ОГЛЯД Vampire The Masquerade

Вампіри завжди є однією з найпривабливіших речей для всіх аудиторій цього стилю, які, крім відеоігор, я бачив їх у світі кіно в різних роботах, кожна з яких може мати різні краї, але всі речі, які Те ж саме щодо вампірів у всіх цих роботах, які були опубліковані на сьогоднішній день, полягає в тому, що всі вони харчуються людською кров’ю, виходять у темряві ночі та мають дуже гострі зуби, щоб кусати. Дуже доречно хапати людей за шию, щоб він може пити їхню кров. Тепер гра, яка стоїть перед нами сьогодні, насправді гра, яка зосереджується на цій групі тварин, яких випускають вночі, щоб вони могли мати власні пригоди. І вони продовжують виживати, п’ючи кров інші
Гра Vampire The Masquerade – це екшн від третьої особи в стилі RPG, в якому ви можете досліджувати навколишнє середовище і ходити навколо, а спілкуючись з іншими людьми в оточенні, ви отримаєте необхідну інформацію, щоб продовжувати і просуватися по кроках. Ви можете вибрати власні розмови в грі, які можуть вести до різних шляхів перед вами.
Подібно до таких ігор, як TWD: серія сповіщень, у якій ми можемо вибирати діалоги персонажів і, нарешті, у ігровому процесі з’являються різні ефекти, які ми можемо розвивати відповідно до власного смаку.Тепер історія гри така чи інакше, історія гри розповідає про злих вампірів, які виходять на вулицю вночі, але ця історія стає цікавою, коли вона поєднується з режимами шпигунства та детективної роботи.
Це трапляється, коли ви перебуваєте на нічній вечірці, і цю групу атакують, і один із принців вампірів викликає трьох вампірів, щоб шукати взаємодію та знайти причину цього нападу на нічну вечірку. Від кожного з них вони беруть своє різні шляхи, і в межах цих шляхів у них різні шляхи, і різні люди мають справу з ними, щоб досягти бажаних результатів, навіть якщо кожен із цих персонажів зустрічається з іншими на своєму шляху. і ви можете бачити інших персонажів на своєму шляху , тепер ми хочемо детально розглянути кожного з цих персонажів і побачити, скільки різних навичок кожен із них має, що сприяє прогресу ігрового процесу для нас.

Перший персонаж, про якого я хочу поговорити, називається Емем, персонаж, який може використовувати силу телепорту, щоб подолати короткі відстані за дуже короткий час. Між ними немає нічого, і його неможливо перестрибнути. У цій частині , ви можете використовувати силу цього персонажа, щоб він міг телепортуватися короткими шляхами, рухатися ними та продовжувати свій шлях.
Крім того, ще одна проблема, яка однакова для всіх трьох персонажів і стосується їх усіх, це проблема голоду в грі.Під час гри за ваших персонажів усі предмети мають схожі теми, однією з яких усім гравцям слід звернути увагу, є проблема Це голод. Так, ви правильно почули. Голод крові є однією з проблем, яка може серйозно заважати вашому персонажу та заважати вам грати в гру належним чином. Годуйте, якщо ви не робите цього правильно, це зашкодить ви та ваші умови кровопролиття під загрозою, тому вам потрібно бути дуже обережним.
На додаток до голоду в цій грі є ще одна проблема, яка називається концентрацією, і це ще одна тема, на яку повинні звернути увагу всі гравці, тому що якщо у вас немає концентрації, ви більше не можете виконувати завдання концентрації, такі як хакерство та інші завдання для подолайте перешкоди, які Воно постає на вашому шляху. Ви можете збільшити й контролювати цей фокус, спілкуючись з іншими, вибираючи діалоги та приділяючи час їх читанню.
Але інший персонаж на ім’я Галеб — людина-вампір, який має особливі здібності завдавати великої шкоди ворогам та іншим речам, які можна вважати вампіром і дуже сильним, а також є інший персонаж Лейша. Його називають тим, що він може спостерігайте за ворогами та іншими речами крізь стіни та перешкоди та дивіться, що йому загрожує та ставить під загрозу. Подібним чином характер Емема є однією з можливостей того факту, що він втратив пам’ять і не знає. Чому він поміщений у середовище і чи може побачити, що з ним сталося, бачачи видіння того, що сталося?
Режими анімації облич різних персонажів — це одна з речей, яка змусила мене трохи охолонути до цієї гри.Штучний пеніс облич персонажів, коли вони говорять, і штучне рух їхніх губ — одна з проблем, які можуть бути розглядається як негативний момент. У цій грі це вважається, тому що всі персонажі в грі штучно розміщені перед вами, і коли ви намагаєтеся вести з ними діалоги, якщо ви дивитеся на їхні обличчя, це дуже штучно. Це створюється в тій грі і це ніяк не реалістично і топите в хлібі і на кілька годин ви відчуєте колір іншого світу.
А також ще одне питання, пов’язане з цим діалогомполягає в тому, що ви зазвичай йдете одним шляхом, вибираючи різні діалоги, і в середині того самого шляху у вас зазвичай трапляються невеликі зустрічі з іншими персонажами, що історія розвивається однаково для вас, і той факт, що ми не можемо мати кілька баз, щоб мати різні відповідно до різних діалогів і різних шляхів, які ми обираємо, це ще одна проблема, яка відлякує мене від гри знову
Крім того, коли я вивчав гру, я довгий час ходив у середовищі, не знаючи, що мені робити. Це правда, що в різних частинах, включаючи дизайн середовища в різних частинах гри, є погані ситуації. Можна сказати, що він представив прийнятний дизайн, але ці дизайни зазвичай такі великі, що зрозуміло, чого гра хоче від нас, і ви безцільно ходите в ігровому середовищі, щоб ви могли зрозуміти, що гра Чого він хоче від вас? Крім того, у грі та розмовах є NPC, і багато з них не служать певній меті в грі, і вони не дають вам конкретної інформації, і можна лише сказати, що вони щоб наповнити середовище та надати йому реалістичного вигляду, але, на жаль, їм не вдалося добре виконати цю роботу, і лише кілька штучних людей були розміщені поруч один з одним, не розмовляючи з ними в представленій грі в такому стилі вам допомогти
Речі, які ви повинні робити в ігровому процесі для кожного персонажа, мають хороші нововведення на початку, але, просуваючись вперед, ви бачите, що повноваження персонажів обмежені, кількість речей, які вам потрібно зробити з цими повноваженнями, постійно повторюється, і це повторення Виконання дій одне за одним із повторюваними здібностями персонажів і відсутність навичок змінити тему чи розгадати більше головоломок викликає розчарування в ігровому процесі та змушує гравця відчувати себе монотонним протягом половини гри. відчуває, що через деякий час різноманітні діалоги з іншими людьми чи спеціальні здібності, які спочатку були дуже інноваційними та робили гру приємною, не допомагають врятувати гру.
Інша частина, яка може дещо підвищити навички персонажів, які вам подобаються, це наявність очок і покращень у цій грі. Ви можете розділити свої бали порівну між персонажами, у цьому випадку ви не можете спеціально витрачати час на предмет, але якщо ви приділіть свою увагу персонажу та зосередьтеся на ньому, маючи очки та покращуючи спеціальні навички цього персонажа, ви можете трохи покращити процес гри та покращити його.
Графіка гри в хорошому стані, хоча в деяких частинах гри є деякі технічні проблеми, але, незважаючи на надію на майбутні оновлення гри, ми сподіваємося, що ці технічні проблеми будуть вирішені найближчим часом, а також графіка та дизайн етапів, включаючи деталі гри, які можна згадати в частині оновлення, які всі добре зроблені, і можна сказати, що всі вони були продумані, хоча, як він зазначив, проблема що гра не знає, чого очікувати від неї. Вона хоче, щоб ви довго рухалися серед великої кількості людей, які також не знають, що вам сказати. Їх розміщення в середовищі голови лише для того, щоб заповнити середовище. ця гра може трохи дратувати гравців
Тепер у фінальній частині, наприклад наш спосіб і метод для кожного огляду, розміщеного на цьому веб-сайті, наприкінці ми маємо остаточний підсумок про гру, яку ми перевірили нашою стороною, до цього підсумку інструкцій для цієї гри. Ми вказуємо що якщо у вас, шановні, немає часу прочитати огляд повністю, ви можете визначити свою мету та рішення придбати досвід цієї гри, прочитавши це резюме.
Vampire The Masquerade — це пригодницька гра від третьої особи, у якій ви берете на себе роль 3 різних вампірів, кожен з яких має різний ігровий процес, користуючись різними шляхами та володіючи різними навичками та здібностями. Вони бачать, що ви повинні вибрати свій власний шлях на ваш власний смак, звичайно, сюжетний шлях гри загалом відрізняється, але всі персонажі, присутні в цій грі, стикаються один з одним. У грі є технічні проблеми.

Є проблема, на яку ми сподіваємося буде вирішено в майбутньому, а також штучний стан облич різних персонажів і штучний стан ігрової анімації та заблукати в звивистих середовищах гри, які не дають вам жодної мети, є ще однією проблемою в цій грі .спостерігав, але загалом ця гра ставить на ваш шлях хороші пригоди, і, незважаючи на режими оновлення, які існують у грі, ви можете зробити свого персонажа сильнішим, ніж раніше, і продовжити свій шлях знову.Графіка гри в хороший етап. Хоча в деяких у нас є графічні проблеми Ми спостерігали з частин, але можна сказати, що вони були дуже незначними і нечисленними.

+ Різні сюжетні режими та різні шляхи

+ Уміння вибирати діалог

+ Є розділ для підвищення кваліфікації