жаль, проблема, яка досі існує в цій серії, пов’язана з регулюванням ступеня божественності вашого персонажа, який поділяється на три частини: спокійну, відносно швидку та швидку. Але недоліком є ​​те, що вам все одно доведеться швидко та послідовно натискати спеціальну кнопку, щоб бігти на максимальній швидкості, що, безумовно, через деякий час спричинить повторну втому, і незрозуміло, чому Rockstar все ще зацікавлена ​​у використанні. системи цієї серії.

9.4

З выпускам Gta V у 2013 годзе нью-ёркская гульнявая кампанія Rockstar Games прадэманстравала сваю моц і здольнасць ствараць гульні з адкрытым светам і прадала больш за 800 мільёнаў долараў гульні ў дзень выхаду гульні.

Огляд Uncharted 4 a Thief’s End

Огляд Shadow Of War