ОГЛЯ Neon White

Після довгих очікувань Neon White нарешті потрапив до Game Pass, і стає зрозуміло, чому ця гра викликала такий галас. Хоча його історія може не отримати жодної нагороди, ігровий процес — це захоплююче поєднання випробувань на час і зйомок від першої особи, від якого важко відірватися.

У Neon White ви граєте за нещодавно померлу людину, яка опинилася на небесах, стикаючись із серією складних випробувань на час, щоб отримати постійне місце серед ангелів. У грі представлена ​​група яскравих персонажів, кожен з яких названий на честь кольору, як-от неоново-жовтий або неоново-зелений. Однак взаємодія розповіді та персонажів досить м’яка, залишаючи бажати кращого. Кат-сцени довгі та наповнені візуальними діалогами в стилі роману, які часто здаються радше клопотом, ніж частуванням. На щастя, ви можете пропустити ці сегменти, що є благословенням для тих, хто тут переважно заради ігрового процесу.

Неоновий білий справді кращий у своєму ігровому процесі. Кожна місія включає низку стрімких випробувань на час, які викликають ваші рефлекси та стратегічне мислення. Завдяки 97 рівням, розподіленим на 12 місіях, гра зберігає все свіжим завдяки прогресивно складним цілям. Основна механіка передбачає використання колоди карт, кожна з яких надає різні здібності або зброю. Деякі карти дозволяють виконувати подвійні стрибки або швидкі ривки, а інші використовуються для стрільби. Досягнення балансу між використанням карт для бою та платформером є ключовим для того, щоб скоротити ці дорогоцінні мілісекунди та досягти найвищих рангів.

Дизайн рівнів продуманий і спонукає до експериментів. Вони, як правило, короткі, що дозволяє швидко перезапускати та виконувати безперервні дії. Цей дизайн тримає вас на гачку, намагаючись покращити свій час і конкурувати з іншими в таблицях лідерів.

На Xbox Series X і ПК Neon White працює з вражаючою плавністю. Художній стиль гри чіткий і чистий, що полегшує навігацію навіть під час найнещасніших послідовностей. Дизайн персонажів, натхненний аніме, додає унікального візуального штриху, хоча він може підійти не всім. Плавна продуктивність 120 FPS на ПК гарантує, що гра працює без збоїв, завдяки чому кожен стрибок і стрільба відчуваються точно.

Саундтрек гри добре поєднується з її насиченим геймплеєм із доріжками, які посилюють захоплення. Однак озвучка не зовсім влучна. Аудіо часто здається розрізненим, голоси персонажів звучать надто чітко та ізольовано, ніби записані в студії, а не в просторих небесних умовах. Це незначна проблема, але вона трохи погіршує загальне занурення.

Neon White може спіткнутися, коли справа доходить до історії та розвитку персонажа, але це компенсує одним із найбільш захоплюючих і захоплюючих геймплеїв, які ви знайдете. Поєднання стрімких дій і стратегічної карткової гри створює петлю ігрового процесу, яка є водночас складною та корисною. Якщо ви шукаєте гру, яка подарує неймовірне захоплення, і не проти пропустити історію, Neon White точно вартий вашого часу на Game Pass.

Neon White є видатним заголовком завдяки своєму переконливому геймплею, незважаючи на недоліки оповіді. Це гра, яка забезпечує високошвидкісні гострі відчуття та пропонує багато можливостей для повторного відтворення. У цю гру обов’язково повинні пограти всі, хто хоче опанувати гонки на час і підніматися в таблиці лідерів.

Підсумовуючи, Neon White має неймовірний ігровий процес і одні з найкращих ще одна спроба
рівні в останній пам’яті.
У неї настільки весело грати, що її неможливо розчарувати її бідною історією.
Варто придбати або завантажити ігровий абонемент, особливо якщо у вас є друзі
конкурувати з у таблиці лідерів.

У Neon White ігровий процес — це те, де гра справді сяє, створюючи захоплюючий досвід, який тримає гравців напоготові. Суть гри полягає в серії стрімких випробувань на час, кожна з яких призначена для перевірки ваших рефлексів, стратегії та точності.

Коли ви занурюєтеся в місію, вас чекає серія рівнів, кожен з яких пропонує унікальне поєднання можливостей для платформи, стрільби та карткових здібностей. Ви починаєте з базового набору карток, кожна з яких забезпечує окрему функцію — деякі дозволяють стріляти, а інші надають спеціальні здібності, як-от подвійні стрибки чи ривки. Ця карткова система має вирішальне значення для опанування кожного рівня. Проблема полягає в тому, щоб ефективно керувати цими картками: ви використовуєте картку для її здатності стріляти чи зберігаєте її для її спеціальної здатності? Кожен вибір може зробити різницю між золотим рангом і простим пропуском.

Рівні розроблені як короткі, але дуже складні. Зазвичай вони тривають від 15 секунд до хвилини, що змушує вас оптимізувати кожен рух. Справжня насолода приходить від визначення найефективнішого шляху на кожному рівні, використання карток для проходження перешкод і перемоги над ворогами. Це захоплююча головоломка, у якій кожна секунда на рахунку. Рівні заохочують до експериментів, винагороджуючи гравців, які знаходять найшвидші маршрути та виконують ідеальні пробіжки. Якщо ви зіпсуєтеся, перезапуск відбувається майже миттєво, дозволяючи вам повернутися до роботи та вдосконалити свій підхід, не пропустивши жодного моменту.

Дизайн гри ідеально поєднує платформер із боями. Під час спринту по рівнях вам потрібно буде миттєво прийняти рішення про те, коли використовувати свої карти для стрибка, а коли виконувати швидкісний ривок. Середовища вміло створені, щоб перевірити вашу здатність балансувати швидкість і точність. Ви можете переміщатися у вузькому просторі, одночасно вбиваючи ворогів, і все це за лічені секунди.

Однією з видатних функцій є можливість гнатися за високими результатами та порівнювати свій час із друзями чи світовими лідерами. Кожен рівень має кілька рангів — срібний, золотий і туз — кожен з яких прив’язаний до певних часових порогів. Досягнення вищих рангів вимагає не лише вмілої гри, але й розуміння схеми кожного рівня та оптимальної стратегії. Гонитва за особистими рекордами та позиціями в таблиці лідерів додає рівень змагального хвилювання.

Крім того, Neon White дає певну творчу свободу. Отримавши золотий ранг, ви можете повертатися на рівні, щоб шукати приховані подарунки або досліджувати різні стратегії. Ці додаткові цілі забезпечують додаткові рівні глибини та можливості відтворення, що робить кожен рівень не просто гонкою на час.

Середовища яскраві та барвисті, кожен рівень ретельно розроблений, щоб виділятися візуально, забезпечуючи при цьому можливість легко стежити за навколишнім середовищем. Використання сміливих контрастних кольорів допомагає швидко розрізняти різні елементи рівня, як-от платформи, перешкоди та ворогів, не перевантажуючись візуальним безладом. Ця чіткість особливо важлива під час високошвидкісних дій, де на рахунку кожна мілісекунда.

Дизайн персонажів виразний і запам’ятовується, добре вписуючись у тему, натхненну аніме. Кожен Neon має унікальний зовнішній вигляд, який відображає назву на основі кольору, хоча дизайн може бути не універсальним. Візуальний стиль незмінний, зберігаючи цілісність і відшліфований зовнішній вигляд, який доповнює швидкий характер гри.

У грі використовується чистий, майже мінімалістичний підхід до візуальних ефектів. Ефекти частинок і деталі навколишнього середовища зведені до мінімуму, що зроблено навмисно, щоб не відволікати або перевантажувати гравця. Це обмеження забезпечує більш плавний ігровий процес і гарантує, що дія залишається в центрі уваги. Рівні, як правило, світлі та просторі, з великою кількістю відкритих просторів, які посилюють відчуття швидкості та свободи під час навігації ними.

На Xbox Series X і ПК Neon White працює з вражаючою плавністю. Гра підтримує високу частоту кадрів, що сприяє її плавному та чуйному відчуттю. Особливої ​​уваги заслуговує продуктивність 120 FPS на ПК, що забезпечує плавне та захоплююче враження, яке посилює відчуття швидкості та точності під час проходження кожного рівня. Висока частота кадрів є не лише технічним досягненням, але й ключовою частиною того, чому гра виглядає такою цікавою та приємною.

У Neon White звук і музика відіграють вирішальну роль у формуванні енергійної та швидкоплинної атмосфери гри. Саундтрек є одним із головних моментів гри, ідеально відповідаючи захоплюючим адреналіном гонкам на час. Він має бадьорий електронний звуковий ландшафт, який підсилює хвилювання та тримає вас залученими на кожному рівні. Треки у високому темпі з’являються, коли ви починаєте місію, рухаючи вас вперед із відчуттям терміновості та імпульсу. На початку та в кінці кожного етапу звучать пам’ятні музичні моменти, які підсилюють хвилювання від завершення рівня та підготовки до наступного випробування.

Однак, хоча музика чудово покращує ігровий процес, звукове оформлення в інших областях є дещо більш зручним. Звукові ефекти для стрільби, стрибків і стрибків задовольняють і сприяють загальному зануренню. Вони різкі та чіткі, забезпечуючи миттєвий зворотний зв’язок для ваших дій. Кожна здібність картки, будь то постріл чи ривок, має чіткий звук, який допомагає розрізнити різні функції в гарячому моменті.

З іншого боку, озвучка не зовсім влучна. Голоси персонажів часто звучать дещо дивно, з якістю, яка більше схожа на домашню студію звукозапису, а не на просторі, небесні налаштування гри. Цей розрив помітний, особливо в сценах, де звук виглядає надто чітким і ізольованим, що створює враження, що актори записують у маленькому замкнутому просторі, а не у великому небесному середовищі. Ця незначна невідповідність може на мить порушити занурення, але не значно погіршить загальне задоволення від гри.

+ Neon White пропонує захоплюючий, швидкий ігровий процес на час, який захопить вас.

+ Енергійний саундтрек гри підсилює прилив адреналіну на кожному рівні.

+ Яскрава та чиста графіка забезпечує візуальну чіткість під час напружених екшенів.

+ Рівні розроблені з продуманими макетами, які викликають як стратегію, так і рефлекси.

+ Карткові здібності додають стратегічної глибини стрімкому ігровому процесу.

– Розповідь і розвиток персонажа не вражають і часто здаються неактуальними.

– Катсцени у стилі візуального роману довгі, їх можна пропустити, але все одно відволікають.

– Озвучці не вистачає занурення, а звук відчувається ізольованим від середовища гри.

– Деякі дизайни й анімації персонажів можуть сподобатися не всім.

– Мінімалістичні візуальні ефекти можуть здатися занадто простими або простими.

– Аудіо мікс іноді здається відірваним від дії на екрані.

– Обмежена глибина оповіді може не зацікавити гравців, які цінують оповідання в іграх.

7.5

Neon White — це високооктанова гра FPS, яка сяє своїми захоплюючими випробуваннями на час та енергійним саундтреком. Його яскрава, чиста графіка та плавна продуктивність зі швидкістю до 120 кадрів/с на ПК покращують враження від гри. Незважаючи на те, що сюжет і озвучка не встигають, розумний дизайн рівнів гри та захоплююча карткова механіка пропонують години захоплюючої та змагальної розваги. Незважаючи на недоліки розповіді, це обов’язкова гра для любителів стрімкого екшену та викликів таблиці лідерів.

ОГЛЯ Vampire Therapist

ОГЛЯ CLICKOLDING