ОГЛЯ Glitchhikers: The Spaces Between

Я хотів би поділитися своєю професійною ігровою думкою про «Glitch Hikers: The Spaces Between». Ця гра привернула мою увагу своїм унікальним поєднанням сюрреалізму та спонукаючих до роздумів. Мене часто приваблюють ігри, які пропонують виклик і глибину оповіді, і «Glitch Hikers» забезпечує обидва аспекти.

Спочатку випущений у 2014 році як коротка експериментальна назва про самотню нічну їзду та зустріч із дивними автостопщиками, тепер її розширили й удосконалили до «Glitch Hikers: The Spaces Between». Основна передумова залишається недоторканою: участь у глибоких бесідах із різноманітними персонажами, яких ви зустрічаєте під час своїх подорожей. Ці взаємодії досліджують життєвий досвід і філософію, спонукаючи гравців до роздумів і споглядань.

Рівень шосе, який був основним фокусом оригінальної гри, занурює вас у сюрреалістичну пізню нічну поїздку. Діджей на радіо грає моторошну музику та ділиться глибокими нічними думками, а інші автомобілі з’являються та зникають миттєво. Дорожні знаки мають дивні назви, які, здається, не пов’язані з вашим пунктом призначення. Коли ви їдете, ви зустрінете персонажів, які стоять на узбіччі, і раптово приєднаються до вас у машині. Кожен персонаж має свої унікальні точки зору та історії, покликані стимулювати ваші думки та емоції. Участь у діалозі з ними є невід’ємною частиною досвіду.

Крім шосе, гра пропонує інші налаштування для дослідження. Тепер ви можете їздити залізницею, де рух базується на наведенні та клацанні, що нагадує дизайн VR, але не обмежується ним. Це дозволяє вам спілкуватися з попутниками та брати участь у розмовах. Час від часу ви можете заходити в те, що можна описати як лімінальний простір, додаючи додатковий рівень інтриги до головної теми гри.

Інше місце розташування – парк, де можна вільно блукати та зустрічати різноманітні розгалужені доріжки, портали та знаки на карті. Розмови з персонажами в парку дають додаткові можливості для самоаналізу. У вас також є пристрій, схожий на iPod, який дозволяє слухати музику або подкасти про природу під час прогулянки.

Термінал аеропорту пропонує контрастні враження, оскільки тут немає людей і він страждає від невизначених затримок рейсів. Хоча декому це може здатися більш кошмарним, ніж дзен, система звучання надає поради щодо уважності, щоб полегшити очікування. Тут у вас є свобода ходити, стрибати і навіть рухатися в певних напрямках, хоча мені особисто було важко освоїти цю механіку. Тим не менш, це може бути ефективним засобом подолання великих просторів.

Переглянувши гру, я виявив, що рівень «Future Strike» зазнав значних змін. Повернення до цього рівня дає можливість літати та відкриває абсолютно нову область для дослідження. «Glitch Hikers» наголошує на повторній іграх, з 16 туристами, яких потрібно зустріти, і понад 50 унікальними бесідами. Однак під час кожного проходження ви зустрінете лише невелику частину з них, що потребуватиме кількох відвідувань, щоб розкрити повний вміст.

Чарівним аспектом гри є шафа з напоями в парку, яка наповнюється унікальними напоями, що представляють розмови, які ви мали з кожним персонажем. Він служить предметом колекціонування та візуальним відображенням вашого прогресу.

Самі персонажі різноманітні та захоплюючі. Від художника, який уявляє світи як транс-відьму в оточенні знайомих, до вороноподібної істоти, яка передає пророцтва, кожен персонаж додає глибини розповіді гри. Розмови відрізняються за тоном, починаючи від легковажних і закінчуючи глибоко інтроспективними, але всі вони прагнуть залишити гравцям над чим поміркувати. Опція перемикання розмов на певні теми також цінується.

«Glitch Hikers» надає перевагу доступності, що видно через різні налаштування інтерфейсу користувача та консультації з Able Gamers, організацією, яка надає ресурси для психічного здоров’я ігровій спільноті. Однак у мене є два незначних зауваження щодо гри

. По-перше, немає можливості перечитувати попередні діалоги, що може засмучувати гравців із проблемами, пов’язаними з концентрацією уваги. По-друге, кредити, які не можна було пропустити після завершення кожної подорожі, здавалися надмірними, хоча недавнє оновлення, схоже, вирішило цю проблему.

На завершення, «Glitch Hikers: The Spaces Between» пропонує справді унікальний і медитативний ігровий досвід. Його колекція 20-хвилинних подорожей може дати гравцям новий погляд на життя. Він доступний на ПК та Nintendo Switch за £10,29 або еквівалент у вашому регіоні. Виходячи з моїх професійних ігор, я настійно рекомендую спробувати «Glitch Hikers: The Spaces Between».
«Glitch Hikers: The Spaces Between» відправляє гравців у надзвичайну подорож таємничими царствами та глибокими розмовами. Це гра, яка кидає виклик звичайним кордонам, запрошуючи гравців досліджувати незвідані території власних думок і емоцій.

Зробіть крок у сюрреалістичний світ “Glitch Hikers”, де ніч стає полотном самоаналіз. Коли ви вирушите на самотню подорож неймовірно красивою трасою, ви зустрінете загадкових автостопщиків, які володіють чарівною привабливістю. Участь у глибоких і спонукаючих до роздумів бесідах із цими героями відкриває двері до розуміння складності життя, філософії та людського досвіду.

Але гра не обмежує вас межами автомобіля. У «The Spaces Between» ви маєте свободу блукати за межі шосе. Покатайтеся на залізниці та відкрийте для себе захоплюючу пригоду, де ви можете взаємодіяти з іншими пасажирами та відкривати приховані виміри. Пориньте в парк, що кишить можливостями, де кожен пройдений шлях відкриває нові розмови, розгалужені оповіді та безліч порталів, які перенесуть вас у невідомі царства.

Однією з визначних особливостей гри є термінал аеропорту, парадоксальний простір, позбавлений метушливих мандрівників. Тут, серед невизначених затримок рейсів, ви знайдете дивну розраду. Ефірна атмосфера та заспокійливі вказівки, що пропонуються системою PA щодо уважності, створюють спокійну атмосферу. Досліджуючи термінал, ви отримаєте можливість перетинати простір із новознайденою свободою, ширяючи в повітрі та розкопуючи таємниці, приховані в його величезному просторі.

«Glitch Hikers» — це майстер-клас із оповідання і дизайну персонажів. Кожна зустріч — це мазок різноманітності та оригінальності. Від художниці-транс-відьми в оточенні чарівних знайомих до пророчої сутності з телевізором замість руки, склад персонажів такий же загадковий, як і ландшафти, які вони населяють. Спілкування з ними розкриває шари сенсу, кидає виклик вашому сприйняттю та залишає вам оновлений погляд на світ.

Акцент гри на доступності заслуговує похвали, з рядом налаштувань інтерфейсу користувача та консультаціями з Able Gamers для забезпечення інклюзивності. Це свідчить про прагнення розробників зробити ігри всеосяжними для всіх. Хоча я був би вдячний за можливість переглянути попередні діалоги та вважав, що титри, які не можна було пропустити, трохи набридли, ці незначні недоліки бліднуть у порівнянні з глибоким впливом «Glitch Hikers» на гравців.

Підсумовуючи, «Glitch Hikers: The Spaces Between» — це трансцендентний і інтроспективний ігровий досвід. Він спонукає гравців споглядати простір між реальністю та уявою, запрошуючи їх прийняти невідоме та заглибитися в глибини власної свідомості. Якщо ви шукаєте гру, яка кидає виклик умовностям і залишає незгладимий слід у вашій душі, «Glitch Hikers: The Spaces Between» — це подорож, у яку варто вирушити. Будьте зачаровані, просвітлені та назавжди змінені.

+ сюрреалістичне середовище

+ Це виділяється з традиційних ігрових норм

+ Красива та спогадна атмосфера

+ Свобода дослідження

+ Зусилля щодо доступності

– Hame не надає можливості переглянути попередні діалоги

– Кредити неможливо пропустити після завершення курсу

– Керує Цлумсі в Сертан Арес

гісторыя - 9.5

9.1

«Glitch Hikers: The Spaces Between» представляє унікальний інтроспективний ігровий досвід із глибокими розмовами, захоплюючими візуальними ефектами та акцентом на дослідженні. Незважаючи на кілька незначних недоліків, інноваційний підхід до гри та характер, який спонукає до роздумів, роблять її вартою подорожі для гравців, які шукають щось неординарне.

ОГЛЯ LILA’S TALE AND THE HIDDEN FOREST

ОГЛЯ THE EXCRAWLERS