ОГЛЯ Panic Porcupine

Нещодавно я мав нагоду пограти в Panic Porcupine, платформерну гру, яка пропонує унікальний поворот у цьому жанрі. Хоча спочатку це може виглядати як гра, натхненна їжаком Соником, вона включає елементи з Super Meat Boy, щоб створити складний досвід.

У Panic Porcupine ви будете переміщатися двовимірними рівнями, зосереджуючись на русі на основі імпульсу. Подібно до Соника, швидкість має вирішальне значення для успіху, коли ви маневруєте повз різноманітні смертоносні пастки. Однак у грі вміло поєднується ця швидкість із точною механікою платформи, як-от навігаційні стрибки навколо бензопил і циркулярних пил. Стрибки через стіну, функція, яка зазвичай не асоціюється з Соником, також є ключовим елементом ігрового процесу.

Дизайн рівнів у Panic Porcupine представляє моменти інтенсивної швидкості, за якими слідують раптові перешкоди, які вимагають точної платформи. Хоча деяких гравців таке поєднання швидкості та точності може розчарувати, я вважаю, що це унікальне та захоплююче завдання. У міру просування за межі першого світу складність зростає завдяки шипам, рівням у стилі пінболу, цирковим зонам і промисловим зонам, наповненим рухомими бензопилами та літаючими роботами. Важливо адаптувати свій стиль гри та чекати достатньої кількості повторів.

У грі є різноманітні типи рівнів, у тому числі традиційні платформи, що ведуться зліва направо, рівні на основі викликів, що нагадують Пригоди Сакбоя, і центральні рівні, на яких ви повинні збирати «чіка сиськи», щоб прогресувати. Ці колекційні яйця служать бонусними досягненнями, тоді як обов’язкові цілі забезпечують розгалуження шляхів на рівнях. Ви можете вибрати порядок вирішення цих завдань, додавши гнучкий аспект складності. Спочатку я мав на меті зібрати всі сиськи чика за один раз, але зростаючі труднощі змусили мене вимкнути цю вимогу в наступних світах.

Panic Porcupine містить битви з босами в кінці кожного світу, які відрізняються від традиційних боїв. Замість того, щоб безпосередньо атакувати боса, вам потрібно виробити стратегію та знайти способи звільнити цицьки, що обертаються навколо них. Це нагадало мені фліпнік і головоломку-пінбол, які вимагали точного часу та уникнення пасток. Незважаючи на те, що ці рівні босів можуть бути складними, вони покращують імпульс і механізми синхронізації, які є центральними для гри.

Саундтрек гри, що нагадує музику Chiptune 90-х, додає ностальгії. Незважаючи на прості та жорсткі візуальні ефекти персонажа дикобраза, Panic Porcupine працює гладко, без будь-яких помітних помилок чи проблем. Він добре справляється зі стрімким ігровим процесом, не відстаючи від швидкості та інтенсивності.

Мені дуже сподобався час із Panic Porcupine. Він пропонує задовільний рівень складності, особливо якщо вам подобаються складні платформери. Однак будьте готові зіткнутися з перешкодами та розчаруваннями на цьому шляху. Якщо ви шукаєте швидкий і швидкий досвід 2D-платформи з укусом, Panic Porcupine — це гра, яку варто спробувати. Він доступний як частина колекції Play-a-Plane Games від Higher Plane Network.

Однією з видатних особливостей Panic Porcupine є різноманітність рівнів. Хоча він переважно пропонує традиційну 2D-платформу зліва направо або навпаки, він також представляє спеціальні рівні на основі викликів, які нагадали мені ігри Sackboy Adventures або Little Big Planet. Ці рівні зосереджені на унікальних механізмах, таких як гармати, створюючи швидкі та захоплюючі 20-секундні завдання. Крім того, у грі представлені центральні рівні, на яких ви збираєте «чіка сиськи», виконуючи виклики відгалужень. Гнучка опція складності дозволяє вибрати порядок цих викликів, надаючи контроль над просуванням рівня.

Крива складності в Panic Porcupine помітна. Починаючи з відносно легкою, гра поступово нарощує завдання, коли ви просуваєтеся світами. Четвертий світ, зокрема, подарував мені кілька складних рівнів, включаючи сцену цирку та промислову зону, наповнену бензопилами та літаючими роботами. Подолання цих рівнів вимагало терпіння, точності та готовності терпіти багаторазові спроби. Проте відчуття виконаного результату після проходження складного рівня принесло неймовірне задоволення.

На додаток до стандартних рівнів, Panic Porcupine включає битви з босами в кінці кожного світу. Ці зіткнення з босами відрізняються від традиційних боїв, оскільки вони надають пріоритет звільненню цицьок чика, а не прямій атаці на боса. Це нагадало мені головоломки-пінбол, де найважливішим було визначення часу та уникнення пасток. Битви з босами ефективно перевірили мою здатність орієнтуватися в навколишньому середовищі та стратегічно планувати свої кроки, щоб врятувати цицьки, що обертаються. Це був освіжаючий поворот до традиційних зустрічей з босами платформерів.

Саундтрек і візуальні ефекти гри доповнюють один одного, створюючи ностальгію та захоплюючий досвід. Музика в стилі Chiptune перенесла мене в 90-ті, викликаючи відчуття знайомства та хвилювання. Хоча на перший погляд образи персонажа дикобраза можуть здатися грубими та грубими, вони добре поєднуються із загальною естетикою та ніколи не погіршують плавність ігрового процесу. Panic Porcupine підтримує постійну продуктивність, забезпечуючи приємний досвід без будь-яких помітних помилок або технічних проблем.

Незважаючи на те, що Panic Porcupine може здатися простим, швидким 2D-платформером, він дивує гравців своєю складною природою. Поєднання швидкості та точності платформингу створює унікальну динаміку ігрового процесу, що нагадує Їжака Соніка та Super Meat Boy. У грі постійно з’являються нові ігрові механізми та пастки, які гарантують, що гравці залишаються залученими та постійно в настрої. Хоча це може розчарувати деяких гравців, ті, хто шукає складного та корисного досвіду роботи на платформі, знайдуть багато задоволення в Panic Porcupine.

Panic Porcupine поєднує в собі елементи класичної 2D-платформи з точною механікою, створюючи унікальний і складний ігровий процес. Суть ігрового процесу полягає в імпульсі та швидкості. Подібно до Sonic the Hedgehog, гра винагороджує гравців за підтримку високих швидкостей і плавний рух. Чим швидше ви будете проходити рівні, тим успішніше ви будете долати різноманітні смертоносні пастки та перешкоди.

Однак Panic Porcupine додає до формули родзинку, використовуючи точну платформу, натхненну Super Meat Boy. Крім навігації на високій швидкості, гравці також повинні виконувати певні стрибки та маневри з максимальною точністю. Це означає ретельно розраховувати час ваших стрибків навколо бензопил, циркулярних пилок та інших небезпек. Стрибки через стіну також є важливим аспектом ігрового процесу, додаючи додатковий рівень складності та дозволяючи гравцям досягати вищих платформ.

Дизайн рівнів у Panic Porcupine — це поєднання швидких розділів і точних завдань платформи. Гра спокушає гравців короткими сплесками повношвидкісного руху, лише щоб несподівано представити складні та заплутані сегменти платформи. Ця динаміка може бути водночас захоплюючою та розчаруючою, оскільки вона постійно дражнить гравців потенціалом для швидкості, але вимагає обережного та точного виконання для прогресу.

Рівні в Panic Porcupine пропонують широкий вибір вражень. Поряд зі стандартними двовимірними рівнями платформи існують рівні, засновані на викликах, які зосереджені на певній механіці, нагадуючи такі ігри, як Sackboy Adventures або Little Big Planet. Ці виклики короткі та напружені, для виконання яких потрібна спритність і швидкість мислення. Крім того, центральні рівні пропонують гравцям численні випробування, у яких можна налаштувати порядок, у якому ви їх берете. Гнучкий параметр складності дозволяє гравцям вибирати, чи зберегти прогрес у попередніх завданнях, чи спробувати завершити їх усі за один раз.

У грі поступово з’являються нові ігрові механізми та пастки, які гарантують, що гравці залишаються залученими та стикаються з новими викликами. Кожен світ у Panic Porcupine пропонує свій власний унікальний набір перешкод і елементів ігрового процесу: від шипів до рівнів у стилі пінболу та циркових сцен.

З точки зору складності, Panic Porcupine може бути вимогливим і вимагає терпіння та наполегливості. Нерідко трапляються повторні смерті та повторні спроби, особливо якщо ви прагнете зібрати всі курячі сиськи чи яйця за один захід. Однак почуття виконаного обов’язку при подоланні складного рівня або зіткненні з босом приносить величезне задоволення.

Panic Porcupine пропонує ігровий процес, який поєднує в собі високошвидкісну платформу з точною та складною механікою. Він тримає гравців напоготові завдяки різноманітності рівнів, поступовому зростанню складності та постійному потоку нових елементів ігрового процесу. Якщо вам подобається платформер, який винагороджує за вміле виконання та пропонує цікаві виклики, Panic Porcupine може бути грою, яку варто вивчити.

+ Унікальна комбінація ігрового процесу

+ Дизайн різноманітних рівнів

+ Чуйні елементи керування

+ складні рівні та зустрічі з босами можуть бути надзвичайно корисними та задоволеними

+ Саундтрек у стилі ретро

– Обмежені моменти повної швидкості

– Зібрати всі сиськи чи яйця за один прохід може бути неймовірно складним завданням

– Грубі візуальні ефекти

– Основна увага зосереджена на ігровому процесі з мінімальними елементами оповіді

графічны - 5

6

Panic Porcupine пропонує унікальне поєднання швидкого темпу та точної механіки платформи, що нагадує Їжака Соніка та Суперм’ясного хлопчика. Завдяки різноманітному дизайну рівнів і складному ігровому процесу він забезпечує захоплюючий досвід для гравців, які хочуть перевірити свої навички

ОГЛЯ THE EXCRAWLERS

ОГЛЯ Dredge