ОГЛЯ Blossom Tales 2: The Minotaur Prince

У світі ігор термін продовження часто пов’язаний із великими очікуваннями. Геймери з нетерпінням очікують, чи зможе продовження відповідати або навіть перевершити якість свого попередника. Сьогодні ми заглибимося в Blossom Tales 2: The Minotaur Prince для Nintendo Switch, гру, яка повторила успіх своєї попередниці. Він продовжує сяяти чи втратив силу? Приєднуйтесь до нас, коли ми досліджуємо цей захоплюючий світ фантазії та пригод.

Так само, як і його попередник, Blossom Tales 2 плете розповідь, яка починається з казки, розказаної улюбленим членом сім’ї. Цього разу наш дідусь розповідає історію під час, здається, походу. Як гравці, ми стаємо на місце Лілі в супроводі нашого брата для епічної пригоди, де ми беремо на себе ролі ключових персонажів. Історія починається з, здавалося б, нешкідливого місцевого змагання у фантастичному світі, але коли наш брат вдається до шахрайства, щоб перемогти, ми ненавмисно хочемо, щоб він пішов. Це бажання стає реальністю, коли король Мінотавр, колись вигнаний, знову з’являється і викрадає його. Починається наше завдання — відбудувати життєво важливий ключ, який надасть нам доступ до фортеці короля Мінотавра та дозволить врятувати нашого брата, якщо ми зможемо дістатися до нього вчасно.

Розповідь у Blossom Tales 2 проста, але ефективна, у ній використовується дідусь як оповідач, який час від часу втручається в діалоги. Гра наповнена гумором і сюрпризами, включаючи численні згадки про поп-культуру та натяки на легендарну серію Zelda. Крім того, гра пропонує безліч побічних квестів, що робить світ багатим на можливості для дослідження.

З точки зору ігрового процесу, Blossom Tales 2 залишається вірним своїм корінням, забезпечуючи досвід старої школи, схожий на Zelda, з ігровим процесом зверху вниз і простим керуванням. Гравці можуть рухатися, ухилятися, котитися, атакувати та володіти двома предметами, причому один слот зазвичай зарезервований для щита. У грі представлені як знайомі, так і нові предмети, такі як луки, бомби та бумеранги, з деякими оновленими механіками.

Примітно, що додавання захватного гака та частих можливостей телепортації покращує проходження та бій. Краса Blossom Tales 2 полягає в стратегічному використанні зброї. Гравці повинні адаптуватися до різних типів ворогів і босів, яким потрібен різноманітний арсенал. Це змушує гравців часто коригувати своє спорядження, додаючи геймплею глибини.

Боротьба в грі помітно складніша, ніж у її попереднику, з ворогами, які демонструють підвищений інтелект і різноманітність моделей атак. Сам світ не тільки більший, але й складніший, часто показуючи ярлики, що нагадують ігри, схожі на душі. Ця складність завжди вітається, і дослідження часто винагороджують гравців новими швидкими варіантами подорожей, як-от чарівна повітряна куля.

Blossom Tales 2 пропонує більше, ніж просто битви. Гравці можуть досліджувати менші міста, спілкуватися з місцевими жителями, робити покупки, ловити рибу та створювати зілля та музичні твори. Предмети колекціонування, зокрема розширення серця, валюта, дорогоцінні камені та енергетичні буфери, додають глибини досвіду. Хоча керування лічильником енергії для спеціальних здібностей і захисту може бути складним завданням, це не затьмарює ігровий процес.

Головоломки в грі є родзинкою, вони творчо використовують здібності гравця. Телепортація, розпізнавання образів і наведення тіней – це лише кілька прикладів різноманітних завдань, з якими зіткнуться гравці.

Хоча Blossom Tales 2 перевершує в багатьох аспектах, є кілька незначних причіпок. Останній район, Королівство Мінотавра, може здатися надто довгим і складним через велику кількість головоломок навколишнього середовища. Крім того, певна діяльність, як-от риболовля, може тимчасово сповільнити темп.

Що стосується управління, то гра здебільшого гладка, але час від часу виникають проблеми під час переходу від атаки до захисту. Подвійна функція кнопки атаки для взаємодії може призвести до ненавмисних дій, як-от розбиття об’єктів, коли ви збираєтеся їх підняти.

Ближче до кінця гри гравці отримують підказку про більш потужний меч, але гра могла б передати цю інформацію ефективніше.

Blossom Tales 2: The Minotaur Prince успішно використовує сильні сторони свого попередника. Він зберігає чарівність і гумор своїх персонажів, пропонує захоплюючий ігровий процес і пропонує кілька покращень. Хоча він має деякі незначні недоліки, вони не затьмарюють загальний досвід. Шанувальники серіалу та новачки однаково зануряться в цей чарівний світ, що зробить його бюджетною пригодою, яку варто здійснити. Сподіваємося на нові розширення та пригоди з цими милими персонажами в майбутньому.

+ Захоплююче оповідання з елементами гумору та згадками про поп-культуру.

+ Стратегічний геймплей із різною зброєю та складними боями.

+ Креативні головоломки, які ефективно використовують здібності гравця.

+ Складний, добре продуманий світ із корисним дослідженням.

+ Різноманітність додаткових занять, зокрема крафт і колекціонування.

+ Модернізований саундтрек чіптюн, який доповнює дію.

– Деякі області, як-от Королівство Мінотавра, можуть здаватися надто довгими та складними.

– Періодичні проблеми з ритмом, особливо під час таких заходів, як риболовля.

– Незначні особливості керування, зокрема з функціями атаки та взаємодії.

– Обмежене повідомлення про потужні предмети в грі.

8.1

Blossom Tales 2: The Minotaur Prince успішно використовує сильні сторони свого попередника, пропонуючи захоплюючу розповідь, стратегічний геймплей і креативні головоломки. Хоча в ній є незначні недоліки, включаючи періодичні проблеми з темпом і примхи в управлінні, шарм, гумор і багатий світ гри роблять її гідною пригодою як для шанувальників серії, так і для новачків. Це забезпечує приємний досвід, який вартий інвестицій, з потенціалом для ще більше пригод у майбутньому.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom не має пакета розширення.

GTA 5 залишається головним хітом PS5