ОГЛЯД Eternal Radiance

Сучасні візуальні новели змогли знайти особливе місце серед жанрів відеоігор і знайти місце в серцях усіх геймерів. Гра, яку ми хочемо розглянути сьогодні, є однією з ігор візуальних романів, яка також поєднується з JRPG стиль. Продовжуйте бути з нами в цьому огляді

Спочатку ми повинні розібратися з візуальним аспектом Eternal Radiance. У грі є дуже хороша історія в цьому плані, яка розповідається в особливому контексті, і, нарешті, у нас є різні персонажі, з якими ми знайомимося всередині Мессі загалом, якщо хочемо щоб знати про історію. Говорячи про гру, ми повинні сказати, що історія гри розповідає про лицаря на ім’я Селеста, якому дається місія вийти із замку і виконати місію, яка познайомить його з новими агентами, які змінять його життя
Листівки, які мали особливу красу в плані дизайну, а особливо персонажі-кільця, мали свої принади, але це не протиприродно, адже всі дівчата у візуальних романах мають особливий шарм.
Мультфільми добре поєднуються та певним чином доповнюють один одного, тому що таке поєднання персонажів і створення цієї гармонії та особливих діалогів з цими героями є одним із позитивних моментів гри, який зміцнює зв’язок між героями та створеним. сильна гра в плані діалогів і характеру.

Чим більше ми рухаємося вперед у грі, тим більше ми відчуваємо цей зв’язок і тим більше занурюємося в діалогових персонажів гри та вивчаємо їх.
Але коли ми виходимо за рамки романного аспекту гри та всіх красивих персонажів та цікавих діалогів, ми потрапляємо до розділу JRPG у грі, який, на мій погляд, завдав багато шкоди розділу відеороману в грі, і Я вважаю, що якби розділу не існувало, гра могла б бути набагато успішнішою, ніж є. Тепер давайте розберемося, чому цей розділ не вписувався в гру так, як мав би, і задовольнити гравців.
Давайте спочатку подивимося на ігровий процес гри, на ту частину, де все відбувається в ній. Насправді, в ігровому процесі у нас є власний лицар, який залишає замок, потрапляє в різні землі і бореться з дивними істотами, більшість з яких у нього є подібні фігури та значки, які з’являються в кутах карти і атакують вас, і ви повинні битися з ними та знищувати їх.
У бойовій частині гри у нас не більше кількох режимів, які головний герой може вбити за допомогою ударів по ворогам, і ці удари поділяються на дві загальні частини: спочатку у нас є швидкий удар. і менше шкоди завдається ворогам і в другому випадку ми маємо удар, що після того, як він нанесений ворогам, їм завдається більше шкоди і на цей удар потрібно більше часу, що цілком нормально, тому що ми можемо завдайте більше шкоди ворогам. Увійдіть.
Бойовий режим гри викладено тут і в Ninja, як ми вже згадували в попередньому абзаці, він розділений на дві форми, і ви повинні битися з ворогами в однакових режимах протягом всієї гри і зустрічатися з ними в різних місцях, і Позбавтеся від них.

Один із мінусів у грі полягає в тому, що незрозуміло, чому і де з’являються вороги, щоб битися з вами, і, мабуть, це з’являється досить випадковим чином по кутах ролі, і ви повинні битися з ними. І той факт, що всі вони мають однакова форма та образ Пророка і майже всі середовища, в яких ви і вони боретеся, мають однакові стани. Це один з найбільш ненависних моментів, які можна розглянути в цій грі, що дуже. Роман псує візуальну природу гра
У грі через деякий час все має певне повторення, повторення, яке завжди вбиває гру і вражає її. Хоча ми маємо різні ролі в цій грі, можна сказати, що ви весь час перебуваєте в одних і тих самих різних ролях Боротьба з повторюваними ворогами Ви не бачите жодних специфічних і різноманітних деталей в оточенні, і ви бачите повторювані фігури в оточенні-дублікуте
Нудний ігровий процес, а також екологічний дизайн через деякий час спричиняють дуже сильний удар по частині гри JRPG, і інші гравці не зацікавлені в грі, хоча в грі є елементи, які можуть бути трохи різноманітнішими. грайте як різні предмети, які гравці можуть купувати та використовувати на ринку, і, наприклад, збільшуйте своє життя, щоб виглядати сильнішими проти ворогів.

У грі є ще одна, яка дозволяє вам оновлювати можливості вашого персонажа, наприклад, збільшити його життя і шкоду, яку він може завдати ворогу, а також збільшити цю систему оновлення, яка діє як дерево, яке в нарешті, шляхом модернізації Ви отримаєте доступ до іншої функції, і через деякий час зможете оновити її та зробити гру сильнішою.
Існування цієї системи оновлення, враховуючи інші елементи в цій грі, може трохи допомогти у різноманітності гри, але здається, що ці системи також включені в гру і їм не дається часу, тому що, незважаючи на відсутність бою, режими. Ах тиТе, що ми маємо в розділі ігрового процесу, такого роду режими оновлення в грі практично безглузді
Але загальні позитивні моменти, які є в цій грі, і ви можете з ними зіткнутися на початку теми, це унікальні звуки і музика гри, звуки, які ви зустрічаєте в різних частинах, і ми це добре відчуваємо. А також музика який добре грає в бойовій частині гри і завдає шкоди вашим емоціям, тому вам важко згадати причину і запеклу боротьбу.

У ігровій графіці, в розділі візуальних новел, ми бачимо дуже красиві картинки та художні малюнки. Герої Томмі мають особливі принади, особливо дівчина працює в цій грі, усі вони мають багато принади, які викликають у гравців більше інтересу до досвіду Візуальний роман, частина цієї гри, яка може створювати дуже нові діалоги та цікаві історії та правильний вибір для персонажів, незважаючи на різноманітність інших персонажів, і є дуже привабливою, щоб спонукати їх відчути цю частину.
В останніх кількох реченнях ми хочемо поговорити про гру, ми повинні сказати, що ця гра з її обмеженим ігровим процесом, а також повторюваними ворогами, які випадковим чином з’являються в кутах ролі, наче вона не має певної мети для JRPG, хоча з іншого боку, тобто в розділі візуальної новели, ми маємо дуже красиві конструкції, кожен з яких встановлює особливі діалоги та зв’язки з іншим, і хоча ми рухаємося вперед, ця проблема стає цікавішою в грі, тому що вона стикається з більшою кількістю і більш різноманітні персонажі.будемо
Озвучка в цій грі виконана добре, і ви можете передати потрібні емоції в потрібних місцях, що є одним з позитивних моментів гри, але наявність обмеженого ігрового процесу, а також дизайн ідентичних ворогів і оточення, хоча вони мають хороші відмінності один від одного, але з точки зору текстури, а також деталей, вони не дуже відрізняються Один з негативних моментів гри полягає в тому, що якби цього не було в цій грі, ми могли б зіткнутися з назвою краси.

+ Дизайн персонажів

+ Різноманітні діалоги

+ Відповідний сюжет