ОГЛЯД V Rising

Є кілька ігор, які можуть розважати вас дуже довго, і більшість з них, як би це не було весело, через деякий час, нарешті, втрачають у вашій свідомості, зрештою ви залишаєте їх і переходите до Переходьте до наступної ігри, але гра, про яку ми хочемо поговорити сьогодні, є однією з тих ігор, які можуть залишатися в пам’яті будь-якого гравця на тривалий час, щоб випробувати її, і як тривалий досвід у моменті та світі ігор. Запишіть відео V rising гра може тримати вас на ваших платформах протягом тривалого часу, якщо ви навіть не помітите, як цокає годинник.
Ця гра настільки глибока і має глибокий і великий світ, який може занурити вас у себе. Давайте.
Велика різноманітність, яка існує під час гри, а також її дуже глибокий і широкий світ, можуть занурити будь-кого всередину себе і змусити вас сидіти довгими годинами і перекладати це. Все таке, що вам потрібна інформація про Заробити це і зазирнути в кожне поле ви перебуваєте за собою, щоб побачити, чекає вас там ворог чи ні. Дуже важливо в середині гри бачити ворогів у цих областях. Тому що якщо ви їх не бачите, їх можна сховати де завгодно, а коли ти цього не чекаєш, вороги нападуть на тебе з-за дерев і знищать.
Тема, яка робить V rising таким особливим, це не просто різноманітність чи інші речі, які відрізняють інші ігри від ігор, що пропонуються у світі відеоігор. Ми дійсно відчуваємо цю гру. Те, що робить світ у грі дуже живим і дає вам відчуття реалізму полягає в тому, що все повністю активно і динамічно. Vahid Ніщо не атакує вас штучно, і коли ви атакуєте село і рятуєте його від ворогів, ви можете побачити, що вороги б’ються один з одним, і це дуже унікальна предмет у цій грі, тому що штучний інтелект, в якому інші персонажі в грі, може бути одним із предметів, які надають грі живих настроїв і можуть перетворити їх із гри в цілком реальний світ, який тільки ми спостерігаємо на моніторах.
У грі так багато систем управління та опцій та предметів, що я навіть не можу назвати їх за вас. Загалом, за суму грошей, яку ви платите за гру, ви отримуєте набагато більше. Ця гра має багато можливостей. У Ви, можливо, не бачили цих ігор, які цінуються в цій галузі з усіма цими функціями протягом багатьох років, у цій грі також є багато новинок, за допомогою яких ви можете вступити в цей великий і величезний світ гри. Торкніться та досліджуйте різні його частини, щоб ви могли перемогти їх, тому що ці бази можуть мати більше особливих і глибших сил, які вам потрібно перемогти з додатковими можливостями під час боротьби з ними. І ви можете використовувати це для свого персонажа. Ви також можете випускати нові сфери в цій грі для використання те, що ви робите в ролі старого світу, щоб створювати нові предмети і надавати більше сили вашому персонажу, оскільки ви знаєте головного героя. У грі вампір живе всередині замку Він спить у власній труні і встає з труни, коли відпочиває. Ви можете створювати ці системи в різних частинах замку. Ми також можемо оснастити ваш замок іншими речами, щоб він виглядав міцнішим. Також, коли ви сидите на своєму троні ви можете посилати інших людей і місії, щоб вони зібрали для вас цінні речі і повернули їх до замку, де ці люди виконують місії, і коли ви обираєте місії. Ви можете побачити, кого ви відправили в місії або що ми створили з цієї частини карти світу.
Ще один предмет, який знаходиться у V rising і його можна побачити всередині цього вампірського замку, – це система ув’язнення інших людей, які зазнають невдачі у ваших бійках. Ви не можете стукати в них, а полиці у вашому замку тримають людей. Переконайтеся, що ці люди можуть дати вам добро інформація через деякий час. Ви все ще можете тримати в клітці різних людей різних типів. Ця людина може бути бійцем, який зазнав невдачі у важкій сутичці. Звісно, ​​вам потрібен інший вампір. Ви повинні бути обережними, коли ви живете в цих клітки, ви повинні їх годувати, а коли інші вампіри знаходяться у ваших клітках, у вас є ув’язнені, і ми повинні вводити їм кров, і ви повинні бути обережними, коли ви відчуваєте і робіть це менше, ніж очікувалося. Це може порушити баланс між цим і поганим наслідки трапляться з вами. Ви повинні бути дуже обережні, щоб зробити це з точки зору кількості.

Подивіться на інформацію про гру Кожен момент гри приносить задоволення, коли ми дивимося на прекрасні деталіМи бачимо, скільки часу творці витратили на охолодження цієї дуже дорогоцінної роботи, щоб ми могли побачити у віртуальному світі дуже маленькі деталі, які не мають існувати, але все ще існують, щоб зробити гру живою. І саме це зробило цю гру особливий у порівнянні з іншими речами, тому що в середині гри ми маємо не тільки дуже хороший штучний інтелект, але й інші речі та інші деталі зроблені повністю відповідно до реального світу та намагаються відповідним чином їх підігнати. найбільш реалістичний будівельний ринок, і в цій грі не так багато, і ми не стикаємося з цілком нормальним ефектом. Ця гра містить багато предметів у різних частинах, які можуть здивувати будь-яку людину таким чином, щоб ви витратили багато часу. Вам потрібно знати всі ці предмети. Та сама система життя в замку та система відправки найбільш темних людей в Ірані можуть бути чудовим предметом цієї гри. Тепер, коли ми рухаємося вперед, ми хочемо знати про інші особливості цієї гри. гра Давайте матимемо зовсім інший вигляд
Ви також можете перемогти будь-яких людей у ​​боях і повернути їх у свій замок, а коли він поверне їх у ваше серце, ви можете ув’язнити ці полиці та отримати від них хороші речі після періоду інформації.
Як ви знаєте, під час гри є різні люди, можливо, це чарівник або деякі з них вампіри. Поверніться, щоб отримати від них хорошу інформацію, тому що нам потрібно знати, до якого стилю людей вони повертаються їхні серця і те, що потрібно кожному з них, щоб вижити.
Геймплей унікальний в порівнянні з крутим геймплеєм Lego, про який ми можемо говорити годинами. Інші, як ми вже говорили, штучний інтелект живий у грі, і якщо ви щось не робите, цей процес і розповідь гри все ще триває на.
Ми можемо взяти з сіл, де є різні частини ролі для себе, і атакувати різні частини сіл групою, і все, що ми хочемо робити, система, яку ви не можете мати, як чужі тварини можуть Швидкість персонажа і її системи управління дуже допомагають, тому ви можете вільно та дуже швидко рухатися в будь-якому напрямку, а оскільки ця гра набагато ширша, ніж ви думаєте, вона взагалі не може бути великою допомогою. Вона може доставити вас до місця призначення за набагато менший час
Коли ви вторгнетеся в село і вбиваєте тварин, яких вони вирощують, ви можете захопити звичайних людей і використовувати їх. У їхніх будинках ви можете знайти золоті та срібні монети. Використовуйте їх для торгівлі. Ця гра настільки велика, що ви навіть не можете подумати у різних частинах карти можна торгувати, знаходити й отримувати так багато, що ви можете досліджувати рольові ігри, навіть не виконуючи основні місії
У грі є різні сили Ірану, які ви можете використовувати. У вас є різні та різноманітні сили, кожна з яких може допомогти вам по-різному, і ви можете магічно використовувати їх у боях, і вам потрібно думати. сили можуть допомогти вам? І спрогнозувати їхній наступний крок, щоб ви могли використовувати ці шляхи та сили. Зупиніть їхні сили та не дозволяйте їм використовувати свій шлях, щоб ми могли знищити їх за менший час і час.
Ви можете підпалити їх і навіть заморозити до успіху, щоб вони не рухалися протягом кількох секунд. Ви самі вирішуєте, якою силою ви їх заміните. Добре використовувати яку з цих сил і коли щоб вразити їх. Вони можуть переставити рецензента в різні частини ролі і за короткий час повернути своє життя в норму. Ознайомитися (здобути, отримати) з сучасними прийомами, які прийшли від Fighting Systems
Якщо ми хочемо поговорити про дизайн навколишнього середовища гри, то перед нами повністю активна гра. У різних частинах карти ми бачимо абсолютно різні середовища, кожне з яких абсолютно відрізняється від іншого і може дуже відрізнятися одне від одного. Відчуйте різні аспекти цієї проблеми, а бойова система гри – це ще одна річ, яка робить гру дуже красивою, тому що кожен з ваших ворогів атакує вас по-різному, і коли ви боретеся з грою, ви можете бути червоними і відчути виклик Гра в розділі битви та всі функції, які є в грі, можуть допомогти вам, і ви повинні використовувати їх з повною політикою та професіоналізмом, а якщо ви програєте бій, ви можете залишити свій дім.

Використовуйте це, щоб повернути свою душу до нормального стану, але ви не можете зробити багато, тому що у вашому тілі не так багато будинку.
Бойова частина гри настільки цікава, що я не можу говорити про неї під усім, що є в грі і фокусом, який ця гра намагалася зробити. У цій частині всі предмети, які ми збираємо в різних частинах, щоб їх об’єднати разом Створити єдиний і новий предмет – це все тому, що ми можемо досягти успіху в цих областях бою, а потім я кажу вам, що вони такі красиві, що ви можете битися на відкритому повітрі кілька годин, і Джон втратити себе Повторюйте це знову і знову
Якщо ми хочемо влаштувати загальні змагання щодо цієї гри, я повинен сказати, що ця гра унікальна одним словом і вона відрізняється від будь-якої іншої гри, яку ви коли-небудь бачили. Ця гра надасть вам багато різних команд, яких ви не знаєте. Що робити в першу чергу, а ви просто хочете відправитися на роботу в різні частини світу цієї гри і, не підозрюючи, можете годинами сидіти біля підніжжя гри і не втомлюватися від цього, система і завдання в грі є настільки різноманітний і багато, що ви не можете зробити, ви переживаєте гру, і ви повністю відчуєте, що живете в реальному світі. Ця гра є однією з тих ігор, в яких вам доведеться прожити її буквально і по частинах. Отримайте різну інформацію а також система замків, яка, на нашу думку, може охопити різних людей і місії, є ще однією цікавою частиною, яка мені дуже сподобалася, і бойова система гри, про яку я можу сказати, є шедевральними предметами, яких у мене немає з нашою допомогою. Це може бути складним і гарний Яка одна з причин, що робить цю гру набагато красивішою, ніж ви очікуєте.

Ігровий процес може вас дуже здивувати, оскільки в різних розділах є багато предметів, і є чим зайнятися, а також візуальний і графічний режими в цій грі найкращі, і ви можете насолоджуватися візуальними режимами сил, які ви використовуєте в цих бойові системи Музика в грі була очікуваною, і в деяких частинах у нас є ще епічна музика, але ми можемо проігнорувати цю проблему і повністю насолоджуватися цією грою.

+ Дивовижний дизайн середовища

+ Звукова історія

+ Неперевершений геймплей

+ Багато і різноманітні предмети

+ Бойова система і бої з босами

– нічого

10

Якщо ви дочитали цей огляд до кінця і зрозуміли, наскільки я особисто був вражений цією грою і насолоджувався кожним її моментом, ця гра може бути назвою, над якою у вас є так багато роботи. Вона не дає вам нікого робити або нічого робити, і ви можете насолоджуватися кожним моментом із різноманітними ігровими дизайнами. Ви повинні знати кожен із них і знати, що в бойовому режимі, коли в якому з них це використовувати? Складний характер ігрових кампаній може бути ще одна перевага, яка заохочує вас продовжувати грати в цю гру. Ви не бачите повторюваного середовища, і ви можете робити нові відкриття в різних місцях зі своїм конем

ОГЛЯД Kao The Kangaroo

ОГЛЯД Before The Last Hour