ОГЛЯ BIRDIE WING -GOLF GIRLS’ STORY

Любителі гольфу та аніме з нетерпінням чекали виходу BIRDIE WING -GOLF GIRLS’ STORY для Nintendo Switch, гри, заснованої на напруженому комедійному світі молодих жінок, які доводять гольф до крайності. З багатообіцяючим приміщенням і доступною ціною, очікування були високими. У цьому огляді ми заглибимося в історію гри, ігрову механіку, презентацію та загальну якість, щоб визначити, чи виправдає вона ажіотаж.

BIRDIE WING -GOLF GIRLS’ STORY намагається відобразити захоплюючий сюжет аніме-серіалу, зосереджуючись навколо підйому Еванджелін у підпільному гольфі та її запеклого суперництва з японським гольфістом Аої. На жаль, гра не адаптована, охоплюючи лише перші три епізоди аніме та не передаючи глибини та складності оригінальної історії. Крім того, відсутність озвучення та граматичних помилок у сценарії погіршують загальне враження.

Поєднання гри в гольф із новими візуальними елементами, BIRDIE WING -GOLF GIRLS’ STORY пропонує гравцям поєднання інтерактивного оповідання та гри в гольф. Історичний режим проводить гравців через шість етапів, кожен з яких містить сюжетні сцени та місії з гольфу. Фактична механіка гри в гольф забезпечує основи, включаючи різні ключки, налаштування потужності, контроль прицілювання та вплив вітру на удари. Хоча він охоплює найнеобхідніше, відсутність розширених опцій, таких як спін, обмежує глибину ігрового процесу.

Одним із головних недоліків гри BIRDIE WING -GOLF GIRLS’ STORY є механіка удару. Незважаючи на те, що гра включає в себе складну місцевість і фактори вітру, пут стає вправою розчарування через непослідовність. Визначення траєкторії м’яча та пристосування до нахилу може бути заплутаним, і навіть, здавалося б, ідеальні удари часто призводять до несподіваних результатів. Індикатор вимірювача потужності також іноді дає збій, що призводить до подальших невідповідностей у встановленні.

Поверхневі посилання, відсутність унікального геймплея
Незважаючи на те, що в грі представлені персонажі з аніме Birdie Wing, у грі не вдається по-справжньому відобразити суть серіалу. У той час як невеликі анімації кивають на фірмові аніме кадри згори та різницю між здібностями Aoi та Eve у гольфі, сам ігровий процес виглядає загальним і йому бракує стратегічної глибини, продемонстрованої в шоу. Гравці не можуть застосувати нетрадиційні стратегії Єви, що призводить до втраченої можливості для справді захоплюючої адаптації аніме.

BIRDIE WING -GOLF GIRLS’ STORY не відповідає змісту та тривалості. Оскільки сюжетний режим охоплює лише три епізоди серії з 26 епізодів і містить обмежену кількість ігрових персонажів і одне поле для гольфу, гра здається незавершеною. Гравці можуть пройти сюжетний режим і досліджувати безкоштовний режим за лічені години, залишаючи їх жадати більш істотних ігрових вражень.

Візуально BIRDIE WING -GOLF GIRLS’ STORY представляє гідні моделі персонажів і прийнятне середовище. У грі є приємна анімація під час забиття лунок, що додає нотку чарівності. Однак падіння кадрів у певні моменти, особливо на курсі U15, може порушити загальне враження. Термін служби батареї також становить проблему, оскільки час відтворення на старіших моделях Switch менший.

BIRDIE WING -GOLF GIRLS’ STORY, хоча й може похвалитися привабливою естетикою та задовільною механікою гри в гольф, зрештою не може стати видатною адаптацією улюбленого аніме. Відсутність озвучення, непослідовна механіка покладання та обмежене охоплення сюжету перешкоджають його потенціалу. Проте обіцянка безкоштовних оновлень і DLC дає надію на майбутні покращення. Наразі BIRDIE WING -GOLF GIRLS’ STORY отримує скромну оцінку п’ять із десяти. Шанувальники аніме можуть отримати деяку насолоду, але воно не може стати справді переконливою адаптацією гри.

BIRDIE WING – GOLF GIRLS’ STORY намагається відтворити захоплюючий сюжет аніме-серіалу. Дія відбувається у світі, де до гольфу ставляться так само серйозно, як до карткової гри Yu-Gi-Oh, історія розповідає про подорож Еванджеліни, молодої жінки, яка вплутується в мафію після того, як виграє ставки в підпільному гольфі. Її суперництво з японським гольфістом Аої займає центральне місце, демонструючи їхню напружену конкуренцію. Незважаючи на те, що аніме представляє чудову історію, адаптація гри дещо недотягує. Він охоплює лише перші три епізоди серії, не виходячи за межі першого матчу-реваншу Аої на Чемпіонаті світу серед жінок U15. Крім того, відсутність озвучення та наявність граматичних помилок у коротких описах аніме-подій погіршують загальний досвід оповідання.

BIRDIE WING – GOLF GIRLS’ STORY поєднує спортивний геймплей у гольф із новими візуальними елементами. Коли гравці прогресують, вони стикаються з інтерактивними візуальними новими сценами під час участі як у звичайних матчах з гольфу, так і в гольфі. У грі є два основних режими: сюжетний режим, який містить сюжетні сцени та місії, що охоплюють перші три епізоди аніме, і вільний режим, де гравці можуть брати участь у власних матчах із супротивниками ЦП або місцевими гравцями за допомогою фізичних кнопок або елементів керування рухом за допомогою Joy-Cons. Важливо зазначити, що керування рухом недоступне в сюжетному режимі, що обмежує гравців використанням фізичних кнопок для ігрового процесу.

BIRDIE WING – GOLF GIRLS’ STORY надає гравцям основні механізми гри в гольф. Гравці можуть циклічно переходити між різними клубами, регулювати силу удару, прицілюватися та враховувати вплив вітру на рух м’яча. Хоча грі бракує більш просунутих опцій, таких як керування обертанням, вона адекватно охоплює основні аспекти гри в гольф. Наявність вимірювача потужності додає відтінок Birdie Wing, вимагаючи від гравців вимірювати час своїх ударів у визначеній зоні «ідеального удару». Функція концентрації покращує ігровий процес, дозволяючи гравцям підвищувати свою концентрацію з часом, полегшуючи досягнення ідеальних ударів. Крім того, у грі є весела, надто велика анімація, яка нагадує аніме під час певних кадрів, зокрема Єви за кермом синьої кулі.

У той час як BIRDIE WING – GOLF GIRLS’ STORY успішно забезпечує приємний ігровий процес на фарватері, путт стає зовсім іншою історією. Гра представляє складні гріни з пагорбами, які вимагають від гравців вироблення стратегії та коригування своїх ударів, щоб отримати прямий шлях до лунки. На жаль, механізми, що регулюють паттинг, дуже суперечливі. Часто важко інтерпретувати попередній перегляд траєкторії та передбачити, як м’яч поводитиметься на місцевості. Удари, які здаються ідеальними, можуть несподівано відхилитися від курсу, залишивши гравців на милість випадковості, а не майстерності. Навіть індикатор вимірювача потужності час від часу збивається, що призводить до подальших неузгодженостей під час ударів. Хоча паттинг може добре працювати за відсутності пагорбів на полях для патту у вільному режимі, він залишається проблематичним на основних полях для гольфу, де ці невідповідності зберігаються.

+ Передає візуальну естетику аніме Birdie Wing.

+ Пристойна механіка гри в гольф із регульованою силою удару та коефіцієнтом вітру.

+ Веселі надзвичайні анімації, що нагадують аніме.

+ Обіцяно безкоштовні оновлення та DLC, що пропонує потенціал для розширення вмісту.

+ Доступна ціна в 20 доларів.

– Неповна адаптація, яка охоплює лише три епізоди аніме.

– Відсутність озвучення та граматичних помилок у підсумках аніме-подій.

– Непослідовна і неприємна механіка введення.

– Геймплей виглядає загальним і не вміє передати стратегічну суть аніме.

6

BIRDIE WING - GOLF GIRLS' STORY для Nintendo Switch намагається перенести інтенсивність і суперництво аніме Birdie Wing у світ ігор. Незважаючи на те, що їй вдалося захопити візуальну естетику та запропонувати гідну механіку гри в гольф, гра не вдається в кількох сферах.

ОГЛЯ Toadomination

ОГЛЯ 80s Overdrive