ОГЛЯД Horgihugh And Friends

Гра Horgihugh And Friends сьогодні має церемонію огляду, оскільки це назва, яка вже була випущена в 2019 році для домашніх комп’ютерів, і гравці відчули гру, яку багато людей люблять випробувати на своїх власних платформах через відсутність цього Гра була сумно для них усіх через тему, але сьогодні ця гра була випущена на різних платформах, і сьогодні ми отримали цю гру для платформи Nintendo Switch від видавця цієї гри, який дав нам цифрові коди цієї гри. Вони розмістили його, щоб ми могли відчути гру. Тепер приєднуйтесь до нас, щоб побачити, які зміни зазнала ця гра та що вона може запропонувати своїй аудиторії, оскільки стала цінною для платформ Nintendo Switch.

Гра про чоловіка, де ви перебуваєте в положенні літака і стріляєте прямо в предмети, які висять у повітрі і наближаються до вас, і ви не повинні дозволяти їм контактувати з вами, інакше ви втратите життя. Це закінчується, і ви програєте. Режим розміру фігур у грі та графіка гри нагадують нам режими старих ігор. Це похвально, і гра не мала відмінностей у інтересі руху Також, крім вашої стрільби, технічні прийоми в грі частіше використовують для боротьби зі стрілами, які летять до вас, і предметами, які висять у повітрі.На екрані з’являться різні алмази, які ви можете отримати. Ці алмази Його можна використовувати у протистоянні з ворогами, а також гравцями, які можуть оскаржити номер облікового запису на етапах і використовувати їх. Якщо ви завершите етапи, ви зможете отримати більше імен для свого транспортного засобу тощо.

Там так багато предметів, які потрібні кожному Це купа спеціальних очок і діамантів, які ви отримуєте в грі, наприклад, ви можете отримати ракети, купити їх і використовувати на етапах. Сподіваюся, ви проходите етапи. Ви можете знайти пісні, які призупинено в повітря, і нам потрібно досягти певного рівня їх, щоб зробити оновлення, а також предмети, які ви отримали в кінці кожного етапу, щоб ми могли їх активувати та використовувати на етапах. Варто зазначити, що коли ви отримуєте їхні умови, ви повинні бути обережними, щоб не втратити своє життя, незалежно від того, скільки разів ви матимете справу з предметами, що висять у повітрі, і стрілами, які кидають у вас і ваше життя. Втрачайте більше, ніж втратите, якщо на наприкінці у вас можуть залишитися ті самі базові бездротові елементи, які ви бачите на початку гри, і вам доведеться битися з ними та платити ворогу. Насправді кількість очок, які ви витратили, щоб отримати їх, буде втрачено Лі не дуже складний і важкий, і будь-хто може звикнути до нього, маючи початковий досвід і залишивши кілька арифметичних кроків, а також гру та її систему руху, яка нерегулярно рухається в повітрі. Нехай гра та її геймплей зміняться, і певним чином елементи додано до цього розділу

Гамідрезе, ви та персонажі гри можете бачити різні частини, які включені в гру як різні магазини. Ви можете купувати різні предмети, відвідавши кожен із них. Вони будуть і, можливо, вони поставлять їх перед вами, щоб ви могли використовуйте, витрачаючи діаманти, а іноді й на супергероїв із деяких магазинів, які є в ролі.

Ще одна проблема, про яку можна згадати в молитві, полягає в тому, що Horgihugh And Friends змогли вписатися в інтернет-платформу, а за допомогою елементів керування на комутаторі Nintendo мені було легше та приємніше керувати цими літаками. Різниця полягає в цій грі що ви можете навчити кожного з них робити певні речі, наприклад, звичайні точки, які показані вгорі, і червоні повітряні кулі, які з’являються на екрані, і ще одна річ, яка є в грі, коли ви проходите через отвори та етапах, ви отримуєте звичайні бали, і ви можете отримати їх, перемігши ворога, і ви можете витратити їх, відвідуючи магазини та магазини, які ми згадали на карті.Наприкінці кожного етапу, у розділі, де ви можете купити ці ракети та інші предмети для вашого літака, робіть це і поетапно розправляйтеся з ворогами з них.

Піксельні та старі візуальні та графічні режими, які ця гра нагадує нам про старі та ностальгічні ігрові режими, усі на схід від впливу, але ми не можемо ігнорувати етапи, на яких ми перебуваємо, та особливі та красиві дизайни. Кожен із цих етапів активно пов’язаний із оточення. Його повний ігровий процес пов’язаний із оточенням в одному напрямку, і він має власні ефекти в грі. Наприклад, на деяких етапах кубики рухаються. Якщо вони недостатньо швидкі, вони можуть легко заважає вам рухатися, створює багато проблем і змушує вас відчувати себе трохи роздратованим ігровим процесом, навіть у деяких частинах деякі гравці втомлюються в березні, але я повинен сказати, що Ці частини додали хороші випробування в гру, а зв’язок між Фатеме та ігровим процесом і викликами гравців, з якими ми стикаємося, може вивести гру з її початкового стану, і через деякий час у Horgihugh And Friends її можна використовувати для Звикання до гри – це така цілком природна річ, яка дозволяє вам повністю випробувати себе та необхідні навички, які ви з часом придбаєте в грі.

Але звуки та музика гри можуть дратувати в деяких частинах, і ніхто не хоче слухати музику, яка грає у фоновому режимі гри, але я повинен сказати, що відсутність музики в грі може бути великим ударом І можна сказати, що музика добре вписується в атмосферу гри, в деяких частинах музика може дуже дратувати.

Геймплей гри пов’язаний з усіма іншими елементами, які потрібні грі, щоб стати успішною та хорошою грою, а також гру можна повністю рекомендувати вам, оскільки її геймплей пропонує дуже гарну різноманітність для гравців та з існуванням кількість предметів, які ви можете придбати для свого літака, і складні відкриття в грі можуть бути факторами, які спонукають нас захотіти випробувати цю гру. Після того, як відчули гру, не вагайтеся та перейдіть до неї на мить. Насолоджуйтесь.

+ Приваблива 8-бітна графіка

+ Активний і складний ігровий процес

+ Система купівлі товарів

+ Дивовижна бойова система

– Музика трохи дратує

– Система руху в грі спочатку може бути трохи заплутаною

7.1

Стиль шутерів з 8-бітною графікою міг завжди підкорювати серця багатьох геймерів, тепер ця гра, з додаванням нових творінь і предметів у класичному стилі, знайомих усім бійцям, змогла зробити дуже красивим і приваблива назва. Нехай ви насолоджуєтеся враженнями кожної миті

ОГЛЯД Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder’s Revenge

ОГЛЯД Gravity Chase