ОГЛЯ World Turtles

World Turtles — це захоплююча гра-будівник колоній, яка відправляє вас у подорож космосом, оселяючи вашу цивілізацію в панцирі гігантської черепахи. Однак важливо оцінити, чи цілком виправданий ажіотаж навколо World Turtles.

Одним із недоліків World Turtles є її низький графічний стиль, який чудово доповнює моделі персонажів і будівлі, посилюючи миролюбну тематику гри. Однак у разі зменшення масштабу інший художній стиль, який використовується для анімації черепахи та зірок на задньому плані, може створити нерівний і безладний вигляд, що погіршує загальне візуальне враження.

Крім того, меню в грі зберігає постійну тему коробчатості та тьмяного текстового дизайну, що можна вважати непривабливим. Незважаючи на ці графічні недоліки, World Turtles має надійну базову механіку. Гра пропонує вам можливість будувати та розширювати свою імперію, при цьому наголошуючи на співпраці з цивілізаціями штучного інтелекту замість конфлікту — це освіжаючий відхід від типового жанру будівництва колоній. Просуваючись, ви можете будувати різноманітні будівлі, щоб розважити своїх людей, і використовувати дослідницький центр, щоб відкривати гелікоптери та катапульти, які допомагають подолати шторми та катастрофи під час подорожі вашої черепахи космосом. У грі також представлені елементи сейсмічної активності, такі як повені з тріщинних джерел, коли ваше населення зростає.

Хоча World Turtles демонструє багатообіцяючу механіку, важливо зазначити, що деякі аспекти гри залишаються недостатньо розробленими. Наприклад, забезпечення збалансованої дієти вашої черепахи, керування рівнями вологості та температури та інші подібні механізми наразі не повністю розроблені. Як наслідок, інтерфейс користувача стає захаращеним цими незавершеними функціями, які можуть бути корисними за допомогою додаткових пояснень у підручнику. Крім того, помітна відсутність режиму кампанії, який зазвичай додає рівень взаємодії та можливості відтворення.

Однак важливо визнати потенціал для зростання та вдосконалення, особливо з відданим розробником на чолі. У деяких може викликати занепокоєння поточна ціна гри.

Завдяки постійним оновленням і подальшому розвитку цей рейтинг може змінитися, і я вже радий переглянути та переоцінити гру після її повного випуску. Я рекомендую World Turtles завзятим шанувальникам жанру будівництва колоній, хоча це може виявитися непосильним для новачків.

Основна ігрова механіка World Turtles полягає в будівництві та розширенні вашої цивілізації в панцирі гігантської плаваючої черепахи. Як гравець, ви маєте свободу будувати різні споруди та керувати ресурсами, щоб забезпечити зростання та добробут свого племені. Акцент на співробітництві, а не на конфлікті з іншими цивілізаціями штучного інтелекту додає освіжаючої родзинки жанру будівництва колоній.

Одним із ключових елементів у World Turtles є дослідницький центр, який служить каталізатором прогресу. Вкладаючи ресурси та час у дослідження, ви відкриваєте нові технології та досягнення для вашої цивілізації. Ця прогресія зрештою надає вам доступ до гелікоптерів і катапульт — безцінних інструментів, які допомагають у навігації під час зрадницьких штормів і катастроф, що трапляються під час подорожі космосом на спині вашого колосального компаньйона-рептилії.

У міру того, як ваше населення зростає, а ваша цивілізація розширюється, ви зіткнетеся з різними формами сейсмічної активності, такими як повені, спричинені тріщинами джерел. Ці природні події додають ігровому процесу динамічний і непередбачуваний елемент, вимагаючи від вас адаптації ваших стратегій і забезпечення виживання ваших людей і вашої черепахи.

Однак варто зазначити, що хоча основна механіка надійна, деякі аспекти ігрового процесу все ще знаходяться в розробці. Наприклад, гра представляє такі поняття, як підтримання збалансованого раціону для вашої черепахи та керування рівнями вологості та температури, але ці механізми ще не повністю розроблені. Як наслідок, вони можуть виглядати дещо поверхневими та захаращувати інтерфейс користувача. Очікується, що з майбутніми оновленнями ці механізми будуть вдосконалені, забезпечуючи більш захоплюючий і захоплюючий ігровий процес.

Незважаючи на поточні обмеження, World Turtles є багатообіцяючою основою для створення приємних колоній. Пристрасть розробника просвічується, і завдяки частим оновленням гра має потенціал для розвитку та усунення поточних недоліків.

Геймплей World Turtles пропонує унікальне поєднання містобудування, управління ресурсами та співпраці з іншими цивілізаціями ШІ. Хоча деякі механіки все ще потребують доопрацювання та подальшого розвитку, гра представляє інтригуючу передумову та спокійну атмосферу. У міру того, як подорож триває та впроваджуються оновлення, World Turtles має потенціал перетворитися на захопливу та дивовижну подію для шанувальників цього жанру.

Моделі персонажів і будівлі в World Turtles добре підходять для низького графічного стилю. Такий вибір надає грі певного шарму, підкреслюючи розслаблену та спокійну обстановку. Простота візуальних елементів дозволяє гравцям зосередитися на стратегічних аспектах містобудування та управління ресурсами, не відволікаючись.

З іншого боку, коли гравець зменшує масштаб, візуальне представлення гри може виглядати нерівним і безладним. Різний художній стиль, використаний для анімації черепахи та зірок на тлі, суперечить решті візуальних елементів, що призводить до дещо непослідовного вигляду. Ця візуальна невідповідність може погіршити загальне занурення та естетичну привабливість, особливо в моменти, коли гравець хоче ширше поглянути на свою цивілізацію.

Концепція поселення в панцирі гігантської черепахи є унікальною та творчою передумовою, яка відрізняє World Turtles від традиційних ігор про створення колоній. Черепаха стає вашою мобільною базою, яка несе вашу цивілізацію на своїй спині, подорожуючи просторами космосу. Цей динамічний елемент додає ігровому процесу відчуття пригод і досліджень.

Черепаха — це не просто статична сутність. Він зазнає різноманітних випробувань і подій, які безпосередньо впливають на вашу цивілізацію. Можуть статися шторми та катастрофи, і це ваша відповідальність, щоб орієнтуватися в цих підступних ситуаціях і забезпечити виживання як ваших людей, так і самої черепахи. Ці події створюють відчуття терміновості та прийняття стратегічних рішень, оскільки ви повинні збалансувати потреби вашої цивілізації та благополуччя черепахи.

Крім того, черепаха не захищена від наслідків ваших дій і зростання вашої популяції. Сейсмічна активність, як-от повені через тріщинуваті джерела, може виникнути в міру збільшення населення. Це додає ще один рівень складності до ігрового процесу, оскільки ви повинні керувати наслідками своїх дій і знаходити способи пом’якшити потенційні ризики та проблеми.

Присутність черепахи також служить візуальним нагадуванням про унікальну обстановку та тему гри. Його візуальне представлення та анімація при зменшенні масштабу забезпечують захоплюючий і захоплюючий досвід, ще більше посилюючи відчуття дива та відкриття.

Оскільки World Turtles продовжує розвиватися на етапі раннього доступу, цілком ймовірно, що роль черепахи та взаємодія з ігровим процесом будуть розширені. Розробник може представити додаткові механізми та події, пов’язані з черепахою, пропонуючи ще більше захоплюючих і динамічних вражень.

+ Унікальна концепція

+ спокійна атмосфера

+ Акцент на співпрацю

+ динамічні події

– Яскраве і невибагливе меню

– Недорозвинена механіка

– це так дорого

– візуальні елементи та графіка занадто низькі

6.3

розміщення в панцирі гігантської плаваючої черепахи в супроводі спокійної та мирної атмосфери. Гра представляє свіжий кооперативний геймплей у жанрі будівництва колоній, наголошуючи на співпраці з цивілізаціями ШІ.

ОГЛЯ UNDEAD HORDE 2: NECROPOLIS

ОГЛЯ We Are One