ОГЛЯД EleMetals: Death Metal Death Match

Назва EleMetals: Death Metal Death Match, яка була розроблена студією Wallride та опублікована Red Deer Games, надійшла до нас сьогодні, щоб ми могли зробити її повний огляд для вас, любі. Як випливає з назви цієї гри, перед вами гра. який демонструє великий інтерес до стилю хеві-метал і рок-музика, ми маємо зіткнутися з досить жорстокою грою з дуже швидким ритмом, який ми бачимо в різних частинах, які ми зустрінемо в решті цього Отже, якщо ви сумніваєтеся купити гру і не знаєте, що робити, тепер, щоб це зробити, давайте вкажемо огляд, ви повинні залишитися з нами, щоб ми могли продовжити огляд окремих частин цієї гри повністю та під мікроскопом.
EleMetals: Death Metal Death Match — це гра, у якій ви берете на себе роль одного з чотирьох головних персонажів гри, і загалом вміст, який надає гра, полягає в тому, що ви — одна з цих ролей. Які ще ролі ви повинні виконувати у цій грі, і виграє той, хто зробить це першим?
На початку гри, після того, як ви потрапили в режим перегляду і вибрали свою роботу, ви входите в гру, де ви можете вибрати ролі, в яких відбуваються битви.Є кілька точок на вибір, але їх кількість настільки різноманітний і Не відрізняється від того, що ви маєте право робити багато вибору в цій грі, але кілька невеликих карт були розміщені поруч одна з одною, на яких персонажі борються.
Тепер, після того, як ви вибрали карту, яка є в грі, персонажі потрапляють у ці дуже жорстокі світи, які часто пофарбовані атмосферними настроями та червоно-чорними кольорами.Ви повинні стріляти в інших персонажів так, щоб ваші стріли вони зіткнулися і одна з у них забрали три життя
Після того, як кожен персонаж втрачає три життя поспіль, його душа вилучається з гри, і вони не мають можливості отримати своє обличчя та знову увійти в гру.

Графічний і хлопчачий режими гри дуже хороші, тому, коли душа відділяється від тіла персонажів, ми стикаємося з набагато красивішими персонажами, і ми можемо побачити дуже красиву та привабливу графіку, яку розмістили творці гри .Ще одна частина, яка мені дуже сподобалася, це дуже жорстокі сцени, які відбувалися після смерті кожного персонажа в грі.Щоразу, коли ви вбиваєте кожного персонажа в грі, ви можете бачити, що їхні кістки розкидані навколо, і кров і скрізь будуть організовані, який може бути дуже особливим і особливим для атмосфери, яку творці хочуть панувати в грі.
Розкидання крові та скелетів може значно допомогти графіці гри та графічним режимам, ці дуже прості графічні елементи внесли багато змін у гру та створили особливу та жорстоку атмосферу, яка зробила нас усіх Це нагадує мені бійки, які трапляються у Mortal Kombat
Метання стріл з іншого боку може знищити інших персонажів. У грі також є особливості середовища, на які ви повинні звернути увагу, щоб ваші дії не стикалися з ними, наприклад леза та пилки в грі. Вони обертаються обличчям у різних частинах і може розтрощити їхні кістки та облити всюди кров’ю, вдаривши вашого персонажа, як ми вже згадували.
Будьте обережні, щоб не втратити своє життя через ці фактори навколишнього середовища, і, попрацювавши деякий час, вони сваряться, їх стає важко розпізнати, графічний дизайн стає занадто великим наполовину, а роль заливається кров’ю, і гілки точності Дізнайтеся, де знаходяться ці предмети та пилки, щоб уникнути їх
Головні герої гри мають можливість кидатися в різні середовища, іншими словами, вони можуть кидатися в цій грі. Коли ви це робите, ви можете дуже швидко переміщатися в ігровому середовищі. що стрілки інших персонажів і прибуття середовища, яке забирає ваше життя, Хасану не вдається виконати таку дію, ця серія рухів може мати багато ефектів у ігровому процесі, роблячи це, коли агенти середовища кидаються до вас, стріли кидають стріли на вас і може метати стріли назад у себе
Ви робите це саме тоді, коли їх кидають, і, роблячи це, ви влучаєте в стріли, що досить важко, ви можете втратити життя, але від вас залежить, хто буде ризикувати. Ви чи ні, і чи приймаєте ви ризик роблячи це, якщо вам це вдасться, це може змінити багато речей у грі для вас.
У грі немає онлайн-частини, де ви можете випробувати гру з іншими гравцями в різних частинах світу, де ви можете грати в гру за допомогою своїх друзів у багатокористувацькій грі, яка не є онлайн, офлайн, оповідається з Зробіть так, що ви граєте в гру за допомогою своїх друзів, а не штучного інтелекту, ви можете помітити, наскільки динамічнішою стає гра, і коли ви робите це, ви бачите в грі набагато більше задоволення, і, звичайно, я роблю те саме. Я вийшов з гриМені це дуже сподобалося. Гра створена, щоб об’єднати вас із друзями та подарувати вам та вашим друзям години веселощів і щастя.

У грі небагато карт, у грі небагато титанів ігрового процесу, але я повинен сказати, що якщо ви шукаєте гру, яку ви можете випробувати в мультиплеєрі з друзями, ви повинні знати, що ви прийшли до Правильна гра. Враховуючи це, я згадав, що ця гра не має великого розмаїття в різних частинах, і вона не має особливої ​​широти та складності, і, можливо, штучний інтелект персонажів буде вам трохи заважати під час гри, але я повинен сказати вам, що якщо ви хочете, щоб ця гра відчула за допомогою наших друзів, ми можемо створити для вас приємні враження разом із дуже красивою та привабливою графікою, яка робить гру.

+ Дуже захоплююча музика і ідеально підходить для солдатів

+ Дуже привабливі візуальні режими графіки з дуже високою деталізацією

+ Різні карти різних середовищ

+ Веселий ігровий процес в офлайн-мультиплеєрі

– Поганий ШІ інших персонажів

– Нудність гри в одиночній частині

– Немає онлайн-розділу

7.4

Хвилювання – це перше слово в грі, дуже екшн-геймплей із графічними режимами та високою деталізацією, а також веселий ігровий процес у розділі офлайн-мультиплеєра – це все, що вам потрібно, щоб спробувати цю гру разом із друзями та весело провести час разом

ОГЛЯД THE 7TH GUEST

ОГЛЯД Richy’s Nightmares