ОГЛЯ Hidden Through Time 2: Discovery

Гей, друзі геймери! Ласкаво просимо назад на UA Gamers. Сьогодні я радий поділитися своїми думками щодо маленької перлини під назвою *Hidden Through Time 2: Discovery*. Перш ніж перейти до розмови, я дякую Dead Good Media та iNathan за код огляду — ваша підтримка дуже важлива!

Будьте правдою: іноді все, що вам потрібно, це гра, яка відчувається як теплі обійми. Це саме те, що забезпечує *Hidden Through Time 2*. Ця гра, розроблена та опублікована Rogue Side, є тим затишним, невимушеним досвідом, який ідеально підходить для відпочинку після напруженого дня. Незалежно від того, чи ви досвідчений гравець, чи той, хто рідко бере в руки контролер, цей пристрій для вас.

Ця гра відправляє вас у пригоду за трьома різними сценаріями, кожен зі своєю історією, персонажами та маленькими таємницями, які потрібно розкрити. Художній стиль яскравий і привабливий, з рівнем деталізації, що робить дослідження кожного куточка ігрового світу насолодою. Це ніби потрапити в чудово ілюстрований збірник оповідань, де кожна сцена виглядає живою.

Скануючи навколишнє середовище, шукаючи приховані предмети, ви помітите, наскільки все чітко та чітко. Дизайнери виконали фантастичну роботу, щоб переконатися, що ви легко знайдете те, що шукаєте, без зайвих розчарувань. Це гра, яка запрошує вас розслабитися, не поспішати та насолоджуватися процесом.

Що мене справді вразило в *Прихований крізь час 2*, це те, наскільки він доступний. Я грав у це зі своєю партнеркою, яка зазвичай не грає в ігри, і вона одразу захопилася. Елементи керування прості — просто рухайтеся та клацайте, що дозволяє будь-кому легко зайти та почати розважатися. У грі є щось чарівне, що може об’єднати людей, незалежно від рівня їхнього досвіду.

Але не дозволяйте простоті вводити вас в оману. Тут багато глибини, особливо коли ви починаєте створювати власні рівні. Ця функція стала для мене неочікуваною родзинкою. Ви можете створювати власні виклики, вирішуючи, наскільки легкими чи складними ви їх хочете бачити. Це фантастичний спосіб зберегти гру свіжою та захоплюючою навіть після завершення основних сценаріїв.

Досліджуючи, ви зустрінете чудову різноманітність предметів і персонажів — від крихітних равликів до міфічних драконів. А ще є дивні включення, як-от єнот і гусак із ножем (не питайте мене чому, але вони з’являються часто!). Ці маленькі штрихи додають шару гумору та шарму, завдяки чому враження залишаються легкими та веселими.

Однією з особливостей, яка мені дуже сподобалася, був денний і нічний цикл. Певні предмети з’являються лише в певний час доби, тому вам доведеться перемикатися між днем ​​і ніччю, щоб відкрити все. Це додає грі додатковий рівень стратегії та робить середовище динамічним і живим.

Є щось неймовірно заспокійливе в тому, щоб грати в гру без обмежень за часом або умов невдачі. *Hidden Through Time 2* — це все про дослідження у власному темпі, занурення в затишну атмосферу та просто насолоду від поїздки. Це та гра, у яку можна зануритися на години, навіть не усвідомлюючи цього.

Якби мені довелося причепитися, я б сказав, що кампанія не пропонує багато причин для повторення, коли ви її завершили. Але, чесно кажучи, з усім іншим, що гра може запропонувати — створенням рівнів, онлайн-іграми та світом, повним прихованих скарбів — це незначна скарга. Усього за 9,49 фунтів стерлінгів це крадіжка за кількість вмісту та задоволення, які ви отримаєте від нього.

Що стосується ігрового процесу, Hidden Through Time 2: Discovery — це майстер-клас із простоти та чарівності. Основний досвід полягає в пошуку прихованих об’єктів у чудово ілюстрованому середовищі. Кожен рівень представляє нову сцену, наповнену дрібними деталями, і ваше завдання полягає в тому, щоб знайти певні предмети, вміло сховані посеред оточення.

Елементи керування в грі настільки ж прості — просто наведіть курсор і натисніть. Ця простота робить гру *Hidden Through Time 2* неймовірно доступною, незалежно від того, чи ви досвідчений гравець, чи новачок у іграх. Ви можете легко переміщатися по сцені, переміщаючи курсор і збільшуючи або зменшуючи масштаб, щоб краще розглянути складні деталі. Відсутність складних комбінацій кнопок або механізмів означає, що ви можете повністю зосередитися на радості відкриття.

У грі є три основні сценарії, кожен з яких пропонує різноманітні рівні з різними темами. Хоча загальна мета залишається незмінною — знайти всі приховані предмети, — різноманітність дизайну рівнів зберігає все свіжим. Деякі рівні розташовані в гамірних середньовічних містах, інші — у містичних лісах або стародавніх храмах. Кожне середовище наповнене унікальними об’єктами, які відповідають темі, що гарантує, що немає двох абсолютно однакових рівнів.

Проблема в Hidden Through Time 2 полягає в величезній кількості предметів, які потрібно знайти, і вмілих способах їх приховування. Деякі об’єкти закамуфльовані в навколишньому середовищі, плавно зливаючись із фоном. Інші можуть бути заховані за більшими конструкціями, і вам потрібно рухати камерою або наближати близько, щоб помітити їх. Гра досягає гарного балансу між достатньою складністю, щоб принести задоволення, і не розчаровувати.

Однією з видатних особливостей ігрового процесу є денний і нічний цикл. Деякі елементи з’являються лише в певний час доби, додаючи додатковий рівень стратегії. Ви можете перемикатися між днем ​​і ніччю за бажанням, і це може повністю змінити макет сцени. Наприклад, тіні можуть відкривати або приховувати об’єкти, або нові предмети можуть з’являтися в полі зору лише під покровом темряви. Ця механіка спонукає гравців мислити креативно та додає глибини розгадування головоломок.

Окрім попередньо розроблених рівнів, *Hidden Through Time 2* також дозволяє створювати власні. Редактор рівнів інтуїтивно зрозумілий, що дозволяє розміщувати об’єкти, встановлювати умови та навіть регулювати цикл дня та ночі, щоб створювати власні унікальні завдання. Ця функція значно розширює ігровий процес, пропонуючи безмежні можливості, оскільки ви можете ділитися своїми творіннями з іншими або випробувати рівні, створені спільнотою.

Геймплей має невимушений темп, без обмежень за часом і невдалих станів. Ви можете не поспішати, досліджуючи кожну сцену, що робить гру більше схожою на неквапливе полювання за скарбами, ніж на змагання з часом. Хоча основна кампанія не надто тривала, можливість створювати та грати на власних рівнях додає багато можливостей для повторного відтворення. Однак після того, як ви пройдете всі рівні та створите кілька власних, у вас буде мало стимулів повторювати кампанію, якщо ви просто не хочете знову пережити цей досвід.

*Hidden Through Time 2: Discovery* пропонує чудовий ігровий процес, який легко підібрати, але сповнений глибини та креативності. Незалежно від того, розв’язуєте ви добре продумані головоломки в основних сценаріях чи губитесь у редакторі рівнів, ігровий процес незмінно захоплює та приносить задоволення. Якщо вам подобаються ігри про приховані об’єкти або просто любите досліджувати складні світи, у цій грі є що запропонувати.

Гра може похвалитися мальованим художнім стилем, який одночасно чарівний і деталізований. Кожна сцена нагадує вигадливий збірник оповідань із яскравими кольорами та грайливим дизайном, який одразу захоплює вас. Стиль навмисно простий, але багатий на деталі, створюючи візуально приємне середовище, у якому легко орієнтуватися. Персонажі, об’єкти та фони мають єдиний вигляд, який ідеально вписується у світ, створений Rogue Side.

Одним із найбільш вражаючих аспектів графіки є чіткість, з якою відображаються кожен предмет і персонаж. Незважаючи на велику кількість деталей у кожній сцені, ніщо не здається захаращеним чи перевантажуючим. Ця чіткість має вирішальне значення для гри прихованих предметів, де здатність розрізняти різні елементи є ключовою для досвіду. Незалежно від того, наближаєте ви масштаб чи переглядаєте всю сцену, графіка залишається чіткою та легкою для інтерпретації.

Різноманітність навколишнього середовища є ще однією сильною стороною. Кожен рівень розташований у певному місці, від середньовічних міст до чарівних лісів, і кожне місце оживляється завдяки унікальній палітрі кольорів і дизайну. Світ гри здається різноманітним і живим, кожна сцена пропонує щось нове. Фони чудово деталізовані, наповнені крихітною анімацією та інтерактивними елементами, які роблять середовище динамічним і захоплюючим.

Графічна графіка гри сяє ще більше завдяки реалізації денного та нічного циклу. Ця функція — це не просто ігровий механізм; це також візуальне задоволення. Перехід між днем ​​і ніччю плавний, з тонкими змінами освітлення та тіней, які змінюють настрій і вигляд сцени. Вночі кольори змінюються на холодніші тони, а деякі деталі, які раніше були приховані в яскравому денному світлі, стають більш помітними, створюючи інше візуальне враження.

Хоча художній стиль схиляється до простоти, гра не економить на анімації та візуальних ефектах. Персонажі та об’єкти в сценах часто мають невеликі, тонкі рухи, які оживляють їх. Незалежно від того, чи то листя шелестить на вітрі, чи плавно тече вода, чи персонажі, які займаються своїми справами, ці анімації додають графіці шару жвавості. Візуальні ефекти, такі як те, як світло проходить крізь дерева або тіні, що відкидають різні об’єкти, обробляються ретельно, покращуючи загальну естетику, не відволікаючи від ігрового процесу.

Інтерфейс користувача (UI) чистий і мінімалістичний, що гарантує, що він не погіршує візуальну привабливість гри. Елементи HUD акуратно інтегровані в екран із піктограмами та меню, інтуїтивно зрозумілими та легкими для читання. Простота інтерфейсу користувача доповнює художній стиль, гарантуючи, що фокус залишається на чудово створених сценах.

У Hidden Through Time 2: Discovery графіка — це більше, ніж просто візуальний фон — вона є невід’ємною частиною досвіду. Намальоване вручну мистецтво, яскраві кольори та ретельна увага до деталей – усе це сприяє створенню світу, який одночасно є візуально привабливим і глибоким зануренням. Незалежно від того, граєте ви вдень чи вночі, досліджувати кожну сцену – одне задоволення, що робить графіку справжньою родзинкою гри.

+ Чарівний мальований художній стиль, який оживляє світ гри.

+ Чіткі та чіткі візуальні ефекти, які покращують ігровий процес пошуку предметів.

+ Різноманітні середовища, які зберігають кожен рівень візуально свіжим.

+ Плавні переходи вдень і вночі, які додають глибини візуальним враженням.

+ Тонка анімація, яка робить сцени живими та динамічними.

+ Чистий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який доповнює загальну естетику.

+ Яскраві кольорові палітри**, які роблять кожну сцену візуально привабливою.

– Сцени іноді можуть здаватися статичними, незважаючи на тонку анімацію, і їм бракує жвавості більш анімованих ігор.

7.9

Hidden Through Time 2: Discovery має чарівний і затишний досвід завдяки стилю малювання від руки, чітким зображенням і різноманітним середовищем. Графічна графіка гри сяє плавними переходами дня та ночі та тонкою анімацією, створюючи привабливий світ, який легко досліджувати.

ОГЛЯ Madden NFL 25

ОГЛЯ Crime Scene Cleaner