ОГЛЯД Evasion from Hell

Якщо у вас є повна інформація про ігри, про які Epixr Games ми хочемо поговорити сьогодні, і скажемо, що є багато ігор про цього видавця, які мають багато подібності між собою
Ухилення від пекла Вам потрібно подолати 9 світів. Коли елементарний світ закінчиться, ви зможете перейти до наступних світів, і ви повинні продовжувати це робити, поки не зможете побачити всі світи та пройти через них, щоб ви могли грати в гру. Завершіть
Все, за що актор повинен проголосувати це.
Ніби ви знайомі з іншими іграми, які пропонує цей видавець на цьому ринку відеоігор, зазвичай всередині всіх ігор у нас панує розслаблююча атмосфера, де не грає дуже епічна, дивна і складна музика, і все в найпростішій формі, а також у найбільш мінімальний стан полягає в тому, що в дуже простих станах, але якщо ми хочемо поглянути на це інший вітер, ми повинні сказати, що іноді це може бути дійсно розслаблюючим
Все, що існує в цьому стилі гри, це те, що ви стрибаєте з перешкоди на інші перешкоди, щоб їх подолати, і після виконання різних завдань, включаючи ці стрибки, виконайте кроки в порт. Мережа переносить вас у наступний світ, хоча Наступні насіння не мають такої форми, як початковий світ, у якому ви були, і можуть виглядати інакше.

Таким чином, ви можете скаржитися на те, що ви застрягли в ролі повністю повторюваного середовища гри, але в нашій грі ви стикаєтеся з різними середовищами і різними кольорами в дев’яти різних світах, кожен з яких у свою чергу може грати і здивуйте і познайомте його з його розслаблюючим світом
І оскільки ми випробували цю гру на платформі Xbox, ми повинні подякувати видавцю гри за те, що він надав нам цифрові коди цієї гри, щоб ми могли надати огляд цієї гри. Я хотів би повідомити вам гарні новини що якщо ви відчуєте ці ігри на платформі Xbox, ви зможете отримувати нагороди та досягнення від гри за найпростіший спосіб виконання кроків для тих гравців, які відчувають спрагу. Отримання цих нагород і досягнень є дуже гарною новиною, що в цій грі ти можеш закінчити гру на 100%
Звичайно, як ми бачили в інших іграх цього видавця, фізика стрибків у цій грі трохи відрізняється від того, що ми очікуємо від стандартного стрибка, і вам знадобиться трохи більше часу, щоб знову прийти на землю. Мені особисто це може бути трохи складнішим і складнішим, і іноді, коли ми хочемо перескочити в інші далекі місця, ми повинні зосередитися, щоб він приземлився в потрібному місці, інакше ми можемо втратити своє життя і доведеться виконувати цю роль знову
Але гра, з якою ви стикаєтесь сьогодні, як ми вже згадували, ставить перед вами більше труднощів і викликів, ніж інші ігри, які ви бачили від цього видавця, тому що перестрибування через перешкоди, які мають багато схожості між собою. Вони не є, і вони дуже далекі один від одного і можуть бути дуже важкими та складними
Evasion from Hell — це не гра, яка хоче познайомити вас із складною історією і хоче познайомити вас зі світом зі складними та захоплюючими світами, щоб залучати різних персонажів та мати різноманітні діалоги. У цій грі практично нічого з того, що ми згадували що немає нічого, крім стрибків на різних фігурах всередині різних світів, які ви повинні завершити і отримати спеціальний коштовний камінь, який знаходиться в кінці кроків, і покласти його на місце, щоб ви могли бачити світи. Завершіть і ввійдіть у наступні світи
Крім того, поки ви стрибаєте, гра ставить перед вами головоломки та загадки про те, як і коли ви повинні стрибати на які фігури, щоб ви могли втекти від них і не втратити життя, навіть якщо ці головоломки та місяці іноді стають дуже складними та складний, і ви можете втратити своє життя кілька разів, перш ніж повністю зрозумієте, що вам потрібно зробити, але багато разів виклики та головоломки є безглуздими. Це не пропонує гравцеві те, що ми хочемо від справжньої головоломки та загадки, щоб кинути виклик нашому розуму, і єдине, що він має, це стрибати.

Усе, що є в цій грі, – це той самий стрибок на різноманітних дуже красивих і мінімалістичних формах, які створили в цій грі, але це питання може стати трохи нудним через деякий час, і якщо і якщо ви дійсно один із цих гравців, якщо ви якщо ви зацікавлені в цій розслаблюючій грі з мінімальним дизайном, і вам подобається мати в цій грі трохи головоломок і загадок, я можу запропонувати цю гру вам або навіть якщо це один із цих гравців. Ви шукаєте нагороди та досягнення на на різних платформах, ви можете закінчити цю гру, тому що, завершивши цю гру, ви можете завершити її на 100%, що є одним із волоссяВажливі недоліки для цієї групи гравців
Графіка і візуальні режими в грі мають мінімальний режим, і в найпростішій формі в цих різних світах ми можемо побачити плавний і м’який режим на текстурі різної графіки і різних моделей, які будуть пестити ваші очі, і це дарує для гравця певний комфорт, але цей надзвичайно простий і абсолютно спокійний світ, який не має для вас проблем, може стати нудним за короткий час.

+ Мінімальна і красива графіка

+ Проектування різноманітних сцен і світових середовищ

+ Дуже прості та розслаблюючі звуки

– Через деякий час ігровий процес повторюється

– Проблеми та головоломки не цікавлять

– Відсутність сюжетного режиму та відсутність діалогів у грі робить гру абсолютно нудною

5.6

Якщо ви шукаєте веселу і водночас розслаблюючу гру, і ви належите до тих гравців, чия історія гри та діалоги для вас не дуже важливі, я однозначно рекомендую вам спробувати цю гру, тому що ви можете проводити щасливі години. гра

ОГЛЯД Ayo the Clown

ОГЛЯД Snow Bros Special