ОГЛЯД FightNJokes

Ми всі знайомі зі стилем бою, коли персонажі розміщуються на екрані і борються один з одним, поки душа не відобразиться і не завершиться у верхній частині екрана. Ігри, які існують у цьому стилі, дуже схожі на велику гру MortalKombat . FightNJokes, яку ми хочемо розглянути сьогодні, також є однією з цих ігор. Слідкуйте за оновленнями. Чому ми повинні дивитися, чи була ця гра успішною в різних розділах чи ні?
FightNJokes – це гра в стилі бою, в якій ми не стикаємося з великою різноманітністю в розділі карате, і в грі має бути загалом десять тартар, хоча через деякий час інші спеціальні персонажі в змаганнях, проходячи через розділ Різні версії цього гри випущені, але в цілому різноманітність робіт і однакових рухів у грі дуже обмежені
У грі не так багато режимів, з яких ви можете вибрати і насправді випробувати цю назву. Перший режим називається Arcade, де ви можете побачити на найпростішій сторінці файтингів. Фактично, вибравши свого улюбленого персонажа з десяти персонажів, яких гра пропонує вам на початку гри, ви можете боротися проти інших завдань, які насправді контролюються штучним інтелектом, і, перемігши їх і пройшовши кроки, ви можете звільнити інших персонажів.

Але цих персонажів, які не відображаються на початку гри і в грі не дуже багато, а насправді ви маєте справу з тими ж 10 персонажами, які представлені вам на початку гри, кожен з яких має свою рухи
Гра не вчить вас рухам різних персонажів, і ви самі повинні бачити їх у навчальному меню, яке існує в грі, хоча рухів для інших персонажів немає в цих меню, і ви можете шукати їх в Інтернеті та знайти .
У грі багато схожості з Mortal Kombat. На нашому ігровому екрані є два персонажі, які хочуть вбити один одного, і кожен з них є особливим персонажем, який має свої власні рухи, і удари, які я завдаю сам, повинні бути в Grab the відображається екран, щоб я міг виграти бій
Насправді, боротьба цієї гри така, що кожен персонаж, який двічі виграє матч, може виграти гру і перемогти персонажа, який стоїть перед ним. Насправді, в цій частині ми бачимо схожість з іншими іграми цього жанру.
Інші режими в грі – це режим Survivor, який ми насправді бачили в інших файтингах, в якому різні персонажі б’ються один з одним, і ви повинні вибрати персонажа з усіх персонажів і битися. Розбирайтеся з іншими персонажами і будь-яким персонажем з більше перемог може вижити, і насправді ця вікторина в кінцевому підсумку ранжується, щоб показати вашу категорію серед 10 речей, які збираються побачити, скільки рівнів інших персонажів. Ви також можете налаштувати складність кроків, а також швидкість ударів персонажів у меню налаштувань, щоб якщо вам свого часу не сподобалася швидкість і складність гри, а мені не сподобалося, що гру з цією годинною вставкою можна легко змінити і просунути гру у вашому власному стилі
Але варто зазначити, що ціна цієї гри, враховуючи людей, які вона надає гравцям та іншим персонажам, які в неї є, що більше, ніж зазвичай, є багато інших підігор, які пропонуються в тому ж стилі, але ціна набагато нижча
Варто зазначити, що в цій грі у нас немає онлайн-розділу і фактично всі події, які відбуваються в грі, офлайн. У цій грі є ще один розділ, де ви можете грати в гру зі своїми друзями і знайомими. Грайте і що не дивно, і ми бачимо це дуже часто в іграх такого стилю
Гра FightNJokes – непогана гра, а також кадри та анімація, які були обрані для того, щоб персонажі вдарили один одного, дуже симпатичні та кумедні, і вона дуже добре поєднується з ігровою графікою, а її звуки дуже прості, але вона завжди підтримує атмосферу І можна сказати, що в плані графіки вона має багато спільного з ігровим процесом, і в цьому плані можна сказати, що ця гра добре виконала свою роботу.

Але, на мій погляд, мене особливо зацікавила ця гра, я можу сказати, що хотів би, щоб у цих іграх було більше персонажів і принаймні була запропонована нижча ціна на цю гру, щоб усі гравці також могли відчути цю гру Як і інші частини в грі.Також вона не відрізняється великою різноманітністю, як картки в грі, в яких ці розділи, а також персонажі були більш різноманітними, щоб ми могли проводити більше часу в цій грі.
Якщо ви один з тих гравців, які дуже цікавляться файтинговим стилем і хотіли б випробувати всі ігри, які пропонуються в цій галузі, я рекомендую вам цю назву, але якщо ви не прихильник цього стилю, я повинен сказати що вам доведеться заплатити багато грошей за цю гру і, можливо, ця висока вартість через малу різноманітність персонажів та інших частин у грі не може вас задовольнити так, як слід, тому я пропоную вам почекати на цю гру, щоб отримати знижку або Щоб побачити це хоча б в інших частинах, щоб ми могли відчути цю гру
Він розповідає особливу історію в цій новій грі та лише персонажів Ми бачимо, що вони б’ються один з одним. Такий дизайн, як ніндзя або самурай, які присутні в персонажах цього документа, є різними іграми, які цей дизайн із правилами карате може зробити ігровий процес нудним через короткий час у цій грі, тому що ми так багато варіантів для У нас немає карате-боїв один з одним, тому багато чого не можна вирішити, а інші частини гри також надають гравцям велику різноманітність, що призводить до того, що гра втрачає свою тенденцію через деякий час Даруйте і дублюйтеся.

Саундтрек і музика не можуть запропонувати нічого особливого, і єдине, що я маю почути, це звук хвиль і удари, які наносять один одному персонажі, що, можна сказати, просто представити і неможливо Очікуйте від нього багато чого. У цій грі також багато різноманітності, як і персонажі в грі, ця музика могла б передати гравцям набагато більше захоплення завдяки різноманітності та атмосфері гри. На жаль, у цьому розділі, нам також бракує різноманітності в грі.
Загалом, FightNJokes – це назва, яка, якби в ній було більше розділів і ми б бачили більше різноманітності в цих розділах, її можна було б вважати гарною файтинговою грою, але, незважаючи на відсутність цих розділів, і особливо в розділі персонажів, який Їх можна вибрати в грі.Можна сказати, що ця гра страждає від нестачі різноманітності і страждає від повторюваного і хворобливого стану.

5.5

Директор Валорант покинув команду розробників гри

ОГЛЯД Justice Chronicles