ОГЛЯ POSTAL: Brain Damaged

У світі відеоігор, що постійно розширюється, де прославляються інновації та досвід, що розширює межі, Postal Brain Damaged постає як вихор хаосу та творчості. Пристебніться до 8-годинної кампанії, яка закине вас головою вперед у світ, де хаос зустрічається з логікою мрії, зберігаючи напружений і чутливий ігровий процес.

Postal Brain Damaged не ходить навколо даху — він насолоджується своєю абсурдністю. Гра заохочує гравців вивільнити свої внутрішні відхилення, пропонуючи майданчик для розпусти. Від жбурляння фалоімітаторів у мешканців передмістя до стрілянини котами по злих кібервантажівках і участі в буйстві на основі сечі, гра не ухиляється від того, щоб забезпечити дикий і невибагливий хаотичний досвід.

Що виділяє Brain Damaged, так це його здатність підкріпити свою абсурдність жорсткою ігровою механікою. Будучи шутером від першої особи, він чудово поєднує в собі класичне дослідження та масштабні битви на арені. Елементи керування чутливі, що дозволяє гравцям стрибати, ковзати та стрибати на ліні навколо сцен із точністю жирного Людини-Павука. Дизайн рівнів привертає увагу, пропонуючи різноманітні середовища, кожне з яких наповнене гумором і унікальними деталями, які зберігають свіжість.

Дія гри відбувається в снах головного героя, Brain Damaged веде гравців у подорож, де панує логіка снів. Рівні кидають виклик традиційним обмеженням, пропонуючи фантастичний досвід, де повороти праворуч ведуть до лівих частин сцени, а стіни перетворюються на стелю. Розробники ігор прийняли творчу свободу, створюючи рівні, які є не просто простором для бою, а ігровими майданчиками мрії, наповненими сюрпризами та гумором.

У грі представлено низку концептуально веселих видів зброї, від типової вогнепальної зброї до більш ексцентричних варіантів, як-от мозок у чані, що стріляє блискавками, або лук і стріли, які стріляють фалоімітаторами. Дизайн ворогів фантастичний, на кожному рівні з’являються нові типи з різними моделями атак. Незважаючи на деякі незначні збої, ло-файний блоковий багатокутник гри додає їй чарівності, особливо коли вороги вибухають на криваві шматки.

Що дійсно відрізняє Postal Brain Damaged, так це його здатність створювати для гравця стан потоку. Музика, рух, дизайн рівнів і насильство – все це працює в гармонії, забезпечуючи глибоке занурення гравців у ігровий процес. Це невпинний і згуртований досвід, який утримує вашу увагу залізною хваткою.

Незважаючи на те, що гра перевершує в багатьох аспектах, є деякі незначні недоліки. Механіка відкидання снарядів у ворогів, хоч і є блискучою, може отримати користь від більш поблажливого вікна для успіху. Бої з босами, яких нараховується лише три, виглядають не надихаючими порівняно з рештою гри, а сюжетну лінію можна вважати безглуздим без контексту з попередніх ігор Postal.

Postal Brain Damaged для Nintendo Switch не для слабконервних, але для тих, хто приймає хаос, він пропонує незабутні враження. Завдяки унікальному поєднанню креативності, гумору та напруженого геймплея, він є свідченням можливостей нестримної уяви у світі відеоігор. Незважаючи на незначні недоліки, гра виконує свої обіцянки — абсолютний вибух ігрового божевілля, який залишається з вами ще довго після того, як хаос вщухне.

В основі геймплея Brain Damaged лежить його чуйність. Елементи керування точно налаштовані, забезпечуючи гравцям легкий досвід під час навігації абсурдними пейзажами гри. Чутливість ручки за замовчуванням може бути високою, але після налаштування рух стає плавним, як масло. Це має вирішальне значення, враховуючи акцент гри на постійному русі.

Гравці виконують вражаючі маневри, від ковзання в стрибках по сценах до точного відкидання снарядів у ворогів. Головний герой рухається, як жирна Людина-павук, ковзаючи по навколишньому середовищу з відчуттям плавності, що робить ігровий процес свіжим і захоплюючим.

Справжньою зіркою ігрового процесу Brain Damaged є його дизайн рівнів. Кожен етап — це ретельно створений ігровий майданчик, починаючи від передмістя та моторошного особняка й закінчуючи космосом із антигравітаційними майданчиками. Рівні широко відкриті та лінійні, досягаючи балансу, який заохочує дослідження, зберігаючи відчуття напрямку.

Включення простих, але веселих головоломок додає додатковий рівень до ігрового процесу. Такі завдання, як пошук ключів або кнопок, структуровані таким чином, щоб підтримувати імпульс, запобігаючи сповільненню гри. Результатом є ігровий процес, який плавно переходить між дослідженнями, розгадуванням головоломок і хаотичною стрільбою.

Бойові арени в Brain Damaged — це те, де гра справді сяє. Відкриті майданчики з майданчиками для відскоків і багаторівневими платформами створюють основу для напружених боїв. Коли гравці входять у ці зони, музика посилюється, і гра перетворюється на чудове видовище куль, крові та руйнування.

Тематична різноманітність цих арен, заснована на подіях 2020 року, додає унікальності. Незалежно від того, чи то прикордонна стіна Трампа, чи виставка типу Comic-Con, яка приховує базу ілюмінатів, рівні не сприймають себе серйозно. Великі просторі арени створюють для гравців полотно, на якому можна розв’язати хаос, і кожен рівень представляє нові деталі навколишнього середовища, заохочуючи досліджувати сюрпризи, як-от будинки, наповнені туалетним папером або, що більш комічно, калами.

Зброя в Brain Damaged — це не просто знаряддя для хаосу; вони є невід’ємною частиною індивідуальності гри. У гру представлено типову вогнепальну зброю, як-от пістолети, дробовики та ракетні установки, але в грі є креативний поворот із зброєю, як-от вакуум, прикріплений до переноски для котів, що запускає котячих лез, або мозок у чані, що стріляє блискавками.

У грі вміло відсутня необхідність перезавантаження, що сприяє швидкому темпу ігрового процесу. Кожна зброя також має допоміжну функцію, особливо корисною є грайферна рушниця. Одноразові предмети, як-от гострий соус, що дозволяє гравцям мочитися напалмом, і труби, які відновлюють здоров’я, додають додатковий рівень хаосу в і без того шалений ігровий процес.

Вороги в Brain Damaged не просто гарматне м’ясо; вони є невід’ємною частиною ігрового процесу. Кожен рівень представляє нові типи ворогів, кожен з яких має різні моделі атак. У міру просування гравців визначення пріоритетів, яких ворогів потрібно знищити, стає стратегічним питанням.

Предмети колекціонування у формі плакатів, розкиданих по рівнях, пропонують жартівливе уявлення про всесвіт гри. Ці плакати містять догадки про ворогів, рівні, зброю та предмети, додаючи додатковий рівень гумору та залучення для гравців, які бажають досліджувати.

Ло-файний блоковий багатокутник Brain Damaged додає чарівної естетики, особливо в поєднанні з кривавими вибухами гри. Візуальні елементи, які добре працюють на Nintendo Switch, роблять ігровий процес привабливішим.

Аудіо з відповідною музикою, підібраною для кожного етапу, доповнює напружену рок-атмосферу під час бойових дій. Пронизливі постріли, вражаючі звукові ефекти та кумедні жарти ворогів сприяють захоплюючому слуху.

Що дійсно відрізняє Brain Damaged, так це його здатність викликати у гравців стан потоку. Елементи ігрового процесу — музика, рух, дизайн рівнів і напружені бої — організовані в гармонії. Ця згуртованість гарантує, що гравці не просто грають у гру; вони переживають невпинну та захоплюючу подорож, яка не хоче відпускати.

Хоча Brain Damaged перевершує різноманітні елементи ігрового процесу, є області, які можуть виграти від вдосконалення. Механіка відкидання снарядів у ворогів, хоч і захоплююча, може бути зручнішою для користувача з трохи більш простим вікном для успіху. Бої з босами, хоч і невеликі, але менш натхненні порівняно з рештою гри, представляючи незначну пляму на відмінному продукті.

Візуальні елементи гри використовують lo-fi блоковий багатокутник, навмисний стильовий вибір, який відрізняє її від більш реалістичних або високоякісних аналогів. Ця естетика, що нагадує про попередні епохи відеоігор, додає ностальгічний відтінок і водночас сприяє загальному шарму гри. Простота візуальних елементів є навмисною, вони служать полотном для хаотичних подій і вибухів, які розгортаються протягом гри.

Однією з візуальних особливостей є те, як гра обробляє вибухи та криваві елементи. Вороги вибухають на блоки, створюючи унікальне та цікаве видовище. Поєднання естетики lo-fi із надмірним насильством додає шару гумору до візуального досвіду. Грі вдається врівноважити свою хаотичну природу з певною візуальною химерністю, перетворюючи кожну зустріч у чудове візуальне задоволення.

Різноманітні середовища, представлені в Postal Brain Damaged, демонструють універсальність візуального дизайну гри. Від передмістя до моторошного особняка і навіть відкритого космосу з антигравітаційними ігровими майданчиками, кожен рівень представляє нові візуальні елементи та виклики. Увага до деталей у дизайні рівнів поширюється на жартівливі штрихи, такі як будинки, наповнені накопиченим туалетним папером, або кімнати, наповнені, буквально, каками.

Оскільки гра розгортається в снах головного героя, вона бере на себе творчу свободу з візуальною логікою. Стіни стають стелями, а правий поворот незрозумілим чином веде до лівої частини сцени. Цей фантастичний візуальний дизайн додає грі додатковий рівень непередбачуваності та креативності, роблячи кожен рівень візуально привабливим та сюрреалістичним.

Postal Brain Damaged, розроблений для Nintendo Switch, безперебійно працює на платформі. Візуальні ефекти lo-fi сприяють продуктивності, яка підтримує стабільний темп навіть під час метушливих подій. Хоча можуть бути незначні уповільнення під час особливо інтенсивних моментів, вони суттєво не погіршують загальне візуальне враження. Здатність гри добре працювати на Nintendo Switch гарантує, що гравці зможуть насолоджуватися хаосом без серйозних технічних перерв.

+ Postal Brain Damaged забезпечує хаотичний і нетрадиційний ігровий процес для максимального задоволення.

+ Щільний і чуйний, що забезпечує плавний рух у швидкоплинному середовищі.

+ Ретельно продумані етапи пропонують поєднання досліджень, головоломок і хаотичної стрільби.

+ Від традиційної вогнепальної зброї до химерних варіантів, гра представляє творчий арсенал.

+ Виразні моделі атак і гумористичні постери додають глибини та розваги.

+ Ло-файний багатокутник у поєднанні з вибуховою дією створює візуально привабливий досвід.

– Деякі зустрічі з босом не надихають, що зменшує загальне хвилювання.

– Відбивати снаряди у ворогів, хоч і весело, може бути громіздким через вузьке вікно успіху.

– Оповідь гри може здатися безглуздим, оскільки йому бракує цілісної нитки, яка б об’єднала досвід.

– Випадкові дивацтва, як-от смерть у ліфті, можуть порушити загальний процес гри.

– Повторювані однорядкові фрази головного героя, хоч і смішні спочатку, упродовж гри стають повторюваними.

– Навмисна естетика lo-fi може не сподобатися тим, хто шукає візуально складніших або реалістичніших вражень.

6.3

Postal Brain Damaged пропонує дику 8-годинну поїздку нетрадиційного хаосу, оснащену чутливими елементами керування, інноваційним дизайном рівнів і різноманітним арсеналом креативної зброї. Незважаючи на ненатхненні битви з босами та випадкові збої, чарівні візуальні ефекти гри та захоплюючий хаос роблять її обов’язковою для тих, хто шукає унікальний і невибагливий хаотичний ігровий досвід.

Час випуску Fable був ненавмисно розкритий раніше запланованого.

У Mortal Kombat 1 найближчим часом планується представити підтримку кросплею.