ОГЛЯ Eternal Threads

Уявіть собі, що ви маєте силу змінювати час, коригувати моменти та рішення у відчайдушній спробі врятувати життя. Ласкаво просимо до **Eternal Threads**, захоплюючої сюжетної гри-головоломки, яка занурює вас у етичні та емоційні глибини маніпуляції часом. Це не просто гра; це карколомне дослідження вибору, наслідків і тендітних ниток, які сплітають наше життя.

У далекому майбутньому подорожі в часі було виявлено та, як можна було передбачити, неправильно використано, що спричинило хаос на часових шкалах. Увійдіть до агентства, відповідального за виправлення цих монументальних помилок, одну критичну подію за раз. Ваше завдання: запобігти трагічній загибелі шести осіб під час руйнівної пожежі в будинку, змінивши хід подій за тиждень до пожежі.

Ця місія далеко не проста. Eternal Threads заглиблюється у важкі теми для дорослих, розглядаючи такі проблеми, як зловживання наркотиками, альтернативний сексуальний спосіб життя, проблеми з психічним здоров’ям, емоційне насильство та незапланована вагітність. Грубе зображення цих тем у грі в поєднанні з деякими графічними смертями дає зрозуміти, що це гра не для дітей.

З того моменту, як ви потрапляєте в триповерховий будинок, де розгортається драма, гра захоплює вас своєю багатошаровою оповіддю. Цей будинок із його таємницями та історіями, викарбуваними в кожному куточку, стає не просто декорацією — він стає персонажем. Під час навігації кімнатами ваша мета — спостерігати за подіями, змінювати рішення та розплутувати мережу причин і наслідків, щоб запобігти катастрофі, що насувається.

Eternal Threads пропонує два режими: повний досвід із 197 подіями та 54 ключовими рішеннями та скорочену версію зі 121 подією та 31 рішенням. Хоча скорочена версія може служити для швидкого випробування, вона обмежує глибину дослідження та задоволення від досягнення найкращого фіналу. Цей огляд присвячений звичайному режиму, у якому полягає справжнє багатство гри.

Кожна подія на часовій шкалі дозволяє зазирнути в життя персонажів. Деякі сцени є просто вікнами в їхній світ, тоді як інші представляють важливі рішення, які пливуть у часі. Завдяки нелінійному дослідженню в грі ви можете будь-коли стрибати по часовій шкалі — незалежно від того, віддаєте перевагу стежити за подіями в хронологічному порядку, починати з вогню та працювати назад або стрибати, як детектив, який мандрує в часі, збираючи фрагментований наратив.

Механіка шкали часу продумана. Кожна подія ретельно позначена тегами людей, які беруть участь, потенційних результатів і назв, які допомагають відстежувати 197 сцен. Фільтри дозволяють побачити, на які події вплинули ваші зміни, а розташування кімнат чітко позначено, що важливо для навігації спочатку недоступними місцями.

Врятувати шість персонажів непросто. Їхнє життя складно переплетене, і незначні зміни можуть призвести до несподіваних і часто трагічних результатів. Один особливо гострий приклад (спойлер) стосується персонажа, який спочатку помер від прийому снодійного. Переконати його піти з другом натомість здається виграшем, поки ви не зрозумієте, що він надто п’яний, щоб прокинутися, коли починається пожежа. Ці моменти спонукають вас думати глибше та зваженіше виробляти стратегію, роблячи кожне рішення делікатним актом балансування.

Eternal Threads не ідеальний. Замкнута обстановка будинку може виграти від більшої різноманітності, а бінарний характер ключових рішень іноді здається обмеженим. Однак гра перевершує в інших областях. Невеликі події захоплюють вас, механізми головоломки дуже захоплюють, а дослідження людської природи за допомогою маніпуляції часом надзвичайно захоплює.

Eternal Threads — це подорож, яку варто здійснити. Ця гра спонукає вас поміркувати про вплив вашого вибору, зрозуміти делікатну взаємодію подій і співпереживати її глибоко помилковим, чудово людським персонажам. Якщо вас приваблюють сюжетні ігри, які змушують думати й відчувати, Eternal Threads — це щемливий і захоплюючий досвід, який ви не захочете пропустити.

Станьте детективом-мандрівником у часі, орієнтуючись у хитросплетіннях триповерхового будинку, ретельно створеного, щоб бути не просто фоном, а власним персонажем. Досліджуйте його кімнати, розкривайте його таємниці та ключові події, які впливатимуть на хід історії.

В основі Eternal Threads лежить його багатий наративний гобелен, зітканий з ниток людських емоцій і моральної неоднозначності. Спілкуйтеся з персонажами, які стикаються зі складними дилемами, кожне рішення веде до розгалуженого шляху можливостей. Станьте свідками інтимних моментів, розкрийте приховані мотиви та зіткніться з наслідками своїх дій у розповіді, яка настільки ж захоплює, як і спонукає до роздумів.

Пориньте в глибини тимчасових маніпуляцій, долаючи нелінійну шкалу часу гри. Вільно перемикайтеся між подіями, змінюючи рішення та спостерігаючи за далекосяжними наслідками своїх дій. Чи будете ви слідувати за хронологічним плином часу, почнете з вогненної кульмінації та рухатиметеся назад, чи розплутуватимете оповідь, як пазл, з’єднуючи фрагменти, щоб розкрити цілісну картину?

Кожен вибір має значення в Eternal Threads, де навіть найменша дія може мати глибокі наслідки. Від переконання персонажів змінити свої плани до виявлення прихованих підказок, які змінюють хід подій, ваші рішення визначатимуть долю тих, хто потрапив у пастку часу. Обережно орієнтуйтеся в мережі причин і наслідків, оскільки один неправильний крок може призвести до катастрофи для всіх.

Розкривайте секрети будинку, відкриваючи приховані шляхи, вирішуючи заплутані головоломки та збираючи підказки, розкидані всюди. Від недоступних кімнат до прихованих відсіків, кожне відкриття наближає вас на один крок до розгадки таємниць, які лежать у центрі оповіді.

Побачте себе в атмосферному світі Eternal Threads, де приголомшливі візуальні ефекти та звукові пейзажі створюють основу для подорожі крізь час і пам’ять. Від мерехтливих тіней кімнат, освітлених свічками, до тріскотіння полум’я, що поглинає навколишній світ, кожна деталь продумана, щоб залучити вас глибше в враження.

Поглиблюючись у розповідь, ви потрапите в життя героїв, кожен зі своїми надіями, страхами та бажаннями. Співпереживайте їхній боротьбі, протистояйте їхнім демонам і створюйте зв’язки, які виходять за рамки самого часу.

Приготуйтеся до того, що вас захопить захоплююча краса Eternal Threads, де кожна сцена є полотном, намальованим із пристрастю та метою. Уявіть собі, що ви входите у світ, де кожен куточок містить історію, кожна тінь шепоче таємницю, а кожна деталь — це мазок пензля в шедеврі часу та емоцій.

Відчуйте хвилювання дослідження, блукаючи ретельно продуманим середовищем триповерхового будинку. Від затишної теплої вітальні до таємничих глибин горища, кожне місце здається живим і манить вас відкрити його приховані скарби.

Знайомтеся з такими реалістичними персонажами, що ви можете поклястися, що вони справжні. Від зморшкуватої посмішки літніх до широко розплющених очей дітей, кожен персонаж є свідченням неймовірного таланту дизайнерів гри. Будьте готові сміятися, плакати та закохуватися в цих віртуальних супутників.

Будьте готові до кінематографічних вражень, як ніхто інший, спостерігаючи за розгортанням драми з приголомшливими деталями. Відчуйте, як ваше серце б’ється, коли ви ледве вникаєте небезпеки, і нехай сльози течуть, коли ви прощаєтеся з улюбленими героями. З Eternal Threads кожна мить — це видовище, гідне кіно.

Відкрийте для себе приховані дорогоцінні камені, розкидані по всій грі, від хитромудрих візерунків, що прикрашають стіни, до вишуканих дрібничок, що прикрашають кімнати. Кожна деталь була продумана з любов’ю, щоб створити світ, який настільки ж чарівний, як і захоплюючий.

З приголомшливим візуальним ефектом і захоплюючою графікою Eternal Threads — це більше, ніж просто гра — це подорож у світ чудес і інтриг. Отже, візьміть контролер, глибоко вдихніть і готуйтеся загубитися у світі, де краса не знає меж і магія всюди.

+ Захоплюючий сюжетний геймплей.

+ Складна механіка маніпуляції часом.

+ Глибоке дослідження людського вибору.

+ Приголомшливе зорове та слухове занурення.

+ Захоплюючі елементи для вирішення головоломок.

– Замкнене середовище може здаватися обмеженим.

– Бінарні точки прийняття рішень можуть бути обмежувальними.

– Обмежені можливості для ключових рішень.

– Деяким подіям може бракувати інтерактивності.

– Відсутність позадомових сцен.

7

Eternal Threads плете захоплюючу історію про час, вибір і наслідки, досвід, збагачений приголомшливими візуальними ефектами, складною механікою та темами, що спонукають до роздумів. Хоча ця гра може мати певні обмеження, захоплююча розповідь і захоплюючий геймплей роблять її обов’язковою для любителів сюжетних пригод.

Sony інвестувала в живу гру від творців Days Gone.

ОГЛЯ Rogue Prince of Persia