ОГЛЯД Samurai bringer

До ваших послуг ще один огляд, щоб спробувати іншу гру, щоб переконатися, що ця гра відповідає особливим очікуванням, які ми від неї маємо. У продовженні цього огляду ми повинні побачити, як з’явилася назва гри Samurai bringer.
samurai bringer — це екшн і файтинг, у якому ви можете отримати особливий досвід зі світу самураїв. Можна сказати, що це дуже особливий досвід, хоча в сюжетній грі немає послуг, але це все одно може бути чудовим Насолоджуйтесь історією гри, загалом, ви відправлені в підземний світ, щоб мати можливість боротися зі злим драконом, і насправді вся історія виглядає так, і все, що вам потрібно знати про гру, це, але ви повинні мати досвід ця гра Заглиблюйтеся в гру, поговоріть про ігровий процес і подивіться, що він може запропонувати та запропонувати. Мета гри насправді полягає в тому, щоб більше зосередитися на бойових системах у цій грі, які змушують вас вводити їх, щоб ви могли перемогти різні вороги в різних середовищах. Звичайно, той факт, що ви завжди переходите з одного середовища в інше в цій грі, є однією з різних проблем, які відчувається в грі, тому що ви завжди перемагаєте різних ворогів. Ви повинні перемогти їх, а потім візьми їх Знищіть і перейдіть до наступного середовища. Зробіть те ж саме ще раз, щоб дістатися до баз, і я повинен сказати, що бази в грі є однією з речей, які можуть зробити цю гру складнішою, оскільки вони дуже складні в Puts in перед тобою.

Інша річ, яка набагато цікавіша в цій грі, це те, що ви знищуєте багато ворогів після багатьох кроків, які ви проходите. Ви можете збирати багато предметів з оточення разом з ворогами. Комбінуючи їх і збираючи їх, ви можете використовувати їх у наступні бійки та легше перемагайте свого ворога, ніби ви можете спілкуватися зі стилем втечі та знати, що це за собака. Цей стиль ігор ми можемо зібрати багато
Хитрість полягає в тому, щоб додати нових людей до однієї зі своїх зброї, наприклад, додати до них та інші предмети, які ви можете використовувати, натиснувши «Знищити їх більше у напрямку до ворога швидше і дати собі більше влади, ніж персонаж, який ви маєте в самурайському приносі». .
Ви також можете знайти ключі для розміщення ящиків, які випадковим чином знаходяться в ролі, і відкрити їх, ви можете знайти таке спорядження, як частинки та спеціальні бойові шоломи, які збільшують ваше життя в грі і можуть вбити ворога. Знищувати легше
Коли ви знайдете ці частинки і спеціальне спорядження з ящиків, коли ви берете участь у боротьбі з ворогами, ви можете втратити ці предмети, і якщо ви будете вражені ними неодноразово і неодноразово, ці предмети будуть у вас відібрані, а це означає що ви більше не можете отримати до них доступ, але принаймні ви можете зберегти свої бойові предмети, а це означає, що в грі недостатньо кількість викликів, але це не означає, що гра завершена. Немає виклику, хоча ці пристрої, які ви Знайти випадковим чином з коробок все тимчасові, і ви повинні знати, в яких випадках ми їх використовуємо.
Крім того, у вас є дві окремі панелі вгорі і ліворуч на сторінці, в яких знаходяться SP і HP. Вони приносять вам зміни і якимось чином показують вашу душу
Але нижня панель у грі насправді показує кількість вашої магічної сили, і чим більше ви використовуєте ці функції, тим нижче буде панель і тим більше часу вона повернеться до початкового стану, щоб ви могли використовувати її та використовувати свої здібності в битвах, які у вас є з ворогами, щоб ви могли знищити їх, використовуючи цю здатність
Ваша гра, і ви зіткнетеся з нескінченними хвилями ворогів. Вона може створити для вас безліч самурайських режимів, боксів і його вимог. Ігровий процес у місцях, де вона існує, — це всі механіки, які можуть зробити гру досить важкою для вас насолоджуйтеся ними, і той факт, що обрані вороги з’являються один за одним, може трохи дратувати за допомогою ваших власних здібностей і усувати один за одним є однією з тем, що приносить самурай Він привабливий, а також різноманітний дизайн, а також оскільки різний одяг для головного героя, а також поєднання цих дизайнів з ігровим процесом може бути дуже приємним, а також візуальні та графічні режими, які є в грі, дуже красиві та можуть, на диво, працювати зі швидкістю 120 в секунду, що може бути не дуже потрібним для такої гри, але це, безумовно, не впливає на плавність гри.

Також різні магазини в них ви можете купити тільки з різними можливостями – це одна з тем, яка робить гру дуже привабливою, і я не можу вам сказати, наскільки я люблю бої в цій грі, тому що ці бої разом з цим предметом Ті зКомбінування може бути дуже веселим. Хоча ці вороги постійно повторюються поетапно, це жодним чином не доводить, що ця гра дуже багаторазова. На перший погляд це може здатися, але бойові системи та можливості Внутрігрові особливості настільки різноманітні, що можуть розважати вас годинами поспіль.
Звуки в грі доречні, щоб не викликати роздратування. Багато з цих музичних композицій знаходять дуже високі ноти, коли ми боремося з ворогами, що іноді може дратувати, що не відповідає реакції гри. Ми могли б побачити кращий звук у ця гра, але загалом ігрова система та бойові режими, які існують у грі, можуть повністю врятувати гру від нескінченного повторення, і це той ігровий процес, який ми хочемо випробувати в цій грі і запропонувати її вам, хоча якби інші частини гри могли виглядати як успішний ігровий процес, ми зіткнулися з бездоганною грою, яку ми могли б переживати годинами, хоча титул самурай-приносник все ще досить веселий і може принести вам багато годин задоволення.

+ Гарний піксельний дизайн

+ Атмосфера всередині гри дуже приваблива

+ Складна боротьба

– Ігровий процес трохи повторюється

– У деяких місцях у грі є технічні проблеми

– Сюжет гри занадто простий і жодним чином не захоплюючий

6.8

Художній дизайн, який використовується в цій грі та в різних частинах, ми бачимо, що він дуже красивий, а в деяких затишних місцях, а також дизайн персонажів і ворогів є іншими аспектами, які можна використовувати в цій грі. Надайте цій грі цінність, щоб випробувати її поряд з цією прекрасною графікою і, звичайно, є проблеми, які можна ігнорувати, але боротьба в цій грі, яка спочатку має багато краси, може бути не в змозі підтримувати цю красу, і в Уся справа буде в дубльованому режимі, але з усіма цими назвами, ця гра має широкий вибір предметів, які ви можете використовувати для персоналізації головного героя або інших частин, що також робить її привабливішою.

ОГЛЯД Raven’s hike

ОГЛЯД Ayo the Clown