Огляд Devil May Cry V

Автори Devil May Cry 5 майстерно написали ігровий сценарій, у першій половині якого в головах геймерів виникнуть тисячі питань, а в заключній частині відповіді отримають не тільки всі ці питання, а й усі неясні точки з попередніх версій гри. Вони отримують себе. Це зроблено так добре і повністю, ніби історія Devil May Cry написана 5 років тому під час створення першої версії цієї гри.
Але крім якості та тенденцій історії Devil May Cry 5, те, що виділяє цю гру в цій частині, – це надзвичайний розповідь. Де нарація зараз робиться нелінійно поряд з кількома спогадами. Окреме оповідання історії з точки зору різних персонажів змушує вас ніколи не втомлюватися про хід гри і завжди з великим ентузіазмом та зацікавленням спостерігати за тим, що відбувається. Завдяки цьому трюку Іцоно максимально збільшив поворот сюжету, так що в останніх частинах гри, зіткнувшись із відповіддю на неоднозначні моменти, геймерам вселяється надзвичайне хвилювання, які або будуть дивитися на екран повністю оглушений або приголомшений. Вони встануть і кричать.
На початку цієї статті непогано познайомити та розповісти історію цього чудового серіалу, щоб ті, хто не дуже знайомий з Devil May Cry, знали, про який заголовок ми говоримо і з якого досвіду, і стали ближче ознайомлені це чудове ім’я та дивовижний шлях. Щоб краще зрозуміти, що сталося досі, вітайте п’яту версію та перегляньте її у цій статті з більш повною інформацією. Коли перша гра Devil May Cry була вперше випущена, вона здивувала всю ігрову індустрію, критиків та геймерів, і до цього часу не було такої гри -хакерства, як цей шедевр. Унікальний шедевр Devil May Cry був створений Capcom у стилі Action-adventure, hack and slash, і був випущений у 2001 році та пізніше Capcom для платформ PlayStation 2, PlayStation 3 та Xbox 360. Devil May Cry був надзвичайно успішним після його виходу і отримав величезний відгук від критиків та шанувальників, врешті -решт заробивши 94 мета -бали шедевра і став одним із найуспішніших назв Capcom. Гра була сповнена позитивних моментів і сильних сторін, а також великих недоліків, які могли завдати шкоди чистому досвіду гравців. У комбінованій грі були надзвичайно швидкі та смертельні прийоми та бої, вона розповідала дуже красиву історію, її герої були чудові, а особливо її головний герой Данте, було цілком зрозуміло, що здатність стати одним з найкращих та найпопулярніших та найкрасивіших персонажів . Він має свою історію, що і робив, дуже сильний та повний сюжет історії був призначений для гри, технічна та художня гра гри була шедеврами свого часу, і загалом усе в цій назві було на піку якість та Ось як унікальна франшиза Devil May Cry була представлена ​​у світі комп’ютерних ігор.

Після не надто великого успіху другої версії франшизи, у 2005 році та у шостому поколінні, назва Devil May Cry 3: Пробудження Данте, яка, як і попередні назви, була у стилі екшн-пригода та хак і слэш і був зроблений студією Production Studio 1 компанією Capcom виключно для платформи PlayStation 2, а через рік – з Devil May Cry 3: Пробудження Данте, спеціальне видання, в якому рівень складності був дещо змінений і також мав Вергілія як ігрового персонажа. Знову випущено для PlayStation 2, а також цього разу для ПК. Загальний обсяг продажів оригінальної та ігрової версій склав більше 4 мільйонів копій, а також у 2005 році вийшла манга, яка стала приквелом гри. У 2012 році гра була випущена у сьомому поколінні з версією HD Collection, яка включала всі перші три ігри, для платформ Xbox 360 та PlayStation 3. Незважаючи на певні розмови та дискусії про дуже високий ступінь складності гри в оригінальній версії, і деякі скаржилися, але все ж більшість критиків вважали, що ця гра повертається до складного ігрового процесу першої гри (після менш вдала друга версія) дуже захоплює, і гра була високо оцінена всією ігровою індустрією.
Після презентації гри Capcom оголосила про зміну свого графічного движка та використання нового оптимізованого прототипу, який раніше використовувався при реконструкції Resident Evil 2. Цей графічний движок добре виконав свою роботу в Devil May Cry 5. Проектування та побудова ігрових середовищ добре виконані і передають геймерам почуття страху та відчаю. Capcom також вдалося досягти 60 кадрів в секунду за допомогою цього нового графічного движка, так що ігровий досвід в цій частині дуже приємний.
Як і очікувалося, Ніроо – перший персонаж, який візьме під контроль гру, і ви вирушите на пригоду в місто Червона могила. Ніроо вже не такий пихатий і впертий юнак, і окрім того, що він змінює форму свого волосся, він має більш зрілу роботу та проявляє більше почуття гумору. Легендарний Данте як персонаж і, звичайно, головна суть серії Devil May Cry також присутній у п’ятій версії цієї гри. Деякою критикою Capcom у четвертій версії гри стала не така вже й довга присутність Данте в грі. У зв’язку з цим ми є свідками зростання ролі та часу присутності цього привабливого персонажа у Devil May Cry 5; Наскільки основну історію гри можна уявити навколо нього. Якщо ви любите Данте, його велика присутність у грі та його величезний вплив на сюжет неодмінно втягнуть вас у це.Поле буде задоволено.

Devil May Cry 3: Пробудження Данте був настільки видатним, що був високо оцінений критиками: такі бали, як 96 від IGN, 90 від трейлерів ігор, 90 від Informer і 86 від Gamespot. в оригінальній версії та 87 у спеціальній версії, а також як одна з найкращих і найкрасивіших назв Capcom та одна з кількох найкращих назв хаків та косої риси в історії своїх комп’ютерних ігор. Цікаво знати, що ця версія є приквелом до основної гри та першого випуску Devil May Cry, в якому ми бачимо наймолодшого і найпершого Данте. Гра відбувалася за роки до подій першої гри і в чарівній вежі під назвою Темен-ні-гру, і оповідала про зруйновані стосунки між двома братами, Данте та Вергілієм, у яких Вергілій, як головний антагоніст гри, був не менш блискучий, ніж Данте … Гра зберегла елементи попередніх двох версій і розширила бойову систему гри, додавши кілька стилів бою. Битви гри були зосереджені на використанні мечів, але в майже постійній традиції цієї серії, яка починалася з першої гри, після перемоги над кожним босом у грі ви отримуєте нову зброю, що в підсумку призвело до великої кількості Зверніть увагу, що кожна з них абсолютно відрізняється від іншої, і насправді, по мірі розвитку гри, ви ніколи не відчуватимете втоми та повторення, тому що вам постійно надаватимуть нову зброю з новою продуктивністю та можливостями у грі. ніж різноманітність І створюйте з ними потужні комбо.
На додаток до збільшення гральних персонажів, Devil May Cry 5 також відчув помітне зростання різноманітності ворогів і босів, кожен зі своїми особливостями. Таким чином, в останніх частинах і коли ви зіткнетеся з великою кількістю ворогів, вам нічого не залишиться, як використовувати різну зброю та комбо.
Геймплей можна вважати найважливішим елементом в хакерських і слеш -іграх. Devil May Cry 5 також добре світить у цій сфері та пропонує саме те, чого очікують шанувальники та геймери, зацікавлені у цьому жанрі ігор. Поєднання швидкого бою, різноманітної зброї та неймовірно захоплюючих комбо призводить до того, що демони стають одним із найцікавіших досвіду будь-якого геймера.
Знайома зброя Red Red Quinn і Blue Rose Niroo, Rebelion, Ibanny та Ivory Dante також дозволила старим геймерам цієї серії мати можливість грати у звичайні комбо та насолоджуватися негайно після того, як вони взяли на себе персонажа. Але впровадження старої механіки – це ще не все, що Devil May Cry 5 надає геймерам; Відповідно до старої традиції Devil May Cry, кожен персонаж набуває нової зброї та техніки, коли вони просуваються у грі, але освоєння їх усіх та виконання привабливих комбо вимагає кількох годин практики. Приклади включають «Диявольські вимикачі». Інструменти, які зараз грають роль замість його демонічної руки. Звичайно, велика різноманітність Doyle Breakers значно допомогла збільшити різноманітність стилів комбінованого та силового бою, настільки, що спільне їх використання може стати основним стилем бою багатьох геймерів. На кожному етапі з силою в бій можна взяти до 8 вимикачів Дойла. Поєднання використання та підбору вимикачів Дойла дуже важливо відповідно до стилю та типу ворогів. Геймери можуть придбати ці вимикачі Дойла до початку етапів або зібрати їх випадковим чином у ігровому середовищі та в різних місцях.
Данте, який цього разу був молодшим, ніж будь -коли, настільки ж красивий і привабливий, як ніколи, і є неймовірно потужним та імпозантним героєм і, звичайно, одним з найпопулярніших у світі комп’ютерних ігор. Після цієї версії настала черга четвертої гри, яка вийшла в сьомому поколінні для PlayStation 3, Xbox 360 та ПК, і вперше познайомила нас з персонажем Nero, і це була дуже хороша гра. Потім Capcom пішов на капітальний ремонт серії, залишивши перезавантаження серії під назвою DMC: Devil May Cry для Ninja Theory Studios, і вони створили унікальну та захоплюючу гру, яка є однією з найкращих на сьогоднішній день. сьогодні, і, звичайно, деякі виступили проти цього через зміни Данте, але ніколи не можна заперечувати, що ця гра між поколіннями для сьомого та восьмого поколінь є унікальною та потужною хакерською атакою.
Перейдемо до історії про Devil May Cry 5. Не хвилюйтесь зовсім, я не розповім вам нічого про історію гри, тому що ви повинні це відчути самі. Я просто кажу вам, що ви навіть не уявляєте, які цікаві та захоплюючі історії та сюрпризи чекають на вас. Справді, я повинен сказати, що історія гри та тип її оповіді та порядок показу подій та фактів, які приходять до вас посередині та в кінці історії, здивують вас, і ви будете настільки мішкуватими, що не кажіть і не питайте! Ви побачите всіх різних персонажів та різні події, вам сподобається історія та розповідь про її шедевр, і ви будете здивовані. Одна з хороших речей, які зробили творці гри, щоб ознайомити її з історією людей, які вперше в серії, – це повний і чудовий фільм з історії історії франшизи, відповідно, коли щось на кшталт “Що трапилося” “і розповідає коротко історія з кожної гри серії на сьогоднішній день у хронологічному порядку та фактично розповідає про те, що сталося, коли ми потрапили до Devil May Cry 5. Вигадані події сЧерез сім років після подій четвертої версії серіалу, Сі наймає персонажа на ім’я “V”, щоб зайти до офісу Дойла, щоб найняти Данте для боротьби з кількома злими нападами, які сталися в різних місцях.

Безумовно, однією з причин успіху та високої репутації серії Devil May Cry є її надзвичайний саундтрек, який завжди один із найкращих у світі ігор. Devil May Cry 5 також добре світить у цьому розділі, відтворюючи дуже цікаву та захоплюючу музику під час поєдинків; Це настільки, що, мабуть, єдине, що спадало на думку режисеру та композитору під час створення музики, – це надзвичайна ін’єкція адреналіну в геймерів. Devil May Cry 5 У надзвичайному кроці, крім того, що він пропонує привабливу музику, він також пропонує можливість змінити саундтрек кожного персонажа до прикладів попередньої серії Devil May Cry; Де в деяких іграх, таких як ремастеризована версія Resident Evil 2, вам доведеться доплатити, щоб скористатися тією ж функцією. Доступна вся музика, наявна в попередніх версіях Devil May Cry, наприклад, пам’ятний бій Нело Анджело у Devil May Cry 1 або оригінальний саундтрек Devil May Cry 3 від Тецуї Шибати, кожен з яких приносить світ спогадів. для любителів цієї серії.
Devil May Cry 5 – чудова гра; Але це не означає, що він ідеальний. Найбільша проблема гри – це можливість відродити персонажів за допомогою Червоних куль. У минулому Червоні кулі використовувалися лише для придбання нових ходів та комбо або для поліпшення здоров’я; Але в цій грі, після смерті, вас можна одразу оживити, заплативши частину грошей і повернутися до війни з демонами. Ця проблема спричинила те, що немає особливого занепокоєння з приводу смерті ігрового персонажа в різних ситуаціях, а також сміливіше боротися з ворогами і навіть з босами гри. Здатність відроджуватися за допомогою Red Orbs так сильно вразила Devil May Cry 5, що деякі хардкорні геймери можуть не вважати це складною грою. Звичайно, після закінчення гри в ранзі «Мисливець на дияволів», за звичною традицією Devil May Cry, буде відкрито новий рівень складності, на якому умови виживання та поразки ворогів повністю відрізняються від минулих.
Тим часом Нерон перебуває у мікроавтобусі (з неоновим знаком «Диявол може плакати», подарованим йому Данте) і жіночим персонажем на ім’я Ніко (Ніко – інженер і внучка, яка раніше володіла двома найпопулярнішими пістолетами Данте). Зробила для нього) розпочав власний бізнес та агентство з полювання на демонів. Що трапляється, так це те, що Данте, Нерон і V зустрічаються і передають надзвичайно могутньому дияволу на ім’я Урізен, і слідкують за подіями гри, що зовсім не означає ці події та історію Нерона та دست. Я тобі не скажу. Історія Devil May Cry 5 буквально неймовірно красива і захоплююча, і краще сказати, що історія гри стає для вас дуже чутливою і захоплюючою, і виникає все питання, що ви спрагли зрозуміти відповідь, і це це спрага, це крок за кроком з історією гри і зовсім не думайте, що роль історії та оповіді в Devil May Cry 5 та зацікавлення цією грою менша за геймплей та інші частини. Від своєчасних поворотів сюжетів до дуже потужних і глибоких персонажів, кожен найкраще опиниться в центрі історії Devil May Cry 5 і заохочує гравця щохвилини продовжувати гру та краще розуміти історію та події, що попереду.

8.3

Вяртаючыся да асноў Devil May Cry, Capcom змог пабудаваць шэдэўр з пятай версіі гульні. Devil May Cry 5 - гэта тое, чаго чакалі зацятыя фанаты серыяла і аматары хакераў і слэшаў больш за 11 гадоў з моманту выхаду чацвёртай версіі гульні. Досвед, які можа быць беспрэцэдэнтным для многіх геймераў.

Огляд Red Dead Redemption II

Огляд Days Gone